Klubowicze bilety Opublikowano 31 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 jak że kolega Hubert przyjechał na spot do Szczecina z Kamienia Pom., a kupił sobie SW to jedziemy go obejrzeć. Wyjazd wstępny termin godz. 12-ta. Zaplanowana trasa również |winouj?cie - Międzyzdroje - Dziwnów lub inne propozycje. Odnośnik do komentarza
Gość Romano77 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam to jak mi sie uda wygospodarowac odrobinke czasu to przyjade do Kamienia !scooter ,to razem posmigamy. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mnie dzisiaj pedzi do Szczecina i Dziwnowa (powrot jutro) . Korzystajac z pogody jade Tmaxem, niestety w sobote mam zaplanowany inny wyjazd . Na poczatek ok. 13 serwis w Yamaha Moto 46... Odnośnik do komentarza
Jerzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam, Pogratulować pozostaje Hubertowi wymiany sprzętu. Chociaż to, czym poruszał się do tej pory było również całkiem dzielne i sympatyczne. Za? co do mego udziału w eskapadzie – to na chwilę obecn? nie jestem w stanie potwierdzić swego uczestnictwa. Ale życzę miłych wrażeń Odnośnik do komentarza
22hubert Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dzieki Jerzyk za mile slowo a co do piaggia to poszedl w dobre rece do kolegi Jarka z Wolina wiec znowu nas wiecej bedzie. Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Napisz Bilety cos wiecej ,jak liczna grupa sie wybiera,o ktore Podjechal bym,ale w pracy ,nocka"i nie wiem jaka ,forma"z rana Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
marko39 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Możliwe, że też się przył?czę, ale /tu popieram kolegę Boba/ - więcej konkretów... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Konkretów niema ustalimy na miejscu, Hubert jest organizatorem dalszej wycieczki. My?lę że będziemy około 13-tej w Kamieniu Pom. ew. mój nr tel. na PM Odnośnik do komentarza
22hubert Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 mysle ze po zalogowaniu sie w kamieniu obierzemy kurs na miedzyzdroje przez dziwnow tam jakis postoj na kawke, jezeli pogoda byla by laskawa mozna by zachaczyc swinoujscie np. na latarnie, powrot ta sama droga do miedzywodzia i tam skret na wolin a stamtad mozna do szczecina przez stepnice pojechac. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ale oczywi?cie każda propozycja jest dobra. Miejsce spotkania w Kamieniu proszę ustalać z Hubertem przez PM Odnośnik do komentarza
marko39 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A gdzie konkretnie w Kamieniu? - bo to sympatyczne miasteczko jednak kilkadziesi?t ulic posiada... Odnośnik do komentarza
22hubert Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 mysle ze mozemy kolo ratusza sie spotkac o 13 00 lub tel 508181999 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Spot mały 3 !yeah ale przy tak pięknej pogodzie to bybyło żal nigdzie się nie ruszać. Miejsce spotkania Parłówko (przejazd kolejowy). Marco39 |winouj?cie, 22Hubert Kamień Pomorski, bilety Szczecin. Trasa: Kamień Pomorski, Dziwnów, Rewal, Niechorze, Trzebiatów i powrót Parłówko. Mały posiłek w Trzebiatowie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi