piecuch4 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 czyli jak zaadaptować czaszę od peugeota speedfigt do yamahy vmax.... moim zdaniem z genialnym skutkiem v max speedfight dodam że znalezione przypadkiem przy codziennym przegl?daniu allegro Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ... Ale do V-maxa ?! Herezja... Profanacja... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Dlaczego nie jak kto? lubi mutacje w drug? stronę, zawsze mi się wydawało że to te mniejsze chc? być większymi Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Oczywi?cie, sprawa dotyczy gustu a z tym ciężko dyskutować... Dla mnie LIPA!!! Ani to wygl?da ani ma jakie? proporcje... Ale kto co lubi, w końcu nie ja tym będę się wstydził... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Witam . Takie jakie? dziwadło , osobi?cie jestem na nie . Ale może komu? się to podoba . Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A mi sie podoba Odnośnik do komentarza
Gość andropow Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Dla mnie to wygl?da, że kto? trzepnoł przodem i tanim kosztem chciał naprawic brzydal Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 29 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 skoro znalezione na allegro to pewnie do sprzedania, dlatego zastanawiam się co go?ciu mówi potencjalnemu klientowi.....pewnie wersja limitowana ,a w polsce jest tylko kilka sztuk , je?li nie jedyna Odnośnik do komentarza
Gość deleted Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 fakt z gustami nie mozna dyskutowac 20 lat temu zakladali lampy tylne ikarusow deski rozdzielcze od 125p i inne dziwactwa a teraz to! czy to koniecznosc czy fantazja zostanie tajemnica faktem jest ze pasuje jak piesc do nosa albo pomieszanie k...... z oslem alo to tylko moja opinja Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Sam dawno temu m. in. w CZ350 mialem zalozona lampe stopu od ikarusa, a w ETZ dwie lampy obok siebie. A zwyczajowe podginanie ramy? Takie byly trendy . Ogolnie gdyby ktos dzisiaj spojrzal na tak "przerobione" moto, to pewnie przezegnalby sie noga !OKK . Wyznaje zasade, ze przerobki musza sie podobac jedynie wlascicielowi. W koncu to on "tworzy" obraz maszyny . @kfcent: przeniesione . Odnośnik do komentarza
kfcent Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 a co to ma wspolnego z maxi skuterami? Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Tragedia V-max z osłon? ....i te ?wiatła Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A, jeszcze jedno . Po tym jak obejrzalem sobie nowego Vmaxa, stary mi sie po prostu nie podoba (i to mocno). Z owiewka czy bez niej, obojetne . PS. 200 KM . Trzeba miec naprawde umiejetnosci... Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 W kontekscie wcze?niejszych postów nie będę popularny. Gdybym nie widział z boku motocykla i nie wiedziałbym jaki on jest, to na podstawie widoku samego przodu napisałbym- bardzo ciekawy i zadziorny, a tak ...... Pamiętajmy, gust nie podlega dyskusji. Odnośnik do komentarza
brzoza Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Takie to brzydkie ,że asz ladne Odnośnik do komentarza
Gość sosna Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Sorry, ale ...prawie się porzygałem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi