Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 To w moto-szklarni mają również ubrania i akcesoria. Kiedyś chyba mieli tylko same skutery??? W motoszklarni jest sklep z ofertą Larssona. Mogę polecić, kupowałem tam wielokrotnie, można się dogadać co do ceny, bardzo porządna obsługa. Wczoraj byliśmy tam z Baltoną pod koniec dnia i nie było żadnego problemu z przymiarką 3 pokrowców do Excitinga !OK Jeśli chodzi o części do włoskich sprzętów, mogę polecić firmę Mehar z Krakowa !OK pzdr
Corleone Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 W motoszklarni jest sklep z ofertą Larssona. Mogę polecić, kupowałem tam wielokrotnie, można się dogadać co do ceny, bardzo porządna obsługa. Wczoraj byliśmy tam z Baltoną pod koniec dnia i nie było żadnego problemu z przymiarką 3 pokrowców do Excitinga !OK Jeśli chodzi o części do włoskich sprzętów, mogę polecić firmę Mehar z Krakowa !OK pzdr Dzięki za info, Może jeszcze zwróciłeś uwagę, do której godziny mają otwarte? Pozdrawiam
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 MotoSzklarnia W powszednie czynne do 19, soboty do 15. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi