22hubert Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jak w temacie pytam o opinie czaszy silvera, dla mnie dosc interesujaca propozycja - szkoda ze raczej nie do dostania !placz1 http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/rela...a_asv3.jpg.html Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jak w temacie pytam o opinie czaszy silvera, dla mnie dosc interesujaca propozycja - szkoda ze raczej nie do dostania !placz1 http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/rela...a_asv3.jpg.html he he he !OK a co to ma być ?? Wersja prysznicowa Sorki ale dla mnie to co? na siedzeniem tylko z tym się kojarzy Czyli zawsze na wysoki połysk Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jak w temacie pytam o opinie czaszy silvera, dla mnie dosc interesujaca propozycja - szkoda ze raczej nie do dostania !placz1 http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/rela...a_asv3.jpg.html To jest model prototypowy ASV3 na którym Honda robiła różne testy, pomiary maj?ce na celu wprowadzenie bezpiecznych jedno?ladów opartych na nowych technologiach. To tak jakby? szukał błotnika do prototypowego niegdy? Beskida... Odnośnik do komentarza
22hubert Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 wiem ze to prototyp i pomijam jego funkcje oraz "prysznic" z tylu, chodzi o ksztalt czaszy w/g mnie daje jakis powiew swiezosci w 9 letniej juz konstrukcji skuta Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 My?lę, że dużo lepszy/?wieższy powiew daje nowy restyling jaki przeszedł SW na 2009 rok... Nowy kokpit Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Jest to konkretnie projekt ASV - tzw. Info-Stróż. Chidzi o komunikacje między pojazdami. Jad?c dostajesz informacje o zbliżaj?cym się innym pojeżdzie - w dużym skrócie. Był o tym artykuł w |wiecie Motocykli Nr 1/2009 Odnośnik do komentarza
Gość gepard73 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Kształt fajny, ale już trochę przesadzone z t? elektronik?, było o nim w artykule, dla mnie najważniejszy jest czynnik ludzki, bo sprzęt może zawi?ć, tak jak niektórzy polegaj? tylko na nawigacji nie patrz?c na drogę i póĽniej nagle się mokro robi, bo wjechali do jeziora lub rzeki. Tak że sama kasta ciekawa ale nadmiar elektroniki zbędny !scooter !TAZ !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Października 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tak jak w tytule. Mam okazję nabyć za 490 zł taką oto czaszę: https://picasaweb.go...37580996/Czasza Co sądzicie o ewentualnym jej zakupie? PS. Coś tam chyba brakuje (?). Odnośnik do komentarza
Mikołaj Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jeżeli wszystkie zatrzaski i otwory są na miejscu i nie była klejona to czemu nie. Troche odrapana ale kolor zawsze można poprawić. Odnośnik do komentarza
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 No nawet sporo brakuje na dole wszystko Ci się rozejdzie bo tylko są w całości otwory na śruby a wsuwek to brak w zasadzie wszystkich. Ja bym odpuścił. no proszę Cię przyjrzyj się dokładnie na powiększeniu. Tylko 2 zaczepy na dole całe, lewego ucha nie ma no i wyłamany otwór no mocowania maskownicy chłodnicy .... i pewnie z bliska jeszcze coś Odnośnik do komentarza
Klubowicze Domel Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Szczerze to też bym odpuścił, moja jest po przejściach ale lepiej chyba wygląda, ale jak to mówią "nie takie źe śwagrem robilismy". Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Października 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Dzięki Wam za podpowiedzi. Otworzyliście mi oczy! A już byłem taki "napalony" ODPUSZCZAM Jeszcze raz WIELKIE dzięki. Muszę sobie wylać wiaderko zimnej wody na łeb! i dalej szukać. Ale 2200 - nie dam Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi