Gość amplik Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 3mam kciuki - sam dobrze pamietam jak zdawałem ( raptem w zeszłym roku ) więc swietnie rozumiem Twojego stresa. Jak już skończysz egzamin to sie koniecznie pochwal. !OKK
Klubowicze Jordan Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2009 mam nadzieję że się udało zdać. Jak zdawał mój ojciec to instruktor mu powiedział tak jak sie nie zatrzymal na stopie bo nic nie jechalo z jednej i zdrugiej strony. przepisy masz od tego żeby na egzaminie przestrzegać i znać jak przykazań do chwili jak nie dostaniesz Prawa Jazdy a jak już masz uprawnienia to twoje życie i od Ciebie jedynie zależy jak będziesz jeĽdził i co dla ciebie znacz? przepisy. narazie mineło prawie 40 lat i jeszcze je ma. tak więc na wszystko zwracaj uwagę i trzymaj się przepisów a zdasz za pierwszym razem. To tak na przyszło?ć do innych kategorii bo zakładam że dzi? 'A' zaliczone.
pablos Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Koniecznie się pochwal .. i opisz przebieg egzaminu .... Ja po pięciu latach jeżdżenia z prawo jazdy ale bez A wreszcie będę próbował 28.04 więc jestem zainteresowany przebiegiem. Pozdrawiam i powodzenia.
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja co prawda mam już ponad 25 lat prawko A, ale ?ledzę od pocz?tku ten w?tek, cały czas trzymam kciuki i przyszedł wreszcie moment prawdy. Pisz jak ci poszło.
ptaku_1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No i moge odetchnac, zdalem Teraz gdy moge popatrzec na to chlodnym okiem to nie bylo co sie bac. Egzamin wygladal mniej wiecej tak. Na teorie podchodzilo nas 8 chlopa 4 odpadlo. Na praktyczny podzielono nas na 2 gropy po 2 osoby (bylo dwoch ezgaminatorow facet i kobitka) ja trafilem na mezczyzne. U egzaminatora placyk wygladal tak: omowienie motocykla, przepchniecie go, gorka, osemki bez migaczy ale z machaniem glowa (egzaminator liczyl), slalom bez migaczy ale machanie musialo byc. U Ezgaminatorki jeszcze dochodzilo hamowanie awaryjne. Ja zestresowany po przepchnieciu sprzeta gdy mialem ruszyc na gorke nie moglem wystartowac, sprzeglo-gaz a moto nie jedzie. Zaczynam panikowac patrze na zegary a tam zielone N, mysle sobie chlopie gdzie ty masz rozum trza bieg wrzucic Egzaminator tylko popatrzyl sie na mnie i mowi "spokojnie bez nerwow" Ruszam, na gorce zatrzymuje sie ruszam i pryk moto zgaslo. Egzaminator kazal wycofac moto i od poczatku najazd, zaznaczyl ze to jest blad i drugiego nie moge zrobic. Pozniej byly osemki jakos dalem rade ale nogi mi sie z nerwow trzesly jak galareta, dobrze ze egzaminator je liczyl bo ja bym chyba nie dal rady, pozniej slalomi tu juz odetchnelem. Jazda w miescie byla juz tylko formalnoscia, przejechalem wczesniej trase z 10 razy wiec znalem wszystkie haki (np ile autek miesci sie na zielonym, zeby nie stanac na skrzyzowaniu jak pipa i zjezdzac na czerwieni). Ogolnie na miescie trzeba jechac jak jak maly osiolek ruszac gdy mamy tyle miejsca jak bysmy ikarusem jechali. Po powrocie jeszcze niespodzianka jakis koles w bramie WORD-u dostawczakiem sie zatrzymal, ominelem go nie zapominajac kierunkowskazow i tyle. Egzaminator bardzo przyjemny i wyrozumialy. Dodam ze wszystkie 4 osoby zdaly. Dziekuje jeszcze raz wszystkim za dobre rady i trzymanie kciukow. Teraz tylko zostalo poczekac te pare dni i bede mogl w koncu przetestowac moj nowy nabytek.
Abach Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Gratuluję Teraz trzeba to tylko opić
Gość amplik Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No to gratki - nie było innej opcji !!!!
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No to gratulacje, czeka.
Administrator Artix Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Gratulacje, mowilem ze bulka z maslem choc jak czlowiek jezdzi na codzien to naprawde nei zwraca uwagi takie na takie rzeczy na jakie trzeba zwracac przy egzaminie, wiec rozumiem twoj stres Ja sam chyba bym nie wytrzymal widzac miejsce miedzy autami zeby nie przejechac pomiedzy nimi
dr.big Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Gratki, z PJ jezdzi sie o wiele przyjemniej .
ptaku_1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dzieki jeszcze raz. Dodam tylko ze kurs robilem w jeden z bardziej znanych i polecanych szkol w wawie i mysle ze jesli bym nie wykupil 2h w innej szkole takiej co ma plac manewrowy z prawdziwego zdarzenia to bylo by ciezko. W mojej szkole plac to kawal terenu na ktorym nie ma wyrysowanej osemki egzaminacyjnej i slalom to jakies stare opony. A w koncu czlowiek musi sie oswoic z placem. Tak wiec moze i oni ucza jezdzic technicznie ale egzamin to nie tylko jazda po miescie, mnie przerazal plac manewrowy i gdyby nie te dodatkowe 2h na normalnym placu to pewnie nie poszlo by tak zgrabnie.
MISIEK Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No i moge odetchnac, zdalem !YES (...) BRAWO !!! Trzymałem kciuki !YES obydwa... !OKK i czekałem na informację o zdanym egzaminie. Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie ! !OKK !OKK
GRinKU Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Gratulacje bez dwóch zdań !scooter Z perspektywy nie taki diabeł straszny.... Sam zdawałem w zeszłym roku
bogdan201 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Moje gratulacje. Ps. Teraz Ypka może troche nabije km bo od tamtego roku zrobiła niewiele. !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2009 gratulacje ja też jeszcze pamietam od jesieni te nerwy , na 8 wyleciałam za linię ale potem juz poszło gładko
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2009 moje gratulacje
Niunio Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Gratulacje Jeden stres mniej podczas jazdy !TAZ
Więcek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Gratulacje !TAZ no i mamy kolejn? osobę, która będzie zgodnie z prawem jeĽdzić na po naszych drogach
Sympatycy spinka Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Gratulacje !TAZ
ptaku_1 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Gratulacje thumbup.gifno i mamy kolejn? osobę, która będzie zgodnie z prawem jeĽdzić na scooter.gif po naszych drogach No i bije sie z myslami, sprzet kupilem jakis czas temu, (nie dalem sie pokusie zrobilem moze nim z 15km po parkingach) ale w sobote rozpoczecie sezonu i az sie trzese zeby pojechac, a na plastik trzeba czekac Sam nie wiem co robic.
Sympatycy Arecki Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Gratuluję zdania egzaminu !w00t , mam nadzieję że spotkamy się gdzie? po s?siedzku.
Rekomendowane odpowiedzi