bogumilek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 czy kto? wie gdzie w Warszawie jest kanał/rampa na który można wjechać katamaranem i dokonać drobnych napraw lub konserwacji (wymiana oleju, osłony silnika, przegl?d stanu podwozia) itp.? kiedy? (PRL) takie rampy były prawie przy każdej większej stacji CPN ale znikaj?... Odnośnik do komentarza
Gość amplik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja kiedy? jeĽdziłem na Puławsk? ( w strone piaseczna po prawej stronie ). Obawiam sie jednak, że w zwi?zku z przepisami o ochronie ?rodowiska na takich najazdach jest zakaz samodzielnej wymiany oleju. Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tak? rampę masz w okolicach Al. Jerozolimskich a dokładnie za Decathlonem. Jeżeli masz problem to mogę użyczyć Ci.. mój kanał na Włochach Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 juz znalazlem i skorzystalem. parking strzezony na ul. Orzyckiej (Sluzew). trzeba dac strozowi na piwo i wjazd wolny !OK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi