Skocz do zawartości
Forum Burgmania

pomysłowo?ć ludzka :)

Rekomendowane odpowiedzi

czyli jak zaadaptować czaszę od peugeota speedfigt do yamahy vmax....

moim zdaniem z genialnym skutkiem

v max M1175404_2.jpg

speedfight M910707_1.jpg

dodam że znalezione przypadkiem przy codziennym przegl?daniu allegro :)

• Klubowicze

Dlaczego nie jak kto? lubi mutacje w drug? stronę, zawsze mi się wydawało że to te mniejsze chc? być większymi

• Klubowicze

skoro znalezione na allegro to pewnie do sprzedania, dlatego zastanawiam się co go?ciu mówi potencjalnemu klientowi.....pewnie wersja limitowana ,a w polsce jest tylko kilka sztuk , je?li nie jedyna :)

fakt z gustami nie mozna dyskutowac 20 lat temu zakladali lampy tylne ikarusow deski rozdzielcze od 125p i inne dziwactwa a teraz to! czy to koniecznosc czy fantazja zostanie tajemnica faktem jest ze pasuje jak piesc do nosa albo pomieszanie k...... z oslem :) alo to tylko moja opinja

Sam dawno temu m. in. w CZ350 mialem zalozona lampe stopu od ikarusa, a w ETZ dwie lampy obok siebie. A zwyczajowe podginanie ramy?

Takie byly trendy :) . Ogolnie gdyby ktos dzisiaj spojrzal na tak "przerobione" moto, to pewnie przezegnalby sie noga !OKK .

Wyznaje zasade, ze przerobki musza sie podobac jedynie wlascicielowi. W koncu to on "tworzy" obraz maszyny :) .

@kfcent: przeniesione :) .

A, jeszcze jedno :) . Po tym jak obejrzalem sobie nowego Vmaxa, stary mi sie po prostu nie podoba (i to mocno). Z owiewka czy bez niej, obojetne :) .

PS. 200 KM :) . Trzeba miec naprawde umiejetnosci...

W kontekscie wcze?niejszych postów nie będę popularny.

Gdybym nie widział z boku motocykla i nie wiedziałbym jaki on jest, to na podstawie widoku samego przodu napisałbym- bardzo ciekawy i zadziorny, a tak ......

Pamiętajmy, gust nie podlega dyskusji.