pablos Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam ... Zapraszam wszystkich chętnych na niecodzienne wydarzenie taneczno-clubowo-kulturalne. W dniu 28.03.2008 odbędzie się w klubie Level (niektórzy wiedz? gdzie to) impreza pod nazw? "ITALO DISCO 80 NIGHT". Bawić się będziemy tylko przy muzyce z tamtych lat ... (pamiętacie takie przeboje jak Tora Tora, Dolce vita, Boys Boys etc. .....). Start godz.21.00 Bawimy się do upadłego Do rozdania mam 30 bezpłatnych zaproszeń ..... chętnych proszę na priv. Następna tak impreza dopiero za kilka miesięcy.... Uwaga zaproszenia s? imienne tak więc chętnych proszę o podawanie Imion i Nazwisk ew. ksywek/pseudonimów artystycznych . Pozdrawiam i zapraszam DjPablo vel pablos oraz Klub Level ul. Chmielna 9A Warszawa Odnośnik do komentarza
Komar Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Bzzzzz Witam. Pablos chyba jest Wielki Post !OKK !OK . Nie jestem super wierz?cym ale w tym czasie .... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Bzzzzz Witam.Pablos chyba jest Wielki Post !TAZ !TAZ !TAZ . Nie jestem super wierz?cym ale w tym czasie .... Pozdrawiam Może i owszem .... ja niestety terminów nie wybieram a pomimo postu ludzie i tak chodz? do klubów. Zakazu nie ma jest jak mi tylko wiadomo zalecenie księży aby nie bawić się hucznie. Pozdr. PS. S? lub mog? być także po?ród Nas wyznawcy innej wiary oraz atei?ci. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 12 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Bzzzzz Witam.Pablos chyba jest Wielki Post !TAZ !TAZ !TAZ . Nie jestem super wierz?cym ale w tym czasie .... Pozdrawiam bez przesady komar , to chyba jest sprawa indywidualna każdego z nas Odnośnik do komentarza
Klubowicze valdi Opublikowano 23 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam ...Zapraszam wszystkich chętnych na niecodzienne wydarzenie taneczno-clubowo-kulturalne. W dniu 28.03.2008 odbędzie się w klubie Level (niektórzy wiedz? gdzie to) impreza pod nazw? "ITALO DISCO 80 NIGHT". Bawić się będziemy tylko przy muzyce z tamtych lat ... (pamiętacie takie przeboje jak Tora Tora, Dolce vita, Boys Boys etc. .....). Start godz.21.00 Bawimy się do upadłego Do rozdania mam 30 bezpłatnych zaproszeń ..... chętnych proszę na priv. Następna tak impreza dopiero za kilka miesięcy.... Uwaga zaproszenia s? imienne tak więc chętnych proszę o podawanie Imion i Nazwisk ew. ksywek/pseudonimów artystycznych . Pozdrawiam i zapraszam DjPablo vel pablos oraz Klub Level ul. Chmielna 9A Warszawa Można posiedzieć i psłuchać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi