Skocz do zawartości
Forum Burgmania

MAXI SKUTER DO 9tys.zł

Gość omek77

57 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Co? kiepsk? cenę podałe? kolego, bo za 9 ty? zł to bym nie chciał Xcitinga, o ile takowy istnieje, podobnie z T-maxem; poskładane z kilku.

W tych pieni?żkach to X9, Atlantic lub k4 wchodzi w grę.

• Sympatycy

A ja bym sobie kupił 3 "orginał bosz"chińczyki po 2,999,- i miałbym jeszcze na litr wachy !YES

• Administrator

Majka 250 przynajmniej byla by w idealnym stanie bez dokladania do niej kasy w nowe graty.

• Sympatycy

W tej cenie to z pewno?ci? YP250 bo byłaby chyba w najlepszym stanie. Nie wiem czy trafiłoby się ciekawego X9-500, je?li tak to też bym rozważył.

pzdr

Ja brałbym majkę 250 w pierwszej kolejno?ci. Tak jak koledzy napisali - za tak? cenę można znaleĽć naprawdę zadban? sztukę i w miarę młod? (bo pojemno?ć niewielka niby). Sam chciałem takowej szukać (nawet nieco droższej i młodszej. Jednak widz?c co się dzieje na rynku i jak na każdym kroku chc? Ci sprzedać złoma odmalowanego - wolę poczekać, dozbierać i zakupić nowy pojazd.

Osobi?cie jednak - dołożyłbym 4tys pln i kupił jakie? 250ccm nowe (np. Kymco People 250 za 13500tys cennikowo- co utargujemy lub za 10900 nowego Kymco New Dink 200).

Ja wybieram xcitinga bo po roku ma juz tak? cene !happybth

Gdzie masz Xcitinga po roku za 9 ty?.? chyba złożonego z 3 innych, buda 2006, silnik 2007, a zawiecha 2008, to może i 9 ty?. będzie kosztował.

Głosuję na burgmana 400 wersje z wtryskiem paliwa,ale regionalizm sklania mnie do tego gdyż mam A S O w poblizu a zarazem dostęp do czę?ci/ w ostatecznosci /gdyz ceny potrafia byc wysokie.

Ja wybieram xcitinga bo po roku ma juz tak? cene !happybth a maszynka robi wrażenie ...

Też bym wybrał Xcitinga...

ale jest mały problem: roczne na pewno nie kosztuj? 9 tys.zł. !

Hmm... chyba, że "padaki" po "dzwonie" lub "glebie"...

ale jest mały problem: roczne na pewno nie kosztuj? 9 tys.zł. !

Hmm... chyba, że "padaki" po "dzwonie" lub "glebie"...

Jestem tego samego zdania jak Misiek, nie kupisz Xcitinga za takie pieni?dze.

Je?li chodzi o używane sprzęty to ostatecznie je?li rzeczywi?cie nie masz więcej kasy polecił bym Tobie szukać w?ród dobrze znanych Ci klubowiczów.

Jednak ja osobi?cie nie kupił bym używanego, wolał bym dołożyć kasę np. bior?c jaki? kredyt i kupić nówkę, (zreszt? tak też zrobiłem) od pocz?tku sam docieram i eksploatuje po swojemu i znam sprzęta, wiem czego mogę się spodziewać, pozdrawiam.

Majesty 250 !w00t . Lepsza idealna 250- ka, od jakiejs "padaki" z wieksza pojemnoscia...

Tmax za 9 tysi? Duzo ich jest na allegro :blink: . Niektore nawet za 6- 7 :lol: .