Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Jak my?licie, to nasz Orzech ? inny link Orzech łupany Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Jak my?licie, to nasz Orzech ? !OKK Buhahahahahahaha... Orzech został rozłupany...!!!!! A On biedny, siedzi w ciemno?ciach i marzy... Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 O fuuuuj. Gdzie ona mnie wsadziła No to jestem w dup........ !OKK .................ale jakiej ładnej. Rozumiem, że to zemsta za wczorajsze Worlana urodziny To mi wygenerowało pewien pomysł. Jedn? z konkurencji na Burgmanii zrobimy rozłupywanie orzechów włoskich po?ladkami. Worlan jest pierwszy na li?cie. Do wygrania............... co???????????? !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 O fuuuuj. Gdzie ona mnie wsadziła No to jestem w dup........ !scooter .................ale jakiej ładnej.Rozumiem, że to zemsta za wczorajsze Worlana urodziny !scooter To mi wygenerowało pewien pomysł. Jedn? z konkurencji na Burgmanii zrobimy rozłupywanie orzechów włoskich po?ladkami. Worlan jest pierwszy na li?cie. Do wygrania............... co???????????? Orzechu, jaka zemsta? Jak mogłe? tak pomy?leć? !scooter Co do konkursu, to oczywi?cie jestem za !OKK Tylko trzeba ograniczyć ilo?ć chętnych..., bo jak Ty biedaku będziesz wygl?dał po kilku takich próbach !piwko !tut Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Worlan... a można prosić o link bez rejestracji? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Worlan... a można prosić o link bez rejestracji? Był bez rejestracji !OKK Chyba Orzech co? z nim zrobił... Zaraz poszperam i spróbuję co? wrzucić !scooter Proszę: Orzech łupany Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Orzechu, jaka zemsta?Jak mogłe? tak pomy?leć? !tut !scooter Co do konkursu, to oczywi?cie jestem za Tylko trzeba ograniczyć ilo?ć chętnych..., bo jak Ty biedaku będziesz wygl?dał po kilku takich próbach !scooter !piwko Ale ja nie chcę swojej głowy dawać do konkursu tylko takich ziomali z torebki !OKK !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 20 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zwycięzcę konkursu można już dzi? przewidzieć !OKK zostanie nim zapewne M@rkiz , zwany również "tward? d... !scooter M@rkiz - bez urazy Odnośnik do komentarza
eMKa Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zwycięzcę konkursu można już dzi? przewidzieć zostanie nim zapewne M@rkiz , zwany również "tward? d... Ktokolwiek zostanie zwycięzc?, ksywkę "Jagienka" ma jak w banku. Na potwierdzenie fragment z Waligórskiego: Żyła raz jedna panienka Która zwała się Jagienka; Wiele z niej było pociechy, Bo tłukła pup? orzechy. Opisał j?, że jest taka, Sam pan Sienkiewicz w Krzyżakach Wpierw żyła w cnocie jak mniszka, A potem wyszła za Zbyszka. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 O fuuuuj. Gdzie ona mnie wsadziła No to jestem w dup........ .................ale jakiej ładnej. Orzech, co oni z tob? robi? ty masz pecha w tak ciężkich warunkach pracować ten film to zgroza Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Żyła raz jedna panienka Która zwała się Jagienka; Wiele z niej było pociechy, Bo tłukła pup? orzechy. Opisał j?, że jest taka, Sam pan Sienkiewicz w Krzyżakach Wpierw żyła w cnocie jak mniszka, A potem wyszła za Zbyszka. Super... Orzechu... Ty możesz teraz z czystym sumieniem (?) stosować powiedzenia Tomka Karolaka... cyt. "no to jestem w czarnej dupie"... Swoj? drog?, fajnie jest mieć takiego "orzecha" na forum... Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Swoj? drog?, fajnie jest mieć takiego "orzecha" na forum... Dragon! Czy ty nie potrafisz czytać? Zobacz jaki jest tytuł tego w?tku! Powiniene? napisać ".... fajnie BYŁO mieć takiego "orzecha" na forum... Odnośnik do komentarza
teston Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ktokolwiek zostanie zwycięzc?, ksywkę "Jagienka" ma jak w banku.Na potwierdzenie fragment z Waligórskiego: Żyła raz jedna panienka Która zwała się Jagienka; Wiele z niej było pociechy, Bo tłukła pup? orzechy. Opisał j?, że jest taka, Sam pan Sienkiewicz w Krzyżakach Wpierw żyła w cnocie jak mniszka, A potem wyszła za Zbyszka. Tak, ale nie zapomnij jak ten wierszyk się kończy: I hasło bezwarunkowo: Mniej dup?, a więcej głow?!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi