Kacza Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A ja sie w koncu doczekalem nowej furki!!! Jest nia Yamaha Maxter 125 z 2001r w super stanie. Kupilem go z malym przebiegiem (aktualnie niecale 3 tkm), ma kilka rysek jak wiekszosc uzywek. Fotki sprobuje wrzucic kiedys.A z reszta jak bedzieta w Stegnie to go zobaczycie . W koncu 4t jak to pieknie chodzi...mmmm miodzio Pozdroo i do zobaczyska
Gość rybka Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Helo Nio to gratuluje nowego nabytku oby sie dobrze sprawowal. Do zobaczyska w Stegnie
Administrator Artix Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Coz Kacza z tego co pamietam od dawna chorowales wlasnie na ten skuter. Tym bardziej sie ciesze ze sie doczekales i jestes zadowolony. Witaj w gronie uzytkownikow maxi skuterow. Pozdrawiam
Gość Svempas Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No no gratulacje Kacza. Ja też w końcy musze zmienić mojego Hexa na co? nowszego
dr.big Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Widzialem, widzialem... barrrdzo ladna Maxsterka ...
Kacza Opublikowano 6 Września 2005 Autor Opublikowano 6 Września 2005 Dzieki dzieki...no skuterek jest jak najbardziej ''si'' no i mam nadzieje ze troche sie nim pokulam Pozdroo
Rekomendowane odpowiedzi