.B. Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Tak sobie my?lę. Jest pogoda, może w niedzielę dałoby się ?ci?gn?ć kilku maxi- skutero maniaków w jedno miejsce ? Ja jestem za !wchair Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Czy mialby to byc kwietniowy motobajzel ? Odnośnik do komentarza
.B. Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Nie. Miałby to być zwykły spontan z okazji sezonu 2009. Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Na razie nie moglem odpalic gdyz znikla iskra ale jak sie z tym uporam to moze mi sie nastroj poprawi ale dzis za wczesnie na umawianie . Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 To znowu ja,przegladam nowo?ci i obserwuję braki odzewu,pewnie pogoda ma wpływ. Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 -----//---- Odnośnik do komentarza
.B. Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Zobaczymy kiedy się wrocławska brać zmobilizuje. Obecny weekend spędzam w Międzyzdrojach i wczoraj widziałem stada, tylko że na turystykach na trasie Wolin- Szczecin. Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 23 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Panowie... Spokojnie... Wszystko w swoim czasie. Od paru lat to ja rzucam hasło na wiosenne i jesienne wietrzenia skuterów. Tu opisane jedno z nich: http://www.burgmania.net/index.php?go=wroc Dam znać to i stara ekipa w pełnym składzie się pojawi i wtedy bedzie miło poznać "nowych" Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A może najbliższy weekend? Ja wskazywałbym na sobotę, ale podobno pogoda ma być też w niedzielę... Odnośnik do komentarza
Gość andropow Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 parktycznie co tydzień w sobote o 16.00 na placu solnym spotykaj? sie "młodzi" z KSW - ogólnie wiekszosc 50 Ja pojawie sie jak tylko rozlicze z ubezpieczycielem Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 28 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Dzi? Woody dzwonił do mnie że chce mnie odwiedzić - OK. Ale zatrzymala go ulewa we Wrocku, u mnie wtedy tylko kropiło. W tej chwili znów u mnie za oknem kapie... Czy jutro będzie lepiej... ? S?dzę,zę w przyszły weekend dopiero uda się zorganizować zbiorowe wietrzenie maxi we Wrocku... no chyba ,że zima wróci. Odnośnik do komentarza
Gość MichaŁ Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 A ja dzisiaj min?łem się w Ole?nicy z koleg? .B. na jego oryginalnie wygl?daj?cym Madisonie Pozdrawiam serdecznie A na jakie? wietrzenie sprzętów też bym chętnie zawitał !OKK o ile nad?żę za Wami Odnośnik do komentarza
.B. Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja jeszcze nie poznaję forumowiczów, ale miło, że zostałem zauważony Kolor rzuca się w oczy i tak ma być Jeszcze w Namysłowie mi kto? pomachał z czarnego X9 oraz Kiełczów- co? duże i srebrne. Pozdrowiony Odnośnik do komentarza
Klubowicze Karolina Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 M@rkiz - to co z tym wiosennym wietrzeniem skuterów? !OKK Bo ja jutro mojego przewietrzam. Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Może jednak niedziela - czę?ć z nas ma sobotę zajęt?... To jak kto się pisze na niedziele ? Godzina i miejsce do zbiórki do ustalenia na tel./gg/PM... Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja chętnie się powietrzę jutro, tylko mam dwa "ale": - muszę rozwikłać, co doskwiera tylnej oponie w Mai (zeszło mi powietrze w czwartek nie wiedzieć czemu) - je?li okaże się niezbędna zmiana opony to nie dam rady - podobno ma popadywać jutro wg prognozy ICM !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze Karolina Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Mnie jutro sprawy rodzinne wypełni? cały dzień, więc niestety nie dam rady. Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 KOMUNIKAT: Ekipa z Wrocka i okolic zbiera się jutro (niedziela) w Strzelinie na stacji Orlen wylotówka na Oławę godz. 10:00. Na spóĽnialskich 15 min. max. oczekiwania. Trasa Strzelin - Strzelin ok. 100 km, po drodze zwiedzanie "czego?" i obiadek "gdzie?"... Na ten moment potwierdzone 7 maszyn... Odnośnik do komentarza
.B. Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Bardzo dziękuję koledze, który do mnie dzwonił z informacj? o spocie, ale mam wyjazd do Mysłowic i niestety nie mogę tego przełożyć Lipa na maxa Odnośnik do komentarza
Gość MichaŁ Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Kurcze, szkoda że dopiero teraz wszedłem i przeczytałem a chętnie bym gdzie? bzykn?ł. Ale cóż... może następnym razem Powodzenia i szeroko?ci Odnośnik do komentarza
Gość andropow Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Fajnie bylo A deszczu prawie nie było tylko ta kostka jakas taka sliska była Odnośnik do komentarza
.B. Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jest jakie? fotostory? !OKK Odnośnik do komentarza
Gość andropow Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Z postojów zdjecia s?, tylko nikomu nie chce się... Ogólnie Gonzo pstrykał zdjęcia wiec do niego trzeba by pisac. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi