Gość jj23 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 przegladajac posty stwierdzam,że pisze się mało/miało być krótko,tre?ciwie i konkretnie/ale s? dni,że nie pojawia się w zasadzie prawie nic bardzo interesuj?cego,czy to wkrada się marazm i olewactwo-proszę o mobilizację albo o stwierdzenie , że jest wporzo i tak ma być. temat stał się bardziej off topic niż pasuj?cy do działu ogólnego, dlatego przenoszę do wła?ciwego działu Artix Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Na zasadzie moich obserwacji przeprowadzonych w szkole X podczas wielkiej pauzy, stwierdzam, że młodzież męska niewinna jest! (uwielbiam t? ksi?żkę) Wiesz, nie wszyscy s? zawodowcami, literatami albo mechanikami. Staramy się jak możemy. Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 dzieki za odzew,widzę że częsciowo jednak zgodziłby? się ze mn?,może kto? jeszcze zaopiniuje,przypominam że jest wiosny 2009 drugi dzień,no to do klawiatur. Odnośnik do komentarza
Gość swienty Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 "Lepiej siedzieć cicho i udawać m?drego, niż otworzyć usta i rozwiać wszelkie w?tpliwo?ci" Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Je?li mam cokolwiek do powiedzenia to klikam, je?li nie lub napisane jest już na tyle dużo, że będę powtarzał i cytował innych to siedzę cicho i przegl?dam. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 22 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 S? fora na których się pisze dla pisania i ew. nabijania sobie ilo?ci postów. Tu się pisze jak się ma co? do powiedzenia. Poza tym wiele tematów zostało już wcze?niej szeroko omówione więc wystarczy poszukać .... O i już o jeden post więcej Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 przegladajac posty stwierdzam,że pisze się mało/miało być krótko,tre?ciwie i konkretnie/ale s? dni,że nie pojawia się w zasadzie prawie nic bardzo interesuj?cego,czy to wkrada się marazm i olewactwo-proszę o mobilizację albo o stwierdzenie , że jest wporzo i tak ma być. Może... s? czasami takie dni, że można pisać praktycznie w nieskończono?ć, hmmm... s? i takie, że nie ma czasu na nic... tym bardziej na "wypociny" forumowe... Ech, takie życie ! My?lę, że nie ma się czym przejmować . Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Fakt że nie ma tu takiego "ruchu" jak np. w pl.rec.motocykle ale zdecydowanie wolę forum burgmaniakowe niż np pełn? wręcz genialnych przemy?leń i chamstwa przytoczon? grupę dyskusyjn? ...i następny post zaliczony Odnośnik do komentarza
Gość sosna Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Grinku dotkn?łe? meritum. Grupa południe czy bmw - duża czę?ć postów to jadka i skaknie sobie do gardeł. OT goni OT, a większo?ć dywagacji o sprzęcie to rozmowy kto ma wiekszego i kończ? się wzajemny obrazaniem od 3 postu. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 To i ja sobie nabiję posta Kiedy? to były czasy. Dyskusje z Dragonem, Artix-em, Majonem, RobB, Bigiem, Pablosem, Mariuszem, Orzechem, czasem Worlan się wł?czył, "długawe" posty Kubo, "lakoniczne" posty Mario... były czasy... (z góry przepraszam je?li kogo? pomin?łem) Dużo się działo i kontrowersyjnie czasami bywało. Wtedy to nawet podnosiły się głosy coby zmniejszać aktywno?ć albo zamykać w?tek... pzdr Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Kiedy? to były czasy. Dyskusje z Dragonem, Artix-em, Majonem, RobB, Bigiem,Pablosem, Mariuszem, Orzechem, czasem Worlan się wł?czył, "długawe" posty Kubo, "lakoniczne" posty Mario... były czasy... A chcesz kopa??? O.... i już afera gotowa Odnośnik do komentarza
Dakota Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ...przypominam że jest wiosny 2009 drugi dzień,no to do klawiatur. Do jakich klawiatur Na "sprzęty" i w trasę a nie siedzieć przy kompie... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Witam !OK . Orzeszku wiesz że Cię lubię , a posty które piszesz s? zawsze na fali . Jeste? wielki , szkoda że do Wawy mam tak daleko , była by okazja na małe co nie co . Pozdrawiam serdecznie . P.S Ty to normalnie jeste? aferzysta , Szorstki Cię dopadnie . Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Oby tak dalej,zdawalo mi sie ze zagailem nudny temat a tu odzew sie pojawia,u nas mialo byc cieplej a jest coraz zimniej no i spontana ani ustawki nie bylo,wczoraj w rejonach Długołeki widziałem mimo deszczu sze?ciu łańcuchowych ale i skuty się zmobilizuj?. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A chcesz kopa??? O.... i już afera gotowa No to jedziemy, a co miałe? na my?li , jak ?miesz i ten tego... Orzechu, mordo Ty moja Chyba jednak stanę na głowie i na zlot przyjadę . Przynajmniej będę przy tym jak mi dupe obrabiaj?, że "największy pieniacz"... !OK Generalnie to skapcanieli?my nieco, albo wyszlachetnieli?my. Takie "wyważone" zrobiło się towarzystwo. Zwłaszcza na twarzach Ten pieprzony czas... pzdr Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Szorstki, możesz wyjechać dzień wcze?niej, jako? doturlasz się na czas . Zawsze jest opcja 4oo Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Szorstki, możesz wyjechać dzień wcze?niej, jako? doturlasz się na czas . Zawsze jest opcja 4oo Mordo Ty moja, (inaczej nie można -> avatar) prawdę mówisz. Jeszcze jest jedna opcja - plecak. Jak by co, to jadę sam i szorstki masaż jest wskazany. !OK Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Damy radę... Grzesiu, ale przy całej sympatii do Ciebie, masowanie faceta to jak powiedział w Pulp Fiction niejaki Marcellus: "Far Away from O.K". Ale dzięki chłopaki za pomysły pzdr Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 kolejny temat w stylu "dziękuję dziękuj?cym"... i to jeszcze nie w tym dziale co potrzeba Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 kolejny temat w stylu "dziękuję dziękuj?cym"... i to jeszcze nie w tym dziale co potrzeba Ale posta sobie "nabiłe?" !OK Autorowi chyba chodziło o to, żeby więcej postów pisano na forum. O temacie i jako?ci nic nie było...A moderacja ma ?więte prawo w każdej chwili przenie? lub nie, w?tek tam gdzie jego miejsce. Zaczyna się, czy mi się zdaje ? pzdr Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 30 Marca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Szorstki nie mów że brakuje ci tematów typu ... a może i ja mam już mniejszy temperament choć nasze pojedynki słowne bywały naprawdę ciekawe. Tak czy siak coraz mniej pisze, bo i nie zawsze mam co? sensownego do powiedzenia a na tym forum jj23 pisze się wtedy kiedy ma się co? do powiedzenia, a nie dlatego żeby co? pisać. Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 To i ja sobie nabiję posta Kiedy? to były czasy. Dyskusje z Dragonem, Artix-em, Majonem, RobB, Bigiem, Pablosem, Mariuszem, Orzechem, czasem Worlan się wł?czył, "długawe" posty Kubo, "lakoniczne" posty Mario... były czasy... (z góry przepraszam je?li kogo? pomin?łem) Dużo się działo i kontrowersyjnie czasami bywało. Wtedy to nawet podnosiły się głosy coby zmniejszać aktywno?ć albo zamykać w?tek... !OK pzdr Tak... kiedy? to były czasy... Mam jednak nieodparte wrażenie, że były (s??) osoby którym zależało na "zamykaniu ust"... Przycinku w stylu "napisz co? w technicznym" nie ?wiadczyły o niczym więcej niż o tym o czym napisałem wyżej... Szkoda jednak, że Ci którzy się tak tego dopominali nie pomy?leli, że dla innych istnieje również "inny ?wiat"... i nie koniecznie zwi?zany on jest z działem technicznym na forum skuterowym... Z drugiej jednak strony cieszę się, że np. Ermi nie pisze już o "kradzieży" spodni i o tym, że skuter już prawie stoi w garażu... Nie mogę tego zapomnieć... Jest jeszcze kilka innych sprawek ale... W każdym razie, mnie też brakuje czasami naszych starych pogawędek... Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Artur, to dlatego napisałem, że jakby co? wyszlachetnieli?my... Marcin jak zawsze precyzyjnie !YES Ale i tak nie to co kiedy? Zdrowie najważniejsze Panowie, tak sobie my?lę... Ale może czasem przyjdzie "pojechać" na ostro jak drzewiej bywało. To dodaje życia forum. A' Propos, chwilę temu jaki? "pad" serwera był czy có? ? pzdr i dobranoc Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 To i ja sobie nabiję posta Kiedy? to były czasy. Dyskusje z Dragonem, Artix-em, Majonem, RobB, Bigiem, Pablosem, Mariuszem, Orzechem, czasem Worlan się wł?czył, "długawe" posty Kubo, "lakoniczne" posty Mario... były czasy... (z góry przepraszam je?li kogo? pomin?łem) Dużo się działo i kontrowersyjnie czasami bywało. Wtedy to nawet podnosiły się głosy coby zmniejszać aktywno?ć albo zamykać w?tek... pzdr Tak... kiedy? to były czasy... Mam jednak nieodparte wrażenie, że były (s??) osoby którym zależało na "zamykaniu ust"... Przycinku w stylu "napisz co? w technicznym" nie ?wiadczyły o niczym więcej niż o tym o czym napisałem wyżej... Szkoda jednak, że Ci którzy się tak tego dopominali nie pomy?leli, że dla innych istnieje również "inny ?wiat"... i nie koniecznie zwi?zany on jest z działem technicznym na forum skuterowym... Z drugiej jednak strony cieszę się, że np. Ermi nie pisze już o "kradzieży" spodni i o tym, że skuter już prawie stoi w garażu... Nie mogę tego zapomnieć... Jest jeszcze kilka innych sprawek ale... W każdym razie, mnie też brakuje czasami naszych starych pogawędek... Braki zawsze można nadrobić .... Ale "zaczepno?ć" i różnice zdań nieco się zacieraj? z wiekiem Już się nie chce albo nie ma czasu albo poprostu lepiej dać se sianka .... w my?l zasady: "Twoja racja mój spokój" Jest też jeszcze jeden bardzo niepokoj?cy sygnał ... skończyły się jak to nazwali?cie "stare pogawędki" ale spadła też ogl?dalno?ć witryny . Pozdrawiam i do następnej jak to niektórzy nazywali "pyskówki" - żart !YES . Pzdr. Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Marcin jak zawsze precyzyjnie !YES Ale i tak nie to co kiedy? Stosunek mój do ?wiata pozostaje niezmienny... Zdrowie najważniejsze Panowie, tak sobie my?lę... I tu Pan dotkn?ł mego... Zdrowie JEST najważniejsze i dobrze sobie my?lisz... Za dwa tygodnie wypadam do sanatorium... po zdrowie... !YES Spieprzony miałem zdrowotnie tamten rok... spieprzony na maksa... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi