Jerzyk Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam, Mieli?my już możno?ć czytać niejednokrotnie opisy wypraw twardzieli na dwóch kółkach zaliczaj?cych piękne i ambitne trasy. A oto kolejny przykład – wyprawa tegorocznej zimy „Nowy York – Alaska”. Udział w eskapadzie wzięła również kobieta. Pomijaj?c już same kilometry do pokonania, warte zaznaczenia jest, że odnotowali na swych przelotach temperatury rzędu " - 30"- a nawet " - 40"-stopni C.!!! Linki: http://www.bmwmoa.org/news/ride_stories/ar...doris_wiedemann http://www.doriswiedemann.de/english/singlepages/start.html Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jerzyk, a już my?lałem że tom twój wyczyn. Odnośnik do komentarza
bartosinski Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Haha, mnie to normalnie zmroziło jak tylko zobaczyłem tytuł autorstwa Jerzyka. Już go widziałem na burgmanie w ?niegach Alaski. I od razu przypomniał mi się stary dowcip (mały OT będzie): po czym mieszkańcy alaski poznaj?, że już ostra zima panuje? Jak im psy na zakrętach pękaj? !bicz Ja zdecydowanie preferuje wyprawy dwukołowe w cieplejszych temperaturach, choć ta Alaska brzmi nadwyraz interesuj?co. Szacun dla zdobywców pozdrawiam bartosinski Odnośnik do komentarza
melmacie Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Samym wyczynem jest przygotowac wyprawę. Północne rejony Alaski s? prawie bezludne. Z relacji z podróży wynika, że latem czyli w temperaturach około zera zaczynaj? sie kręcić tam motocykle. Naprawdę niezła wyprawa. Podziwiać i gratulować. To kto jedzie?... oponki z kolcami sie znajd? .. a jak nie to zrobimy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi