Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Cosik galeria klubowa szwankuje... Próbowałem IE i Mozilli, klikam iklikam i nijak nie widać kolejnych stron. Czynię co? nie tak ? pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No faktycznie nie przewija się
Pleban Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Przewijać się przewija, tyle że na te same osoby. To jest tzw. "grupa trzymaj?ca władzę"
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Adresy kolejnych zakładek się pojawiaj?. Tyle, że zawarto?ć jest ta sama Od jakiego? czasu już tak jest, ale nie miałem ?miało?ci krytykować, a dzi? tak mnie naszło pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dzięki za sygnał. Te problemy to pozostało?ci po walkach na serwerze. Takich błędów może być jeszcze więcej, więc je?li co? zauważycie dawajcie znać.
Administrator Tetsuo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dzięki za zwrócenie uwagi .... Przyznam szczerze , że nie mam pojęcia co jest przyczyn? ..., ale jak zwykle będę walczył ...
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Problem ten występuje już od dłuższego czasu, ale co nam z galerii, która nie powiększa się o nowych klubowiczów. Może trzeba zmienić http://www.burgmania.net/index.php?go=6 lub zmienić formułę.
Rekomendowane odpowiedzi