Skocz do zawartości
Forum Burgmania

polecane sklepy

magart

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

pozwolę sobie zapytać o sklepy z ogólnie rzecz ujmuj?c sprzętem, akcesoriami, garderob?, etc. zwi?zan? ze skuterami. Pytam o sklepy, z których korzystacie/korzystali?cie ? Wasze do?wiadczenia zarówno pozytywne jak i negatywne !scooter (oby jak najmniej).

Zacznę od pytania o sklep defender.net.pl z Krakowa - wygl?da na to że maj? niezłe ceny, pytanie jak sama usługa, czas realizacji ?

z góry dzięki za podzielenie się opiniami

A

Zacznę od pytania o sklep defender.net z Krakowa - wygl?da na to że maj? niezłe ceny, pytanie jak sama usługa, czas realizacji ?

Cze?ć, z tego sklepu nie korzystałem.

Mogę polecić 3:

- moto-akcesoria.pl, ciekawy wybór akcesoriów, dostawa 48h (czasami dłużej, ale to w każdym się może zdarzyć) można też odebrać osobi?cie w Warszawie (Marki) przy CH M1 na Targówku.

Jestem zadowolony z ich obsługi, dzwoni? jak jest problem albo jak masz już zamówienie do odbioru.

-sklep.mieloch.pl- chociaż tam to głównie czę?ci do 50 cm3, ale akcesoria też tam s?. Ja kupiłem ochraniacze na kolana Polisport Devil u nich, w 3 dni wszystko załatwiłem.

-4bikes.pl, alternatywa dla moto-akcesoria tylko z innymi markami. Sam zamierzam kupić tamzbroję i rękawiczki Alpinestars-a. Bo u nich s? najniższe ceny jesli chodzi o te produkty. Dla porównania intermotor/intercars ma ceny o 20-30 % wyższe.

Dalej można intermotors, sklep.scigacz.pl i pewnie wiele innych. Zależy co potrzebujesz kupić, bo czasami dostaniesz wszystko w jednym miejscu a czasami każd? czę?ć/akcesoria będziesz zbierał w różnych sklepach.

Do wyboru do koloru bym powiedział !scooter

• Klubowicze

Co do 4bikes.pl już był mój post całkiem niedawno zapraszam do histori , zamówienie od 2-6 tyg. trwało ponad 100 dni. rzeczywi?cie s? bardzo tani, szkoda usługa bez słowa przepraszam

-internetowy: www.moto-akcesoria.pl można odbierać wielu miastach, bardzo szybka przesyłka:

-Salon firmowy w Warszawie Markach, Warszawa Marki, Al. Piłsudskiego 2A

-Salon firmowy w Bydgoszczy, ul. Gdańska 128

-Salon firmowy w Poznaniu PrzeĽmierowie, ul. Rynkowa 117

-Salon firmowy w Gdańsku, ul. Gdańska 21H

-Sklep przy centrali firmy , Szczecin D?bie, ul. Kniewska 2D

hmmmm, będę musiał uważniej się przyjrzeć 4bikes.pl. Chociaż podobno te produkty które mnie interesuj? wysyłka w 24h (no okej tydzień !scooter).

Jak będzie za długo to podziękuję, zawsze biorę za pobraniem więc nie ma problemu to ich problem.

a w moim przypadku 30% więcej za te "klamoty" to już znaczna kwota, prawie na przegl?d maxi mam heheh. Ale to nie ten temat. Generalnie polecam te sklepy internetowe które podałem.

Trzeba sobie wyrobić własn? opinię na każdy temat, takie moje zdanie.

larsson polczyńska ale pod warunkiem że mamy znajomego mechanika !scooter

przykład : olej motul 5l ok 100 zl

moto-akcesoria też polecam bo bardzo szybkie i sprawne zakupy,

no i jeszcze ?cigacz.pl ostatnio zamawiałem szybę puig do maxstera no i czekałem prawie 6 tyg ale w ramach rekompensaty nie zapłaciłem nic za przesyłkę i jeszcze miły prezent dali na pocieszenie w postaci kamizelki odblaskowej.

Ja ostatnio trafiłem na nowy serwis SkuterPasja.PL. Wygl?da na nowy sklep, ale oferta jest już spora. Ja kupiłem u nich spodnie i kurtkę MP-ASU. Fakt, okazalo się, że mieszcz? się w Kielcach, gdzie mieszkam więc miałem odbiór osobisty. Ale doradztwo very good. Mogę polecić.

• Klubowicze

Ja chciałbym bardzo polecić sklep:

www.moto-opony.com.pl

kupiłem 5 opon Michelin Pilot Sport i uzyskałem cenę bardzo sympatyczn?. Paczka dotarła za dwa dni - Naprawdę polecam tego sprzedawce.

Jak niema opony w ofercie proszę zapytać najlepiej przed GG 12766505, ja tak zrobiłem.

Zacznę od pytania o sklep defender.net.pl z Krakowa - wygl?da na to że maj? niezłe ceny, pytanie jak sama usługa, czas realizacji ?

a ja odpowiem na swoje pytanie postawione na pocz?tku tego tematu

sklep defender.net.pl

kupiłem u nich kaski - dobra cena; dobra jako?ć obsługi (kontakt tel ze strony sklepu w celu uzgodnienia zamówienia oraz gratisów ;) ); szybka realizacja; płatno?ć przy odbiorze

krótko mówi?c, polecam

pozdr

A

Mogę polecic sklep Tarbor na Kijowskiej, w Wawie, na przeciwko Dworca Wschodniego. Maj? dobre ceny i spory wybór ubrań, kasków itp, obsługa też jest ok. Ostatnio kupiłem u nich rękawiczki na obecn? pogodę i sprawdzaj? się.

• 6 miesięcy temu...

pozwolę sobie odświerzyć temat !sciana

polecam:

moto-akcesoria.pl - (doradzą, jest kontakt ze sklepem, brak ściemy co do terminu)

motokoce.pl - (rabat dla burgmanii !sciana; jest kontakt z p.Pawłem mniemam, że właścicielem - pozdrawiam; dostawa pod umówiony adres o umówionej porze )

• 1 rok później...

Ja miałam kontakt z Defender net. Zakupiłam tam tanio pokrowiec Oxforda na skuter. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka. Motoakcesoria tez polecam, chociaż ostatnio zrobiło sie tam drogo. Co do pokrowca z Selgrosa, to bym sie nie cieszyła, kupiłam taki na rower i podarł mi sie na balkonie od wiatru...

Ja pokrowca nie potrzebuję, bo parkuję w garażu.

Chcę się tam wybrać żeby zobaczyć co mają do zaproponowania ze spodni...

Kisiel jeżeli możesz, to zajrzyj tam dziś lub jutro. Mają otwarte do 20.

Z góry dziękuję

tylko o sklepach internetowych mówimy? jeżeli tak to jeszcze nie korzystałem ;)

polecam za to moto-szklarnię w Markach pod Warszawą - bezproblemowo i szybko i czasami się jeszecze jakiś rabacik wytarguje !V

tylko o sklepach internetowych mówimy? jeżeli tak to jeszcze nie korzystałem :)

polecam za to moto-szklarnię w Markach pod Warszawą - bezproblemowo i szybko i czasami się jeszecze jakiś rabacik wytarguje !V

To w moto-szklarni mają również ubrania i akcesoria. Kiedyś chyba mieli tylko same skutery???

Mogę oblookać :blink: - mam pod nosem

Byłem tak dziś i kurtek jest dość duży wybór spodni, butów i rękawic mniej... Ale spodnie udało mi się zakupić :)

To Ja chciałbym polecić sklep jaskólskiego z Prymasa Tysiąclecia (Wa-wa) zamówiłem i kupiłem tam sławną śrubkę do skrzyni CVT do 650 za 29 zł zamówili ponoć ich kilka więc jak ktoś planuje wymienić takową to moge polecić :blink:

Sporo osób na forum polecało sklep z częściami

http://www.easyparts.nl/

Korzystacie wciąż?

Ja tam zamówiłem 17.04.11r. szybę do DT300 ale termin dostawy do 12 dni, więc jeszcze nie doszła. Zobaczymy. Na razie w podglądzie jest: zamówienie w realizacji. Zapłacone.

Zamawialem tam kilkakrotnie, za kazdym razem przesylka do Berlina szla 3- 4 dni...

PS. Raz zdarzylo sie, ze nie mieli jednej czesci, wyslali inne, a po uplywie niecalych 2 tygodni przyslali na swoj koszt brakujaca czesc z zamowienia.