sopranovw Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Jak w temacie !scooter CZy kto? sie wybiera bo cosik cisza w temacie a wiem że kilku chętnych by sie znalazło !scooter jakie? propozycje ?? Odnośnik do komentarza
M&M's Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 jakie? szczegóły kto? zna? Odnośnik do komentarza
M&M's Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Szczegółowe informacje ze strony "Tu się dzieje" http://tusiedzieje.info/maps/motocykle VI Motocyklowy Zlot GwiaĽdzisty Szczegółowe informacje: Serdecznie zapraszamy wszystkich motocyklistów na radosne ozpoczęcie sezonu motocyklowego w dniach 18-19 kwietnia 2009 roku na Jasnej Górze. W ubiegłym roku było nas ponad 15 tysięcy motocykli! Zapraszamy do zapoznania się z informacjami o tegorocznym VI Zlocie GwiaĽdzistym. Plan imprezy: 18 kwietnia (sobota) godz. 18.00 - spotkanie w sali ojca Kordeckiego, następnie Apel Jasnogórski 19 kwietnia (niedziela) godz. 8.00 - zbiórka na Górce Przepro?nej godz. 10.00 - wyjazd na Jasn? Górę (parada motocykli) godz. 12.00 - Msza |więta i po?więcenie motocykli W niedzielę zbieramy się na Górce Przepro?nej. Prosimy nie ustawiać wcze?niej motocykli na błoniach jasnogórskich. Na błoniach pierwsza wjeżdża parada, spóĽnieni motocykli?ci zbieraj? się na Starym Rynku i doł?czaj? na końcu kolumny. Wszyscy przywozimy pluszowe zabawki dla dzieci z sierocińców w Polsce i na Kresach Rzeszypospolitej. Zlotowi patronuj?: - Przeor Jasnej Góry - Ojciec Roman Majewski, - Prezydent Częstochowy - dr Tadeusz Wrona. Możliwo?ć rezerwacji noclegów w Domu Pielgrzyma (tel. 34 377 75 64). Na Górce Przepro?nej można rozstawiać namioty już w sobotę. Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Dzięki za info M&M's to już wiemy co i jak na miejscu teraz tylko pozostaje zgrać ekipe Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jakby co, to ja (my) też chętnie doł?czymy Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 21 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Możemy sie spotkać !OKK i razem wjechać pod klasztor !piwko !w00t !TAZ (propozycje?). Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 grinku u mnie kawa !happybth Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Dobra kawka była, chętnie sprawdzę czy dobrze pamiętam !happybth Odnośnik do komentarza
Gość Asia Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam, ja też bym chętnie się wybrała do Częstochowy !kiss w grupie raĽniej... o ile oczywi?cie przygarniecie motocykl Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nooo czy ja wiem? !kiss !piwko .... motocykl !OKK Odnośnik do komentarza
Gość Asia Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kiedy? był skuter !kiss teraz motocykl :/ Odnośnik do komentarza
brzoza Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Proponuje 7,30 pod Tesko . !kiss Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Proponuje 7,30 pod Tesko . Ale które tesco i czemu tak wcze?nie? sporo sprzętów z łodzi wylatuje około 9 tej i ja też mam taki zamiar !V no chyba że co? po drodze jaka? przygoda !OKK Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 My?lę że już czas aby ustalić jakie? konkrety. Po pierwsze gdzie się spotykamy i o której ? A po drugie kto chętny? Je?li o godz. 10.00 ma się odbyć wjazd na Jasn? Górę i parada motocykli, a wcze?niej chcieliby?my spotkać się z reszt? braci skuterowej pod Tesco w Częstochowie, musimy dać sobie trochę czasu na dojazd PS. W sumie nie zaszkodzi zachaczyć o Piotrków gdzie się krzyżuj? drogi z różnych regionów. Wszystkie drogi prowadz? do Roniego !OKK Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No wła?nie mam problem po pracy w sobote czyli około 14 30 mam w gratisie kursa do Gdańska po do?ć mocno schorowan? mame ( 90L) moich przyjaciół w tamt? strone autem dojade w miare ale powrót bedzie wolniejszy (z szacunku do starszej osoby nie bede przeginał ) i tak my?lałem że około 8 30 dopiero wyrusze !guns tak że moje plany sie mocno wygły ale w samej Częstochowie sie pewnie stykniemy i razem wracać pewnie bedziemy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi