Skocz do zawartości
Forum Burgmania

przegladam posty

Rekomendowane odpowiedzi

przegladajac posty stwierdzam,że pisze się mało/miało być krótko,tre?ciwie i konkretnie/ale s? dni,że nie pojawia się w zasadzie prawie nic bardzo interesuj?cego,czy to wkrada się marazm i olewactwo-proszę o mobilizację albo o stwierdzenie , że jest wporzo i tak ma być.

temat stał się bardziej off topic niż pasuj?cy do działu ogólnego, dlatego przenoszę do wła?ciwego działu

Artix

Na zasadzie moich obserwacji przeprowadzonych w szkole X podczas wielkiej pauzy, stwierdzam, że młodzież męska niewinna jest! :rolleyes: (uwielbiam t? ksi?żkę)

Wiesz, nie wszyscy s? zawodowcami, literatami albo mechanikami. Staramy się jak możemy.

Je?li mam cokolwiek do powiedzenia to klikam, je?li nie lub napisane jest już na tyle dużo, że będę powtarzał i cytował innych to siedzę cicho i przegl?dam.

• Sympatycy

S? fora na których się pisze dla pisania i ew. nabijania sobie ilo?ci postów. Tu się pisze jak się ma co? do powiedzenia. Poza tym wiele tematów zostało już wcze?niej szeroko omówione więc wystarczy poszukać ....

O i już o jeden post więcej :D

przegladajac posty stwierdzam,że pisze się mało/miało być krótko,tre?ciwie i konkretnie/ale s? dni,że nie pojawia się w zasadzie prawie nic bardzo interesuj?cego,czy to wkrada się marazm i olewactwo-proszę o mobilizację albo o stwierdzenie ,  że jest wporzo i tak ma być.

Może... s? czasami takie dni, że można pisać praktycznie w nieskończono?ć, hmmm... s? i takie, że nie ma czasu na nic... tym bardziej na "wypociny" forumowe... Ech, takie życie !

My?lę, że nie ma się czym przejmować :D .

Fakt że nie ma tu takiego "ruchu" jak np. w pl.rec.motocykle ale zdecydowanie wolę forum burgmaniakowe niż np pełn? wręcz genialnych przemy?leń i chamstwa przytoczon? grupę dyskusyjn? :D

...i następny post zaliczony ;)

Grinku dotkn?łe? meritum.

Grupa południe czy bmw - duża czę?ć postów to jadka i skaknie sobie do gardeł. OT goni OT, a większo?ć dywagacji o sprzęcie to rozmowy kto ma wiekszego i kończ? się wzajemny obrazaniem od 3 postu.

• Sympatycy

To i ja sobie nabiję posta :D

Kiedy? to były czasy. Dyskusje z Dragonem, Artix-em, Majonem, RobB, Bigiem,

Pablosem, Mariuszem, Orzechem, czasem Worlan się wł?czył, "długawe" posty Kubo, "lakoniczne" posty Mario... były czasy... :D

(z góry przepraszam je?li kogo? pomin?łem) Dużo się działo i kontrowersyjnie

czasami bywało. Wtedy to nawet podnosiły się głosy coby zmniejszać aktywno?ć

albo zamykać w?tek... :):)

pzdr :D

• Sympatycy

Pablosem, Mariuszem, Orzechem, czasem Worlan się wł?czył, "długawe" posty Kubo, "lakoniczne" posty Mario... były czasy... :)

A chcesz kopa??? :D

O.... i już afera gotowa :D

...przypominam że jest wiosny 2009 drugi dzień,no to do klawiatur.

Do jakich klawiatur :D

Na "sprzęty" i w trasę a nie siedzieć przy kompie... :D

Witam !OK .

Orzeszku wiesz że Cię lubię , a posty które piszesz s? zawsze na fali :D .

Jeste? wielki , szkoda że do Wawy mam tak daleko , była by okazja na małe co nie co :) . Pozdrawiam serdecznie :) .

P.S

Ty to normalnie jeste? aferzysta , Szorstki Cię dopadnie :D:D .

Oby tak dalej,zdawalo mi sie ze zagailem nudny temat a tu odzew sie pojawia,u nas mialo byc cieplej a jest coraz zimniej no i spontana ani ustawki nie bylo,wczoraj w rejonach Długołeki widziałem mimo deszczu sze?ciu łańcuchowych ale i skuty się zmobilizuj?.

• Sympatycy
A chcesz kopa??? :D

O.... i już afera gotowa :D

No to jedziemy, a co miałe? na my?li :o , jak ?miesz :D i ten tego... :D

Orzechu, mordo Ty moja ;) Chyba jednak stanę na głowie i na zlot przyjadę :):D . Przynajmniej będę przy tym jak mi dupe obrabiaj?, że "największy

pieniacz"... ;):) !OK

Generalnie to skapcanieli?my nieco, albo wyszlachetnieli?my. Takie "wyważone" zrobiło się towarzystwo. Zwłaszcza na twarzach :):) Ten pieprzony czas... whist

pzdr

• Sympatycy
Szorstki, możesz wyjechać dzień wcze?niej, jako? doturlasz się na czas :o  whist . Zawsze jest opcja 4oo :lol:

Mordo Ty moja, (inaczej nie można -> avatar) :D prawdę mówisz. Jeszcze jest jedna opcja - plecak. :lol: Jak by co, to jadę sam :) i szorstki masaż jest wskazany. whist !OK

• Sympatycy

Damy radę...

Grzesiu, ale przy całej sympatii do Ciebie, masowanie faceta to jak powiedział

w Pulp Fiction niejaki Marcellus: "Far Away from O.K". whist:lol:

Ale dzięki chłopaki za pomysły whist

pzdr :lol:

• Sympatycy
kolejny temat w stylu "dziękuję dziękuj?cym"... i to jeszcze nie w tym dziale co potrzeba whist

Ale posta sobie "nabiłe?" !OK :D

Autorowi chyba chodziło o to, żeby więcej postów pisano na forum.

O temacie i jako?ci nic nie było...A moderacja ma ?więte prawo w każdej

chwili przenie? lub nie, w?tek tam gdzie jego miejsce. :lol:

Zaczyna się, czy mi się zdaje ? :lol:whist

pzdr

• Administrator

Szorstki nie mów że brakuje ci tematów typu ...

KickFight.gif

a może i ja mam już mniejszy temperament :lol: choć nasze pojedynki słowne bywały naprawdę ciekawe.

Tak czy siak coraz mniej pisze, bo i nie zawsze mam co? sensownego do powiedzenia a na tym forum jj23 pisze się wtedy kiedy ma się co? do powiedzenia, a nie dlatego żeby co? pisać.

To i ja sobie nabiję posta :lol:

Pablosem, Mariuszem, Orzechem, czasem Worlan się wł?czył, "długawe" posty Kubo, "lakoniczne" posty Mario... były czasy... :o

albo zamykać w?tek... :lol: !OK

pzdr whist

Tak... kiedy? to były czasy...

Mam jednak nieodparte wrażenie, że były (s??) osoby którym zależało na "zamykaniu ust"...

Przycinku w stylu "napisz co? w technicznym" nie ?wiadczyły o niczym więcej niż o tym o czym napisałem wyżej... Szkoda jednak, że Ci którzy się tak tego dopominali nie pomy?leli, że dla innych istnieje również "inny ?wiat"... i nie koniecznie zwi?zany on jest z działem technicznym na forum skuterowym... :D

Z drugiej jednak strony cieszę się, że np. Ermi nie pisze już o "kradzieży" spodni i o tym, że skuter już prawie stoi w garażu... Nie mogę tego zapomnieć... :)

Jest jeszcze kilka innych sprawek ale... whist

W każdym razie, mnie też brakuje czasami naszych starych pogawędek...

• Sympatycy

Artur, to dlatego napisałem, że jakby co? wyszlachetnieli?my... whist

Marcin jak zawsze precyzyjnie !YES Ale i tak nie to co kiedy? :D

Zdrowie najważniejsze Panowie, tak sobie my?lę...

Ale może czasem przyjdzie "pojechać" na ostro jak drzewiej bywało.

To dodaje życia forum. whist

A' Propos, chwilę temu jaki? "pad" serwera był czy có? ? :lol:

pzdr i dobranoc :lol:

To i ja sobie nabiję posta  :P

Pablosem, Mariuszem, Orzechem, czasem Worlan się wł?czył, "długawe" posty Kubo, "lakoniczne" posty Mario... były czasy... :lol:

albo zamykać w?tek... whist  :o

pzdr  :o

Tak... kiedy? to były czasy...

Mam jednak nieodparte wrażenie, że były (s??) osoby którym zależało na "zamykaniu ust"...

Przycinku w stylu "napisz co? w technicznym" nie ?wiadczyły o niczym więcej niż o tym o czym napisałem wyżej... Szkoda jednak, że Ci którzy się tak tego dopominali nie pomy?leli, że dla innych istnieje również "inny ?wiat"... i nie koniecznie zwi?zany on jest z działem technicznym na forum skuterowym... whist

Z drugiej jednak strony cieszę się, że np. Ermi nie pisze już o "kradzieży" spodni i o tym, że skuter już prawie stoi w garażu... Nie mogę tego zapomnieć... :(

Jest jeszcze kilka innych sprawek ale... :D

W każdym razie, mnie też brakuje czasami naszych starych pogawędek...

Braki zawsze można nadrobić .... ;)

Ale "zaczepno?ć" i różnice zdań nieco się zacieraj? z wiekiem :)

Już się nie chce albo nie ma czasu albo poprostu lepiej dać se sianka .... w my?l zasady: "Twoja racja mój spokój"

Jest też jeszcze jeden bardzo niepokoj?cy sygnał ... skończyły się jak to nazwali?cie "stare pogawędki" ale spadła też ogl?dalno?ć witryny :lol: .

Pozdrawiam i do następnej jak to niektórzy nazywali "pyskówki" :P:D - żart !YES ;) .

Pzdr.

Marcin jak zawsze precyzyjnie  !YES  Ale i tak nie to co kiedy? 

Stosunek mój do ?wiata pozostaje niezmienny...

Zdrowie najważniejsze Panowie, tak sobie my?lę...

I tu Pan dotkn?ł mego... Zdrowie JEST najważniejsze i dobrze sobie my?lisz...

Za dwa tygodnie wypadam do sanatorium... :blink: po zdrowie... :lol: !YES

Spieprzony miałem zdrowotnie tamten rok... spieprzony na maksa...