Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Zmienilem YP250 na AN650

Blink_182

Rekomendowane odpowiedzi

Od wczoraj ujeżdżam Burgmana 650. Kupiłem K4 Executive od pierwszego wła?ciciela. Model z 2004 roku ale sprzedany przez Suzuki w 2006 r. Przebieg 9000 km, stan idealny ja nowy. JeĽdzi się super. Na pocz?tku trochę mnie przeraził ciężar w porównaniu do YP250, ale po paru kilometrach się przyzwyczaiłem. W korkach po złożeniu lusterek lepiej mi się jeĽdzi niż Majesty. Jak na razie największy problem mam z postawieniem tego kolosa na centralce. Wczoraj przy tankowaniu mało się nie zesr... z wysiłku . !scooter

Muszę opracować jak?? technikę stawiania go na centralce albo się nabawię przepukliny

Jak na razie największy problem mam z postawieniem tego kolosa na centralce. Wczoraj przy tankowaniu mało się nie zesr... z wysiłku . !scooter

Muszę opracować jak?? technikę stawiania go na centralce albo się nabawię przepukliny

Nie wierzę, no chyba że ważysz 35 kg.

Od wczoraj ujeżdżam Burgmana 650. Kupiłem K4 Executive (...)

Rozumiemy Twoj? rozpacz i ł?czymy się z Tob? w bólu...

Prawda Pleban... !scooter

Prawd? jest, że jak na swoja masę nadzwyczaj dobrze się go "prowadzi"...

Nie każdy jest taki jak... ja... <_<

Prawda Pleban... <_<

Tego nie powiedziałem.

Póki co, ł?czę się w rado?ci.

Prawda Pleban... <_<

Tego nie powiedziałem.

Póki co, ł?czę się w rado?ci.

Andrzeju... zapomniałem... ;)

Twoja przygoda z Suzuki jeszcze się nie rozpoczęła... :o

Pamiętaj jednak, że wszystko przed Tob?... :P:o:D

• Administrator
Od wczoraj ujeżdżam Burgmana 650. Kupiłem K4 Executive od pierwszego wła?ciciela. Model z 2004 roku ale sprzedany przez Suzuki w 2006 r. Przebieg 9000 km, stan idealny ja nowy. JeĽdzi się super.

Jak widzę, czarny antek z Grodziska jest w Twoich rękach <_<

Niech zdrowo jeĽdzi i obu stuki/ puki Cię nie dopadały ;)

To tobie może sprz?tn?łem go z przed nosa ? Podobno kto? z forum sobie kredyt na niego załatwił tylko nie pomy?lał żeby zostawić zaliczkę sprzedaj?cemu <_<

• Sympatycy

Ważę 72 kg

Jak ważysz 72, to po prostu stań na dĽwigni od centralki a nie szarp za kierownice do tyłu czy obudowę siedziska... <_<

BTW: chyba gdzie? mieli?my już w?tek o stawianiu skutera na centralce...

SHL czy inne WuESki to się stawiało z fasonem ;) , ale nowoczesne centralki

działaj? na zasadzie dĽwigni.

Aaaaa, no i gratulacje oczywi?cie :o

pzdr

Jak ważysz 72, to po prostu stań na dĽwigni od centralki a nie szarp za kierownice do tyłu czy obudowę siedziska... <_<

Wła?nie w ten sposób mi najlepiej to wychodzi. Co prawda mam jeszcze trochę stracha że stracę równowagę i się wyglebię razem ze skuterem na drug? stronę.

Co prawda mam jeszcze trochę stracha że stracę równowagę i się wyglebię razem ze skuterem na drug? stronę.

Nie s?dzę, że jest to możliwe.

Na twardej plaszczyznie centralka dziala jak samopoziomowanie, jesli staniesz na centralce, to skuter i tak bedzie stal pionowo, jesli powierzchnia na ktorej stawiasz jest rowna i w miare pozioma :lol: . Jednak tylko pod warunkiem, ze zadna z nozek sie nie zapadnie lub sama centralka nie zlamie :blink: .

• Administrator
To tobie może sprz?tn?łem go z przed nosa ? Podobno kto? z forum sobie kredyt na niego załatwił tylko nie pomy?lał żeby zostawić zaliczkę sprzedaj?cemu  :lol:

Nie, ja go nie chciałem kupić... :blink:

Wiedziałem o tej sztuce, bo kto? z forum pytał się czy znam historię tego egzemplarza... tzn, czy skrzynia SECVT jest jeszcze przed czy już po remoncie. :lol:whist

Wiedziałem o tej sztuce, bo kto? z forum pytał się czy znam historię tego egzemplarza... tzn, czy skrzynia SECVT jest jeszcze przed czy już po remoncie.  !piwko  !OK

Nie strasz mnie . Mam nadzieje że mnie nie spotka żaden remont SECVT