Klubowicze ZYBEX Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Czy jest kto? chętny na wspólny wjazd do częstochowy? My?lę o wspólnym spotkaniu w Piotrkowie Trybunalskim i dalej podróż w gronie maxi? Czy jest kto? zainteresowany np 9:00 w Piotrkowie Trybunalskim - dotyczy niedzieli rano 19.04 ? Miejsce - najbliższa stacja benzynowa ( czy jest taka w tym miejscu?)za skrzyżowaniem (rozjazd trasy 1 i 8) Generała Władysława Sikorskiego na trasie 1 w kierunku na Częstochowę. Czekam na informację Z tego co widzę- rodzi się następuj?cy plan: 1. Spotkanie w Piotrkowie (godzina? 9:00 chyba za póĽno?) i dalej wspólna podróż do Częstochowy - Majkel - Orzech - Zybex - Andrea 2. Przyjazd pod TESCO Częstochowa ( godzina? )- i szybkie odwiedziny RONI-ego (kto dopisuje się pod TESCO-Częstochowa) 3. Doł?czenie do parady motocykli - gdzie? w częstochowie - "tubylców" poproszę o info gdzie by?my mieli sie właczyć w paradę i pozostaje ustalenie godzin spotkania w Piotrkowie, Tesco-Częstochowa, wł?czenie się do parady Proszę o pilne wpisy! Panie/Panowie oraganizujmy się
wabbit Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 To o której zbieramy się przy Tesco w niedzielę?
Gość Gadol Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A ja mam pytanie czy po mszy na Jasnej Górze będzie kto? leciał na Wrocław ? Wybieram się na wycieczkę na mecz Sparta - Włókniarz. !OKK
sebulba1971 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Na jakiej ulicy jest Tesco w Częstochowie i o której się tam spotykamy w niedzielę .
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Czy jest kto? chętny na wspólny wjazd do częstochowy?My?lę o wspólnym spotkaniu w Piotrkowie Trybunalskim i dalej podróż w gronie maxi? Czy jest kto? zainteresowany np 9:00 w Piotrkowie Trybunalskim - dotyczy niedzieli rano 19.04 ? Miejsce - najbliższa stacja benzynowa ( czy jest taka w tym miejscu?)za skrzyżowaniem (rozjazd trasy 1 i 8) Generała Władysława Sikorskiego na trasie 1 w kierunku na Częstochowę. Czekam na informację u mnie może byc co? na ciepło dla dalekopodróżnych . nie widzę żadnego problemu by po kogo? wyjechać , a mam ten komfort że mieszkam przy samej dk 1 , tak że zainteresowanych proszę o tworzenie listy !OKK edit tesco napewno znajdziesz . wpadasz do częstochowy i jest po lewej stronie
Gość seba_misio Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam, ja też się wybieram będę startował około 7.00 z Grodziska Maz.
Gość Gadol Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Wyjazd z Górki Przepro?nej następuje o godz. 10. Pasowałoby się zebrać ok. 9 pod Tesco je?li chcemy ruszyć z cał? kolumn?. W niedziele, 19 kwietnia od bladego ?witu zbieramy sie na Górce Przepro?nej (mapka dostępna na stronie: www.pio.opw.pl/nowa/pl,mapa-dojazdu.html) i o godz. 10:00 wyruszamy parad? do Jasnej Góry. O godz. 9:45 wjazd na Górkę Przepro?n? od strony Częstochowy bedzie zamknięty. Wszyscy spóĽnieni zbieraj? się na Starym Rynku i po przejechaniu głównej kolumny doł?cz? na końcu.
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Czy jest kto? chętny na wspólny wjazd do częstochowy?My?lę o wspólnym spotkaniu w Piotrkowie Trybunalskim i dalej podróż w gronie maxi? Czy jest kto? zainteresowany np 9:00 w Piotrkowie Trybunalskim - dotyczy niedzieli rano 19.04 ? Miejsce - najbliższa stacja benzynowa ( czy jest taka w tym miejscu?)za skrzyżowaniem (rozjazd trasy 1 i 8) Generała Władysława Sikorskiego na trasie 1 w kierunku na Częstochowę. Czekam na informację u mnie może byc co? na ciepło dla dalekopodróżnych . nie widzę żadnego problemu by po kogo? wyjechać , a mam ten komfort że mieszkam przy samej dk 1 , tak że zainteresowanych proszę o tworzenie listy !OKK edit tesco napewno znajdziesz . wpadasz do częstochowy i jest po lewej stronie Ciekawa propozycja !TAZ Po czwartkowym spocie będzie decyzja. !TAZ
Lucjan73 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam, czy kto? z Wrocławia lub okolic wybiera się do Częstochowy ?
Gość Vex Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 I ja się wybieram. Raczej już w pi?tek. Raczej z kolegami z pracy - motocyklistami. Co prawda jako skuterowiec w tamtym groinie jestem wyj?tkiem, ale jak?? grupę musiałem wybrać; wypadło na kumpli z pracy (Służewiec Warszawa). Zawsze możesz jechać z nami w sobote rano. Lepiej jechać w?ród swoich !OKK
GRinKU Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 My jedziemy w trzy maxiskutery tzn. Silver Wing, Atlantic 500 i Foresight, je?li kto? z Łodzi ma ochotę doł?czyć to zapraszamy, utrzymujemy rozs?dne tempo jazdy więc każdy da radę. Ja się wybieram (chyba z plecaczkiem) i chętnie się doł?czę. Z tego co wiem inna grupa motocyklistów o godz 8. 30 wyjeżdża z parkingu przy skrzyżowaniu |migłego i Tymienieckiego PS. Roni, je?li łapię się jako dalekopodrózny to z przyjemno?ci? się odmelduję u Ciebie a dalej na wspólne wiuuuu.... na Częstochowę !OKK
kmodzele Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Vex, to gdzie i o której zbiera się brać Burgmanowa w W-wie?
sebulba1971 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Siemanko kmodzele , spotykamy się w sobotę w Jankach pod sklepem ANNAZOO koło Giant , około godziny 10 ale godzina jest jeszcze do dogadania . Je?li masz ochotę z nami jechać mogę dać Ci nr fona do hotelu gdzie mamy się zatrzymać w Olsztynie celu zrobienia rezerwacji . Pisałem o tym w dziale Regionalnym na mazowieckim
Klubowicze Roni Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Roni, je?li łapię się jako dalekopodrózny to z przyjemno?ci? się odmelduję u Ciebie a dalej na wspólne wiuuuu.... na Częstochowę nie widzę najmniejszego problemu
Niunio Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja będę spotykał się ze znajomymi o 6.30 na parkingu pod Geant w Jankach przy wylotówce na Katowice. Dlaczego tak wcze?nie? Ponieważ będziemy jechać jak?? grup?, niezbyt szybko z przerwami na kawę, a więc pełen luz.
Niunio Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Je?li kto? chciałby doł?czyć to serdecznie zapraszam.Planujemy być pod Tesco w Częstochowie o godzinie 9.00. Do zobaczenia
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Poznań - doł?czy na 9:00 pod TESCO w Częstochowie.
prodzyn Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Czyli 9 pod TESCO to ostateczny termin spotkania Burgmaniaków w Czestochowie?
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Do zobaczenia. Szczę?liwej podróży.
brzoza Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Burgmania w tym roku dopisała ,a dzięki pomyslowi Patryka biala flaga z logiem zacnego klubu powiewała nad uczestnikami zlotu . !bicz
Niunio Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Melduję nasz szczę?liwy powrót do domu. Bardzo dziękuję za przemiłe towarzystwo maxi maniaków. Mam nadzieję, że Więcek powrócił bez dodatkowych "atrakcji". Specjalne pozdro dla Dzięgiela i Roniego. Przepraszam, że musieli?my uciekać do Wawy praktycznie zaraz po zakończeniu uroczysto?ci. Jedno jest pewne ta impreza rozwija się niezwykle dynamicznie i jescze niejeden taki wyjazd nas poztywnie zaskoczy.
Gość Borówka Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam, cali, opaleni, po?więceni !bicz i zadowoleni ze spotkania z dawno nie widzianymi znajomymi wrócili?my do domu. Wielkie dzięki za miłe spędzenie czasu dla: RoBa, |widra, Balbiny, Trebora, Pilota, Matadora, Wojtka i wszystkich których spotkali?my w Częstochowie (było ich ssspppoooorrrroooo) . Serdecznie pozdrawiamy i do miłego Aga vel BORówka i Iro !YES
GRinKU Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 My również już w domku. Po dniu pełnym wrażeń w siodle nadszedł czas si??ć przy !bicz i lulu Pozdrawiamy wszystkich spotkanych dzi? Burgmaniaków !YES P.S. Wielkie dzięki dla Roniego i Ani za go?cinę oraz brzozy za pyszny poczęstunek
Dzięgiel Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja i żonka też już w domu na liczniku ponad 300 km.Troche nas dzisiaj było .Szkoda tylko że zgubili?my Wawa i Susełka.Niunio wielkie dzięki za pozdrowienia i również serdecznie pozdrawiam.Wszystkim przybyłym dzięki za spotkanko i do nastepnego
Rekomendowane odpowiedzi