Niunio Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam Jestem ciekaw czy kto? z szanownych forumowiczów wybiera się w tym roku na VI Pielgrzymkę motocyklistów na Jasn? Górę, organizowan? w dniach 18-19 kwietnia. Ja byłem w zeszłym roku i szczerze polecam. Największa parada motocykli jak? widziałem w naszym kraju ( 15 - 17 tys jedno?ladów różnego rodzaju) i bardzo piękna Msza |więta z ich udziałem na jasnogórskich błoniach. Odnośnik do komentarza
prodzyn Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Może zróbmy listę ogólnopolsk? ludzi z tego forum, którzy się tam wybieraj?? Fajnieby było grup? tam wjechać. Ja się wybieram - Paweł, Xciting 500, ze mn? kumpel na Aprilia Atlantic 500 Odnośnik do komentarza
Niunio Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ja oczywi?cie też jadę z Warszawy tylko nie wiem czy na dwa dni czy bezpo?rednio na Mszę 19-go. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Region ?l?ski już szykuje się na Częstochowę. Mam tylko nadzieję, że pogoda nam nie przeszkodzi. W 2007 burgmaniacy spotkali się pod Tesco w Cz-wie a następnie przejechali dopiero na miejsce spotkania ogólnego. Może w tym roku też spotkamy się i dopiero duż? grup? doł?czymy do reszty. a po mszy proponuję krótki przejazd !sciana i spotkanie !piwko przy soczku Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 24 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Również byłem w zeszłym roku! Było super, aczkolwiek niewiele brakowało abym życie stracił - he... w bardzo głupi sposób....... Ale pewne jak to? by to nakręcił to "?miechu warte wygrane". Potwierdzam obecno?ć swojej pechowej osoby w niedziel na mszy. Jeżeli MAXI - razem mamy wjechać, to gdzie, i o której spotkanie? Z Poznania większa ekipa będzie jechała. Tu wspomnienie z 2008 http://picasaweb.google.com/kidcar.pl/JasnaGRa2008# Odnośnik do komentarza
Niunio Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Wydaje mi się, że możemy umówić się pod Tesco ale o takiej godzinie aby zd?żyć na Górkę Przepro?n? i doł?czyć do parady jako zwarta grupa maximaniaków. Proszę rozważyć t? propozycję. Odnośnik do komentarza
prodzyn Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Wg mnie dobra ale co? zainteresowanie burgmaniaków małe... Odnośnik do komentarza
Niunio Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jeszce jest trochę czasu i wierzę, że chętnych będzie dużo więcej. Jak byłe? kiedy? na tej imprezie to na pewno widziałe? cał? masę drobnych grup motocyklistów-fanów okre?lonego rodzaju b?dĽ modelu jedno?ladu. Nawet jak będzie nas kilkunastu ale w zwartej grupie to będzie to już jaka? reprezentacja. Odnośnik do komentarza
andrea-torun Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 !happybth !piwko Poznaniacy przez Torun,Andrea dolancza i kierunek Czestochowa albo umowimy sie gdzies po drodze. Odnośnik do komentarza
Lion Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Nawet jak będzie nas kilkunastu ale w zwartej grupie to będzie to już jaka? reprezentacja. Niunio - na pewno będzie nas więcej i to o wiele więcej !piwko Ja też się wybieram ekip? na msze w niedzielę. I zapewne przy Tesco spotkanie będzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 25 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam.Jeszcze troche czasu do 19 kwietnia,ale jak nic mi nie wypadnie to bardzo chętnie pojade.Będe ?ledził temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
brzoza Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 My?lę , że wtym roku dopisze aura i maxi też. !piwko Odnośnik do komentarza
Klubowicze Trebor Opublikowano 25 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam. Oby tylko pogoda dopisała. Pozdrawiam Trebor !piwko Odnośnik do komentarza
Niunio Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 W zeszłym roku było tragicznie zimno i lało cał? drogę. Na szczę?cie podczas parady i mszy się rozpogodziło. Mam nadzieję, że w tym roku podróż do Częstochowy to będzie prawdziwa przyjemno?ć. Odnośnik do komentarza
czeczot21 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 To będzie moja trzecia wyprawa motocyklem na Jasn? Górę. Polecam wszystkim którzy jeszcze nie byli. Parada motocykli robi niesamowite wrażenie i dla mnie jest obowi?zkowa. My jedziemy w trzy maxiskutery tzn. Silver Wing, Atlantic 500 i Foresight, je?li kto? z Łodzi ma ochotę doł?czyć to zapraszamy, utrzymujemy rozs?dne tempo jazdy więc każdy da radę. Dla zainteresowanych podaję telefon: 694-216-217. Pozdowienia dla "Brzozy", dwa lata temu razem wracali?my z Częstochowy:))) Odnośnik do komentarza
czeczot21 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 My oczywi?cie chętnie stawimy się pod Tesco, tylko proszę o jakie? konkrety... Odnośnik do komentarza
bogdan201 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Jeżeli do 19 tego kwietnia zd?żę kupić maxi to też jeżeli można doł?czyłbym do grupy Łódzkiej bo mam do Was tylko 75km idealnie po drodze do Częstochowy. andrea-torun jak by? się wybierał to możemy umówić się w Kro?niewicach i do Łodzi - Częstochowy lecieć razem. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Jeżeli do 19 tego kwietnia zd?żę kupić maxi to też jeżeli można doł?czyłbym do grupy Łódzkiej bo mam do Was tylko 75km idealnie po drodze do Częstochowy.andrea-torun jak by? się wybierał to możemy umówić się w Kro?niewicach i do Łodzi - Częstochowy lecieć razem. Bogdan201 Jak kupisz to fajnie jak nie to ja my?lę że kolega Andrea z Torunia zapewne nie odmówi i po drodze zabierze Ciebie na plecaka. !w00t !OKK Andrea – To miły i uczynny kolega dacie radę. Napisz do niego na PM. Odnośnik do komentarza
Gość waski Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 witam bede wyjezdzal z Koła o7 rano w niedziele jak ktos bedzie chetny zapraszam 509919100 Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 I ja się wybieram. Raczej już w pi?tek. Raczej z kolegami z pracy - motocyklistami. Co prawda jako skuterowiec w tamtym groinie jestem wyj?tkiem, ale jak?? grupę musiałem wybrać; wypadło na kumpli z pracy (Służewiec Warszawa). Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Taka mała propozycja z mojej strony , może by tak wybrać się !YES już w sobotę rano i zameldować się w jakim? małym hoteliku !YES w Olsztynie ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 PES - jedzie z Poznania w niedzielę rano tak żeby na mszę dojechać Mój numer kontaktowy to 0 606 850 369- zbychu Odnośnik do komentarza
wabbit Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Niestety mogę dojechać dopiero 19.04 na sam? mszę - z Warszawy zd?żę . A może jako maxi skuterowcy z różnych stron spotkamy się na Górce Przepro?nej 19.04 i jako jedna grupa wjedziemy na mszę? Odnośnik do komentarza
Niunio Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Chyba lepszym miejscem jest parking Tesco i zwart? grup? jechać na Górkę Przepro?n?. Jak będziemy się zbierac bezpo?rednio na Górce to ciężko będzie się znaleĽć w tłumie jedno?ladów, o tworzeniu zwartej grupy nie wspominaj?c. Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No witam. Ja bym się zabrał z Warszawy około 7:00 tak aby na paradę dojechac. !happybth Czekam na jakie? konkrety z Warszawy apropo wyjazdu. Pozdrawiam !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi