Sympatycy orzech Opublikowano 4 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Podobno na mie?cie pokazały się reklamy z Orzechem i Snickersem w roli głównej. "Orzech przeleci całe miasto", "Orzech przeleci Wisłę" Kto mi robi plecy?????????? Worlan to pewnie Ty za na?miewanie się !w00t Dostałem takiego SMS-a "Ty, reklamuj? cię na mie?cie jako niezłego jeba.... Na Snickersie jest tekst: "Orzech przeleci całe miasto" Fakt? Dasz radę?" Dementuje: Nie dam rady!!!! Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Marca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Widziałem, pytanie jest jedno: czy pobierasz tantiemy od tej reklamy? !w00t Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No wła?nie nie pobieram. Nikt mnie nie pytał o zdanie. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Marca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No wła?nie nie pobieram. Nikt mnie nie pytał o zdanie. No to masz teraz twardy oRzEcH do zgryzienia Odnośnik do komentarza
Mamuśka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Niezły czad z t? reklam?. Orzech ja wiedziałam że ty jeste? imprezowy chłopak ale żeby... no wiesz... z tej strony to ja ciebie nie znałam Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 4 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 a gdyby jadnak nasz bohater stan?ł na wysoko?ci zadania ? co wtedy ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Do takiej akcji, to trzeba chłopa, a nie troki od kaleson Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Fu... Cieszę się, że nie jestem w Twoim typie i, że nie mieszkam w WAW... BTW: Mały ale figlarny... Ale, że całe miasto? Odnośnik do komentarza
ERMI Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No to na najbliższym spotkaniu wypada grzać ?ciany... Popłyn?łe? stary... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi