matrixclan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Strzalka Macie dosyc rdzewiejacych czesci? odpadajacej farby itd...zobaczcie jak temu mozna zapobiec poz ark Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Matrix, rewelacja !scooter Poprawiłe? mi humor z samego rana !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 27 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 To jest prawdziwe rzemiosło - go?ć jest niesamowity !scooter Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Efekt koncowy bomba !scooter , niezly jest tez motocykl z tamtej strony. Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 hihi fantastyczne dzieło sztuki ręcznej Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Mogę na takim jeĽdzić, a jak będzie z drzewa orzechowego................. Odnośnik do komentarza
Gość gepard73 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Na pewno pomysł bardzo oryginalny i skuter jedyny w swoim rodzaju, ciekawe tylko czy przy dużych opadach nie będzie pęczniał , ale proponuje tego tak nie pokazywać bo jak się chinole dowiedz? to i to podrobi? Odnośnik do komentarza
Truszek Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Niezły jest Odnośnik do komentarza
Sympatycy Arecki Opublikowano 27 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 |wietny, można powiedzieć że to prawdziwie "ekologiczny" pojazd . Odnośnik do komentarza
Gość krisbuli Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 WOW -Piekna decha-Rdza tego nie ruszy Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jestem pod wrażeniem go?ć ma talent żeby z drewna zrobić Co do drewna orzechowego to nie wiem czy by się nadawało bo to drewno jest zbyt miętkie hi hi Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja również jestem pod wrażeniem rzemiosła, Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Normalnie szacun dla fachowca . Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Wszystko OK !OKK - tylko co będzie jak się korniki wpiernicz?? !OKK Odnośnik do komentarza
prodzyn Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 tylko co będzie jak się korniki wpiernicz?? Nic w sumie, najpierw musz? nad?żyć za Vesp? a dopiero potem się wpierniczać. Pewnie wła?ciciel dobrze j? przesmarował Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi