prodzyn Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam, Tak czytaj?c inne posty z innych regionów, przyszło mi na my?l, spisanie ile aktualnie jest nas tu w regionie poruszaj?cych się na skuterach maxi, patrz?c na sezon 2009? Wpisujcie się. Ja jestem tutaj nowy, ale szybko się zadomowiłem... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Trebor Opublikowano 12 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam. W Jędrzejowie jest nas dwóch - Trebor-SW600 -Wojtek-Burgi 650 Pozdrowiam i do zobaczenia Trebor Odnośnik do komentarza
prodzyn Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Cóż jako? mały ruch w naszym regionie w forum regionalnym. Gdzie s? wszyscy Ci ludzie, co tu kiedy? pisali? Może się ukrywaj?? To ja dodam że jeżdżę na przemian Piaggio X7 i Xcitingiem. Odnośnik do komentarza
tomekmajesty Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jestem żyję ale mam mojego xcitinga do sprzedania, niestety żegnam się z dużymi skuterami na korzy?ć klasyki, kupiłem Triumpha T-birda, ale nadal was lubię i będę pozdrawiał w trasie !OK Odnośnik do komentarza
stiopa Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witaj. Jak dobrze policzyłem to jest nas pięciu którzy się ujawnili. W Kielcach często spotkasz także Banata na Burgolocie400 K3 czy K5. Jest Aprilka 500, Xcitingi ze trzy. Widuję ostatnio też Malaguta (chyba 250), Majkę 250 i B650. Po ?więtach możemy ustalić jakie? miejsce spotkań np. plac artystów. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
prodzyn Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja dzisiaj widziałem Honde Foresight, jest jeszcze oprócz mojej 2 szt. Piaggio X7 250 na mie?cie. Odnośnik do komentarza
brylant Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 WITAM, Ja ze skuterów posiadam BURGMANA 125, oraz Honde Lead 100, 2006r. któr? zamierzam sprzedać. POZDRAWIAM wszystkich ze ?więtokrzyskiego!! Odnośnik do komentarza
Gość PiotrekJ Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam. Jestem z Pińczowa. Burgman 400. Odnośnik do komentarza
prodzyn Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Skutery Maxi po CK i okolicach jeżdżą a na forum zero ruchu. Coś z tym trzeba zrobić... Odnośnik do komentarza
brylant Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 racja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi