Blink_182 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Od wczoraj ujeżdżam Burgmana 650. Kupiłem K4 Executive od pierwszego wła?ciciela. Model z 2004 roku ale sprzedany przez Suzuki w 2006 r. Przebieg 9000 km, stan idealny ja nowy. JeĽdzi się super. Na pocz?tku trochę mnie przeraził ciężar w porównaniu do YP250, ale po paru kilometrach się przyzwyczaiłem. W korkach po złożeniu lusterek lepiej mi się jeĽdzi niż Majesty. Jak na razie największy problem mam z postawieniem tego kolosa na centralce. Wczoraj przy tankowaniu mało się nie zesr... z wysiłku . !scooter Muszę opracować jak?? technikę stawiania go na centralce albo się nabawię przepukliny Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jak na razie największy problem mam z postawieniem tego kolosa na centralce. Wczoraj przy tankowaniu mało się nie zesr... z wysiłku . !scooter Muszę opracować jak?? technikę stawiania go na centralce albo się nabawię przepukliny Nie wierzę, no chyba że ważysz 35 kg. Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Od wczoraj ujeżdżam Burgmana 650. Kupiłem K4 Executive (...) Rozumiemy Twoj? rozpacz i ł?czymy się z Tob? w bólu... Prawda Pleban... !scooter Prawd? jest, że jak na swoja masę nadzwyczaj dobrze się go "prowadzi"... Nie wierzę, no chyba że ważysz 35 kg. Nie każdy jest taki jak... ja... Odnośnik do komentarza
Blink_182 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie wierzę, no chyba że ważysz 35 kg. Ważę 72 kg Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Od wczoraj ujeżdżam Burgmana 650. Kupiłem K4 Executive (...) Rozumiemy Twoj? rozpacz i ł?czymy się z Tob? w bólu... Prawda Pleban... Tego nie powiedziałem. Póki co, ł?czę się w rado?ci. Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Od wczoraj ujeżdżam Burgmana 650. Kupiłem K4 Executive (...) Rozumiemy Twoj? rozpacz i ł?czymy się z Tob? w bólu... Prawda Pleban... Tego nie powiedziałem. Póki co, ł?czę się w rado?ci. Andrzeju... zapomniałem... Twoja przygoda z Suzuki jeszcze się nie rozpoczęła... Pamiętaj jednak, że wszystko przed Tob?... Odnośnik do komentarza
Gość Przemo84 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A co z wczesniejszym pojazdem sprzedałes czy sprzedajesz albo bedziesz miał zamiar? Mam znajomego który ma zamiar nabyc teraz maxa i szukam własnie dla niego dobrej bryczki. Odnośnik do komentarza
Blink_182 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Majesty sprzedała się w godzinę od wystawienia aukcji na Allegro. Chętnych było bardzo dużo więc nawet nie było targowania Odnośnik do komentarza
Gość Przemo84 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Wielka szkoda. Bede dalej szukał. Mam nadzieje ze cos fajnego znajde. Zycze przyjemnej jazdy nowym moto, szerokiej drogi i przyczepnych opon. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Od wczoraj ujeżdżam Burgmana 650. Kupiłem K4 Executive od pierwszego wła?ciciela. Model z 2004 roku ale sprzedany przez Suzuki w 2006 r. Przebieg 9000 km, stan idealny ja nowy. JeĽdzi się super. Jak widzę, czarny antek z Grodziska jest w Twoich rękach Niech zdrowo jeĽdzi i obu stuki/ puki Cię nie dopadały Odnośnik do komentarza
Blink_182 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To tobie może sprz?tn?łem go z przed nosa ? Podobno kto? z forum sobie kredyt na niego załatwił tylko nie pomy?lał żeby zostawić zaliczkę sprzedaj?cemu Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie wierzę, no chyba że ważysz 35 kg. Ważę 72 kg Jak ważysz 72, to po prostu stań na dĽwigni od centralki a nie szarp za kierownice do tyłu czy obudowę siedziska... BTW: chyba gdzie? mieli?my już w?tek o stawianiu skutera na centralce... SHL czy inne WuESki to się stawiało z fasonem , ale nowoczesne centralki działaj? na zasadzie dĽwigni. Aaaaa, no i gratulacje oczywi?cie pzdr Odnośnik do komentarza
Blink_182 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jak ważysz 72, to po prostu stań na dĽwigni od centralki a nie szarp za kierownice do tyłu czy obudowę siedziska... Wła?nie w ten sposób mi najlepiej to wychodzi. Co prawda mam jeszcze trochę stracha że stracę równowagę i się wyglebię razem ze skuterem na drug? stronę. Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Co prawda mam jeszcze trochę stracha że stracę równowagę i się wyglebię razem ze skuterem na drug? stronę. Nie s?dzę, że jest to możliwe. Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To zależy od indywidualnych zdolno?ci, jak się kolega postara to może i przykryć się sprzętem, jak kołderk? . Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Na twardej plaszczyznie centralka dziala jak samopoziomowanie, jesli staniesz na centralce, to skuter i tak bedzie stal pionowo, jesli powierzchnia na ktorej stawiasz jest rowna i w miare pozioma . Jednak tylko pod warunkiem, ze zadna z nozek sie nie zapadnie lub sama centralka nie zlamie . Odnośnik do komentarza
Gość Gregor72 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jeżeli można spytać to ile trzeba zapłacić za tak? 650-tkę w tym roczniku? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Niech zdrowo jeĽdzi i obu stuki/ puki Cię nie dopadały Mariusz nie rób sobie jaj z kolegi Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To tobie może sprz?tn?łem go z przed nosa ? Podobno kto? z forum sobie kredyt na niego załatwił tylko nie pomy?lał żeby zostawić zaliczkę sprzedaj?cemu Nie, ja go nie chciałem kupić... Wiedziałem o tej sztuce, bo kto? z forum pytał się czy znam historię tego egzemplarza... tzn, czy skrzynia SECVT jest jeszcze przed czy już po remoncie. Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A potrafi polecieć skrzynia?? Jakie s? koszty naprawy?? Odnośnik do komentarza
rudy_56 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Potrafi i to przy roznych przebiegach !piwko Koszta rozne ... Gratuluje zakupu Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 a można na co? zwrócić uwagę przy zakupie, żeby nie wdepn?ć w kupę?? Odnośnik do komentarza
Blink_182 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wiedziałem o tej sztuce, bo kto? z forum pytał się czy znam historię tego egzemplarza... tzn, czy skrzynia SECVT jest jeszcze przed czy już po remoncie. !piwko !OK Nie strasz mnie . Mam nadzieje że mnie nie spotka żaden remont SECVT Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi