22hubert Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak w temacie: znalazlem cos takiego Odnośnik do komentarza
Gość amplik Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 !happybth E ... no po tym co ten kolo opowiada to będzie fajna maszyna, z tego co powiedział ( tyle zrozumiałem) to ma mieć silnik rotacyjny i około 120 KM. Z opcjonalnego bagaznika będzie sie wysuwał spojler po przekroczeniu 180 km/h. Spalanie w granicach 3,5 l/100km. Jezeli popełniłem jakie? błedy w tłumaczeniu to przepraszam i prosze o korektę. !OK !tut !tut !tut Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Z japońskim u mnie gorzej i jedynie rozumiem silver wing gt. Natomiast wygl?da fajnie tak drapieżnie, ale jakby tylko zrobili faceliftig (inne plastiki i ?wiatła), bo nawet tłumnik, zawieszemie i osłony boczne takie same. Pozdrawiam Wiesiek Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ten kole? powiedział jeszcze, że jest to maszyna bardzo niezawodna tak samo jak jej poprzednik !OK Odnośnik do komentarza
Macek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Znalazlem jakies pikczery nowego GT600. Wyglada naprawde zachecajaco (szczegolnie w porownaniu do starego ).... Nowy SW GT600 tutaj Na japonskiej stronie Hondy juz sa informacje, ale nawet z kilkunastoletnim doswiadczeniem w japonskiej firmie ni cholery nie wiem jak odczytac te krzaki, a zmiany lengłidżu na ludzki nie znalazlem Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 No dobra, Ja zawsze w takich sytuacjach posiłkuję się http://translate.google.com I tak po przetłumaczeniu z krzaczków na język UKNOW bo to ni jak ma się do Polskiego (ale można co nie co zrozumieć już) otrzymujemy : TAKIE COSIK A swoj? drog? cena 950 000 jenów to po kursie 3,37 pln za 100Y daje jakie? 32 000 Pln , więc cena jak za 600 nawet przystępna - tak wiem dojd? podatki, cło i różne takie ale i tak brzmi zachęcaj?co Odnośnik do komentarza
Macek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dzieki Marynarz Teraz juz wszystko wiadomo : "...i co możesz naprawdę poczuć zalety dużej ilo?ci spalin" - jezdzac na codzien po Wawie mam to samo nie kupujac nowego SW "...Przeprojektowane zewn?trz projektowania, który jest "przedsiębiorstwo w formie wysokiej jako?ci i niskim ?rodku ciężko?ci", aby造RI上GE dumnie w przepływaj?cej styl jest jasny" - i wszystko jasne! "...Kolor nadwozia, i dwa rodzaje standardowych ABS wyposażony PARUSANBIMUHOWAITO, PARUKOSUMIKKUBURAKKU i 600cc SODOSHIRUBAMETARIKKU sumie trzy wył?czne kolor ustawić kolor" - wypas! Ja tez jestem ciekaw ceny, ale nie sadze by byla duzo nizsza niz 36k. No coz, pozyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A mnie najbardziej się podoba: "układ smarowania - w poł?czeniu z presj? paszy sprayu formuła" i "Sprzęgło typu - Wysuszyć płytkę wielu buta ceremonii" i wszystko jasne Odnośnik do komentarza
Cezy001 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Mnie też to tłumaczenie ubawiło : "Konna możliwo?ci (osoby) ---- 2 Dwa" „Uruchamianie metody ----- Wyrażanie siebie” Odnośnik do komentarza
Noguru Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ogólnie ładnie sie prezentuje ciekawe jak zegary wygl?daj? może kiedy? się zmieni hehe Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nareszcie! Teraz tylko czekam na nowego Burgmana 650. !scooter Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ale tarcza hamulcowa cały czas jedna ... :/ Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nowy SW 400 już na allegro. Odnośnik do komentarza
Gość auksencjusz Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zegary im wyszły bardzo ładnie. Może nie s? tak piękne, jak te w Yp400, ale wygl?daj? elegancko i czytelnie. Przód budzi skojarzenia z T-maxem, no a tył trochę nie wyszedł. Stylizacja a'la Adamoto Civitas. !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Czerwca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 A mnie się bardziej podoba stary Silver. Ten nowy jako? tak, ze zdjęć, za bardzo przypomina mi co? w rodzaju x-maxa czy có?... Sorki oczywi?cie dla tych co posiadaj?...!happybth Nie wiem... mnie się bardziej podoba stara czaszka !happybth pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi