Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Jak w temacie ,czy oprócz ABS-u s? jakie? zmiany w tym modelu.Co ze sprzęgłem bo przedtem było sporo problemów? Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam . Ja posiadam burgiego k8 i tam już jest poprawione sprzęgło z 3 łopatkowego na 5-cio łopatkowe . Może za dużo nie pojeĽdziłem w zeszłym sezonie ale nie miałem kłopotów ze sprzęgłem . Pozdrawiam DIZEL Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A czy poprawiło się przyspieszenie ? Odnośnik do komentarza
Gość deleted Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 to w przyszlosci a na teraz z tego co wyczytalem tylko abs ktory bedzie pracowal z integralnym systemem hamowania i kontrolka abs-u aaaaaaa i znowu wyjda w kolorze bialym Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Wszystko OK ale jeżeli poprawili sprzęgło to czy w zauważalny sposób poprawiło się przyspieszenie 0-50 km/h ?.W K-7 mocno na to narzekano a jak jest teraz ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi