Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 4.04., godz. 12 Stara Iwiczna k. Warszawy, parafia pw. Zesłania Ducha |więtego - msza ?więta w intencji bezpiecznego sezonu 2009. Organizator : zuzka600@yahoo.com. Tak? informację zamieszczono w ostatnim "Motocyklu". Czy kto? się wybiera? Ja chyba pojadę. Wiesiek Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Będę jak zawsze Takeshi też się chyba wybierał... !OK Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Byłem... sam byłem (chyba). Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Niestety Wookash ale miałem szkołe. Udało Mi się tylko na MotoSerce podskoczyc na Bródno. Ale krwi nie chcieli mojej bo nie minęło jeszcze 8 tygodni. Zabrakło jednego tygodnia No ale jutro się wybieram. Więc całej reszczie też przypominam. 10:00. Tor wy?cigów konnych Służew. 05.04.2009r Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Byłem... sam byłem (chyba). !yeah Nie byłę? sam. Byłem ronież i spotkałem kilka osób. Słabo się rozgl?dałe?. Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Trzeba się było rzucić w oczy !yeah Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Stali?my na samym pocz?tku po prawej stronie 2 bordowe i jeden granatowy SW Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Wygrzebałem kilka obrazków FOTO Pozdrawiam Wiesiek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi