Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Częstochowa 19 04 2009 Otwarcie sezonu

sopranovw

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie !scooter CZy kto? sie wybiera bo cosik cisza w temacie a wiem że kilku chętnych by sie znalazło !scooter jakie? propozycje ??

Szczegółowe informacje ze strony "Tu się dzieje"

http://tusiedzieje.info/maps/motocykle

VI Motocyklowy Zlot GwiaĽdzisty

Szczegółowe informacje: Serdecznie zapraszamy wszystkich motocyklistów na radosne ozpoczęcie sezonu motocyklowego w dniach 18-19 kwietnia 2009 roku na Jasnej Górze. W ubiegłym roku było nas ponad 15 tysięcy motocykli! Zapraszamy do zapoznania się z informacjami o tegorocznym VI Zlocie GwiaĽdzistym.

Plan imprezy:

18 kwietnia (sobota)

godz. 18.00 - spotkanie w sali ojca Kordeckiego, następnie Apel Jasnogórski

19 kwietnia (niedziela)

godz. 8.00 - zbiórka na Górce Przepro?nej

godz. 10.00 - wyjazd na Jasn? Górę (parada motocykli)

godz. 12.00 - Msza |więta i po?więcenie motocykli

W niedzielę zbieramy się na Górce Przepro?nej. Prosimy nie ustawiać wcze?niej motocykli na błoniach jasnogórskich. Na błoniach pierwsza wjeżdża parada, spóĽnieni motocykli?ci zbieraj? się na Starym Rynku i doł?czaj? na końcu kolumny.

Wszyscy przywozimy pluszowe zabawki dla dzieci z sierocińców w Polsce i na Kresach Rzeszypospolitej.

Zlotowi patronuj?:

- Przeor Jasnej Góry - Ojciec Roman Majewski,

- Prezydent Częstochowy - dr Tadeusz Wrona.

Możliwo?ć rezerwacji noclegów w Domu Pielgrzyma (tel. 34 377 75 64).

Na Górce Przepro?nej można rozstawiać namioty już w sobotę.

• Klubowicze

Możemy sie spotkać !OKK i razem wjechać pod klasztor ;) !piwko !w00t !TAZ (propozycje?).

• 2 tygodnie później...
Proponuje 7,30 pod Tesko . :D

Ale które tesco i czemu tak wcze?nie? sporo sprzętów z łodzi wylatuje około 9 tej i ja też mam taki zamiar !V no chyba że co? po drodze jaka? przygoda !OKK

• 2 tygodnie później...

My?lę że już czas aby ustalić jakie? konkrety.

Po pierwsze gdzie się spotykamy i o której ?

A po drugie kto chętny?

Je?li o godz. 10.00 ma się odbyć wjazd na Jasn? Górę i parada motocykli, a wcze?niej chcieliby?my spotkać się z reszt? braci skuterowej pod Tesco w Częstochowie, musimy dać sobie trochę czasu na dojazd :)

PS. W sumie nie zaszkodzi zachaczyć o Piotrków gdzie się krzyżuj? drogi z różnych regionów.

Wszystkie drogi prowadz? do Roniego !OKK

No wła?nie mam problem ;) po pracy w sobote czyli około 14 30 mam w gratisie kursa do Gdańska po do?ć mocno schorowan? mame ( 90L) moich przyjaciół :P w tamt? strone autem dojade w miare ale powrót bedzie wolniejszy (z szacunku do starszej osoby nie bede przeginał ) i tak my?lałem że około 8 30 dopiero :) wyrusze !guns tak że moje plany sie mocno wygły ;) ale w samej Częstochowie sie pewnie stykniemy i razem wracać pewnie bedziemy :D