Gość Vex Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witajcie, przymierzam się do kupna maxi w okolicach 400 cm pojemno?ci. Trafiłem w sieci na takie ogłoszenie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1014475 Skuterek wygl?da na ładnie utrzymany, w miarę nowy, mały przebieg, tylko ta cene podejżanie niska. Co o tym my?licie ?? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Chyba wypada obejżeć, dobrze by było podjechać na warsztat. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Fotki zacne , ładna sztuka ale w realu warto by zobaczyć . Stan jak na fotach !piwko . Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Wiadomo że trzeba dobrze sprzęck obejżeć, ale że jestem z Warszawy i mam kawałek to narazie chiałem się dowiedzieć czy wogóle w tej cenie, można kupić taki w miarę ?wieży sprzęt z którym jest wszystko w porz?dku ? Wydaje mi się to bardzo podejżane :/ Zwłaszcza, że handlarz musi jeszcze na tym zarobić. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 (...)tylko ta cene podejżanie niska. Co o tym my?licie ?? Stoi minimum od lata zeszlego roku za dosyc male pieniadze i do tej pory nie znalazl nabywcy... Dlaczego? Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam.Też się nim interesowałem-dzwoniłem do go?cia i z tego co pamiętam to moto sprowadzone z Włoch bez ksi?żki serw jeden kluczyk i porysowana szyba.Na allegro jest już od paru miesiecy Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 To mi wystarczy. Dziękuję za wszystkie informacje. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jak z Włoch i brak ksi?żki i kpl. kluczy to chyba lepiej nie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi