Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również powróciłem dzielnie do domku. Fakt dopiero po 19, ale było fajnie. Miło było również poznać osobi?cie czę?ć braci skuterowej. Mam nadzieje, że to nie ostatnie nasze spotkanie i że będzie okazja bliżej pogadać i się poznać.

Pro?ba do Patryka i innych, aby wrzucić foty na forum.

Pozdrawiam

Paweł (kielecki Xciting)

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Niunio

9

• ZYBEX

6

• prodzyn

6

• brzoza

5

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poznałem nie wszystkich ale było fajnie do zobaczenia na Burgmani będziemy się poznawać !YES dalej.Strzałeczka dla grupy ze ?l?ska. BAFKA a córka dalej nie morze uwierzyć :blink:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też dotarłem szczę?liwie do Warszawy,chciałem przeprosić grupę warszawsk? że nie nie mogłem z wami jechać.Niestety miałem tzw,KERS na pokładzie .pozwoliło mi to na kilku sekundowe przyspieszenia,dzięki czemu udało mi się osi?gn?ć rekordowy czas pokonania 500 km w 13 godzin.Pozdrawiam !YES

Opublikowano
  andi.nb napisał(a):
Poznałem nie wszystkich  ale było fajnie  do zobaczenia na Burgmani będziemy się poznawać :blink:  dalej.Strzałeczka  dla grupy ze ?l?ska.                                    BAFKA  a córka dalej nie morze uwierzyć :(

Oj to szkoda :( może następnym razem jak mnie znów zobaczy na !YES to uwierzy :o

Opublikowano

I ja również dziękuje, za mile spędzony czas Wasze towarzystwo i uroki Jury - NIEZAPOMNIANE :blink:

Przeci?gn?łem sobie tę jazdę jeszcze o przejazd przez |w. Annę, Radomsko i Kamieńsk i powiem Wam, że niezły filing, Słoneczko zachodzi, |liwy pachn?, las wokół prawie pusta droga, zakręty - było piknie !YES

Do następnego zatem

RobB. :o

Więcek odezwij się cało dojechałe?/li?cie ?!

Współczuję pecha jaki Was prze?ladował :(

Opublikowano

Dziekuje rowniez za tak liczne przybycie !YES

Szkoda ze nie zdazylem wszystkich poznac i sie przywitac :o

Mysle ze nastepnym razem to nadrobie :(:(:o

Pozdrawiam wszystkich obecnych na zlocie :blink:

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie .Było :lol:

Pozdrawiam Trebor :lol:

Opublikowano

Koledzy.

Byłem w Częstochowie. Ale pojechałem w 6 motorów z kolegami z pracy.

Nasz? podóż zdominowało popsute sprzęgło i ułamana "klamka" sprzęgła w Suzuki DR750. Tak, byłem jedynym jeĽdĽcem na maxi w tej mojej grupie. Ja ze sprzęgłem nie mogłem miec kłopotu :-)

Ale pomijaj?c ciemn? stronę tego wydarzenia, bardzo zintegrowało ono grupę. Zwłaszcza w czasie nocnej naprawy :-) :-)

W sobotę, widziałem ł?cznie z moim , tylko 3 maxiskutery w Cz :-( Tak jak w W-woie po ulicy oiceniam, ze maxi stanowi? co najmnie j25% wszystkich motorów, to w Cz były tylko 3 sztuki. Byłem załamany.

Dopiero PRZYPADKIEM natrafiłem na Wasza grupę w "kolejce" w niedzielę. Podszedłem i przywitałem się z kim? :-) Mój pojazd stał wówczas na boku razem z pojazdami kolegów.

Flagi burgmanii na placu nie widziałem :-(

Zał?czam skrót do swoich zdjęć. Pewnie 3/4 nikogo nie zainteresuj?, ale kilka "częstochowskich" jest - takich wspólnych dla wszystkich, niezależnie w jakim towarzystwie się jechało.

PICASA

Czy nie uważacie, że kazanie było poniżej krytyki? Dla takiego licznego i zacnego audytorium, pu?cić takie smętne, pokręcone i beznamiętne kazanie??? Zmarnował cały efekt. A potem jeszcze to smęcienie Pana Wiktora (?). Choc zgadzam się z tre?ci?, to jednak forma była zdecydowanie zbyt długa.

Byłem z Wami, możecie doliczyć 1 sztuke maxi. Choć, stałem kilkadziesi?t metrów dalej.

Gdy wracali?my, wyprzedzili?my grupę chyba 10 skuterowców motorowerowców. Asystował im fiat uno jad?cy za t? karn? gromadk? (osłaniał ich od tyłu). Gdy im zamachałem (starszy brat), to mniejsi bracia mało nie pospadali z siodeł odmachuj?c. Cieszyli się, że kto? ich zauważył :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Kilka fotek z Częstochowy :lol:

nr1h.jpg

nr2b.jpg

nr3u.jpg

nr4h.jpg

Pozdrówko!

• Klubowicze
Opublikowano

my z żon? równiez dziękujemy za mile spędzony czas , za nowo poznanych ludzi , brzozie za wy?mienite lody i ciacha nie wspominaj?c o kawie po wiedeńsku, grupie warszawskiej , ?l?skiej i pesowi. :lol:

Opublikowano

Przeprasza, że w tak mało elegancki sposób, ale kto to?

nr1h22.jpg

Opublikowano

To Okr?gly . Uczestniczy w zlotach i spotkaniach lecz nie jest zalogowany ze względu na brak neta . :lol:

Opublikowano

OK. Dziękuję.

"Podpadał" mi pod kogo? innego. Dzięki.

Opublikowano
  kmodzele napisał(a):

Flagi burgmanii na placu nie widziałem :-(

A szkoda whist bo flaga była, zasługa Patryka !w00t nie można było nie znale?ć (?l?skiej)

grupy tak była widoczna :lol:

Opublikowano

Była flaga i nawet widoczna, przypięta do Jawki. !w00t Było j? widać z 50 m w każdym kierunku. :lol:

Opublikowano

500 metrow w każdym kierunku !w00t

• Administrator
Opublikowano
  brzoza napisał(a):
To Okr?gly . Uczestniczy w zlotach i spotkaniach lecz nie jest zalogowany ze względu na brak neta . !w00t

Oczywiscie ze jest zalogowany ale nie ma wypelnionego profilu to jest validation :lol:

Okr?gły jak byk

• Sympatycy
Opublikowano

Okr?gły był na trzech Burgmaniach i Firleju !

pawel883

• Klubowicze
Opublikowano

znam również osobi?cie , a gostek jest naprawdę wporzo !scooter

Opublikowano

Również Go znam jechałem razem z nim na zeszłoroczn? burgmanie jest !scooter

Opublikowano

A Patryk długo będzie fotki trzymal przy sobie ? !scooter

Opublikowano

Ja co? dorzucę, może nie s? rewelacyjne, ale ciężko się praw? rek? operuje manetk? i aparatem !scooter

p1090861.jpg

p1090862.jpg

p1090864.jpg

p1090865.jpg

p1090866.jpg

p1090871.jpg

p1090897.jpg

p1090901.jpg

Opublikowano
  Borówka napisał(a):
Witam,

cali, opaleni, po?więceni :) i zadowoleni ze spotkania z dawno nie widzianymi znajomymi wrócili?my do domu.

Wielkie dzięki za miłe spędzenie czasu dla: RoBa, |widra, Balbiny, Trebora, Pilota, Matadora, Wojtka i wszystkich których spotkali?my w Częstochowie (było ich ssspppoooorrrroooo) :) .

Serdecznie pozdrawiamy i do miłego Aga vel BORówka i Iro :)

HE!!! Fajnie było Was spotkać , szkoda tylko ze tak krótko. Mam nadzieję że będzie jeszcze mnóstwo okazji.

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę o wyrozumiało?ć, ale całe popołudnia spędzam w garażu i czasu mało żeby wkleić tych kilka zdjęć z Częstochowy.

Fajnie było Was wszystkich znowu spotkać. Szkoda, że nie było czasu usi??ć i na spokojnie pogadać !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuje Wszystkim za wspólne chwile na polach Jasnej Góry.