KUCHARZ Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Wielka atrakcja czeka na motocyklistów i skuteromaniaków w Sobowidzu w gminie Tr?ki Wielkie . W niedzielę 22marca GODZINA 11zaplanowany został w tej miejscowo?ci zlot jedno?adów , na parkingu przed ko?łem. Pojazdy zostan? po?więcone, kozdro KUCHARZ !tut !tut !tut !tut Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Wielka atrakcja czeka na motocyklistów i skuteromaniaków w Sobowidzu w gminie Tr?ki Wielkie . W niedzielę 22marca GODZINA 11zaplanowany został w tej miejscowo?ci zlot jedno?adów , na parkingu przed ko?łem. Pojazdy zostan? po?więcone, kozdro KUCHARZ !tut !tut !tut !tut gmina pewnie Tr?bki Wielkie Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 to taki sakro-tunning !tut Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 NO WŁASNIE !tut Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 ZAPRASZAM kujawsko-pomorskie !tut w imioeniu ekipy z 3-miasta !tut Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Dzięki za zaproszenie ale 22 03 jest to z mojej strony niemożliwe. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam !scooter . Bardzo trudny temat . Ale dla tych co pojad? życzę pogody !scooter . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Msza http://www.wrotapomorza.pl/pl/z_regionu/ak..._jajcarnia_2009 Jak dla mnie to pierwsza niedziela wiosny to zbyt wcze?nie na rozpoczęcie sezonu motocyklowego. Do Sobowidza mam nie daleko ale przy takiej pogodzie jak? obecnie mamy na pewno się nie wybiorę ( nie szukam kłopotów zdrowotnych)!wchair !placz1 Może w przyszło?ci jak będzie większe ocieplenie klimatu.!scooter !scooter !scooter !OKK !scooter Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi