Sympatycy Arecki Opublikowano 31 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2009 przegladajac posty stwierdzam,że pisze się mało/miało być krótko,tre?ciwie i konkretnie/ale s? dni,że nie pojawia się w zasadzie prawie nic bardzo interesuj?cego,czy to wkrada się marazm i olewactwo-proszę o mobilizację albo o stwierdzenie , że jest wporzo i tak ma być. W ostatnim czasie odnoszę wrażenie, że jest odwrotnie tzn. ilo?ć i różnorodno?ć postów jaka się pojawia na forum jest sporo większa niż np. pół roku temu i wcze?niej. Być może to tylko wrażenie, ale pamiętam dni czy tygodnie gdy nowe wpisy można było policzyć na palcach jednej ręki a dzi? wystarczy kilka godzin i nowych tematów albo wpisów w już założonych w?tkach jest całkiem sporo. Ciekaw jestem czy dało by się zagadnienie potraktować statystycznie na przestrzeni kilku lat funkcjonowania forum w zestawieniu np. z ilo?ci? osób zarejestrowanych i osób odwiedzaj?cych.
Gość Dragon Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Wiesz co Arecki... to chyba jednak chodzi jeszcze o czas z "przed Ciebie"... Takie BARDZO gor?ce czasy forum były wła?nie w okresie - przełom 2006/2007... Się działo... !scooter
Sympatycy Arecki Opublikowano 31 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2009 Wiesz co Arecki... to chyba jednak chodzi jeszcze o czas z "przed Ciebie"...Takie BARDZO gor?ce czasy forum były wła?nie w okresie - przełom 2006/2007... Się działo... !scooter Dragon, kilka ostatnich wpisów odnosi się do tak "zamierzchłej" przeszło?ci, dlatego odniosłem się do pierwszego posta w temacie, którego autor miał chyba na my?li czas teraĽniejszy. Ps. na przełomie 2006 i 2007 roku byłem zarejestrowany w Burgmania.net i miałem nawet swoje zdjęcie w galerii klubowej, tyle że na forum bywałem niestety tylko jako "go?ć" a nicków z forum nie kojarzyłem z konkretnymi osobami.
Rekomendowane odpowiedzi