kfcent Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie! Czy ja co? przespałem? chyba co? ze mn? nie tak...dopiero dzi? zobaczyłem zdjęcia nowego silvera ! jestem w szoku! jak mogłem o tym nie wiedziec wcze?niej! Wreszcie piękny "samochodowy" dashboard. Tylna lapma taka troszke "forzowata" no szliczno?ci! Nie moge oczu oderwać. Od kiedy on jest na rynku? Nie widziałem żadnego NEWSa na głównej stronie burgamni - a takie info chyba obligatoryjnie powinno się tam znaleĽ?ć. Czy kto? mnie o?wieci - poda jakie? szczegóły? gdzie jest produkowany np. ? Odnośnik do komentarza
jackdent Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Czy kto? mnie o?wieci - poda jakie? szczegóły? http://www.motomodif.com/latest/honda-sw-t...-test-ride.html u nas salonowo 28900,00 Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Dyskusja o liftingu H....i już była na forum kawałek czasu temu Mi tam nowa się podoba, ale... Ten reflektor! "Stara" była bardzo oryginalna. Ta - taka pospolita Odnośnik do komentarza
kfcent Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Dyskusja o liftingu H....i już była na forum kawałek czasu temu Mi tam nowa się podoba, ale... Ten reflektor! "Stara" była bardzo oryginalna. Ta - taka pospolita !TAZ najwidoczniej przespałem temat... mi się ten lift maxymalnie podoba. Honda wreszcie co? ruszyła ...nie mówie że stary silver jest brzydki, ale 8 lat ta sama bryła może się opatrzeć. Tutaj czuć ten powiew ?wieżo?ć id?cy na fali z "trendami" nowych maxi. Szkoda tylko że jak zwykle zabrakło takich extrasów jak zwykły termometr i awaryjki - no i dlaczego poraz kolejny zdecydowano się na ?więc?cy tylko jeden reflektor !scooter dokładniej się przyjżałem i ewidentnie jest to krzyżówka forzy z silverem co mi osobiscie bardzo odpowiada...no a cennikowo jest o 2000pln droższy od forzy. Chyba nie ma się nad czym zastanawiać !TOMCAT Odnośnik do komentarza
adamgt Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Mnie też się nowy Silver podoba, w ramach tego, że wła?nie nabyłem PSa, nastawiam się po upływie gwarancji na SW-T . Wg. mnie, przynajmniej na zdjęciach i na youtubie prezentuje się bardzo fajnie. Mam nadzieję, że będ? mieli do jazd próbnych. W zasadzie nie mam do?wiadczenia z Maxi powyżej 250, więc mam wielk? chęć się nim przejechać. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 17 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Podoba mi się bardzo ten nowy SW , ale zgodzę sie z przedmówcami - stara lampa przednia podoba mi się bardziej , nie można pomylić SW z innym Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi