Slavequs Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Kto nie ma okazji posłuchać koncertu Sidney'a na żywo niech klika. !YES Aha, nie ja umie?ciłem piosenkę w sieci, więc proszę nie mieć do mnie pretensji o prawa autorskie. !YES Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 31 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 taak ! od razu widać , że to nasz człowiek kawałek jak dla mnie niezły z fajnym rytmem i słowami !YES tak trzymać sidney !YES Odnośnik do komentarza
IMC_GREGOR Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A jeszcze w zeszlym roku bawilem sie przy "Tequila Pl" a tu nowy hicior sie szykuje Gradki dla Sidneya i mam nadzieje ze jeszcze nie raz nas tak milo zaskoczy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
jackdent Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jesli jeszcze nie nagral teledysku to mozna zaproponowac pomoc Burgmanii http://www.polak.pl/ Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jest nawet propozycja dla zainteresowanych: Umiesz kręcić teledyski ? pzdr Odnośnik do komentarza
Daro Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Rzeczywi?cie ?wietny kawałek Jesli jeszcze nie nagral teledysku to mozna zaproponowac pomoc Burgmanii http://www.polak.pl/ P.s. Je?li nawet już istnieje teledysk to można nakręcić wersję specjaln? z Burgmanii 2009 Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Przedni kawałek - podoba mi się Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Kawałek jest super Miło jak o naszych skuterach ?piewaj? piosenki Polecam inne kawałki z udanej płyty, zwłaszcza 5 i 6. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Trebor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 zaje.....,Sidnej a co z YAMAHˇ;)mega numer(najlepszy chórek) !w00t !w00t Odnośnik do komentarza
Klubowicze Profesor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bardzo fajny kawałek (chórek - faktycznie - superek) Pozdrówko! Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ,Sidnej a co z YAMAHˇ Dzisiaj, przeciskaj?c się przez warszawsk? dżunglę nuciłem sobie tak: Rozsuńcie się samochody, oddajcie cze?ć tmaxowi. Odnośnik do komentarza
michalu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ,Sidnej a co z YAMAHˇ oddajcie cze?ć tmaxowi. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ,Sidnej a co z YAMAHˇ Dzisiaj, przeciskaj?c się przez warszawsk? dżunglę nuciłem sobie tak: Rozsuńcie się samochody, oddajcie cze?ć tmaxowi. fiu fiu, może się kiedy? przesi?de na żółciutkiego "Timaksika" Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dla mnie zdecydowanie nr 1. to Deszcz fajna muzyka + bardzo dobry tekst . Skuter akurat mi nie podchodzi. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A kto nie widział to TUTAJ teledysk do piosenki "Deszcz" Nice, nice... edit.: No a je?li chodzi o klip do kawałka "Skuter".... hm... Bardzo ładny wyszedł Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Moje chłopaki wy?piewuj? już wszystkie utwory ze "Skuterem" na czele. Mój młodszy synek - Filip- w czasie gdy byli?my na wszasach z przyjaciółmi lekko zmodyfikował słowa i którego? dnia wszedł do domku z u?miechem na ustach i za?piewał: "a więc kto ma największego grata w mie?cie? Piotrek Ty, Piotrek Ty". czym oczywi?cie podniósł ci?nienie naszemu s?siadowi, który ma najbardziej wypucowane auto w mie?cie. Ja najczę?ciej słucham: "To był dzień w Warszawie", "Wyspa man", "Sztorm" i ulubiony "Ostatni dĽwięk". Odnośnik do komentarza
iQ! Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 hmmm.... ostatni dzwiek. Do mnie trafia doskonale. jest 0:27 a ja zaraz chyba zaczne co? rzeĽbić Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi