Daro Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 No i udało mi się przysi??ć w końcu do kompa , dzięki wszystkim za miłe spotkanko chociaż dane było mi przyjechać na krótk? chwilę i na sam koniec, ale i tak było sympatycznie znowu znaleĽć się w ?ród Was, do zobaczenia wkrótce na Burgmanii !sciana
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2009 Ja też chcę podziękować za tak liczne przybycie,było super no i do następnego :)szkoda tylko że Dragon się nie pojawił,mogli by?my sobie troszkę podyskutować i wyja?nić kilka tematów !sciana
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2009 No to i ja co? napiszę od siebie. Dzięki za naprawdę fajn? imprezę. EMKA - dzięki za Mszę i słowa homilii. Krzytro - dzięki za organizację i pomoc we Mszy. Kisiel - dzięki za super miejscówkę i organizację spotkania. Worlan - Grzesiu, to dzięki Tobie, mieli?my okazję uczestniczyć we wspaniałej paradzie, a ja mogłem przemie?cić się na miejsce spota, w doborowym towarzystwie, zamiast samotnie bł?kać się po mazowieckich równinach !happybth Dzięki wszystkim którzy przyczynili się do realizacji tej fajnej imprezy. pzdr
Więcek Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 I ja się przył?czę do podziękowań, dla wszystkich którzy uczestniczyli w organizacji rozpoczęcia sezonu wymieniać ich nie będę, nie z racji nie chce ,ale że jest to oczywiste dla mnie i dla wszystkich którzy już to uczynili i uczyni? Choć największym do?wiadczeniem, była jazda za Szorstkiego, jak nie korciło manetkę odkręcić mocniej, ale jak to Rob napisał cytat 1. grupa to kupa, a kupy nikt nie rusza, więc trzymamy sie grupy! 2. jadac w grupie najwazniejsze jest BEZPIECZEŃSTWO, wiec trzymamy w grupie: stał? predko?ć, odstęp i pozycję, nie wyprzedzami i nie hamujemy bez powodu, jedziemy na MIJANKĘ, gdyby co nie daj Bóg....! 3. Jad?c w grupie my?limy o WSZYSTKICH, a nie o sobie! Był bardzo fajnie !OKK
mak Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 I my pięknie dziękujemy! Było super znowu zobaczyć znaczn? czę?ć burgmaniowej braci .
Pleban Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Co tu dużo pisać. EMKa- tobie wiadomo za co Abachy- Wy wiecie, Krzytro i Kisiel - się domy?laj?, Artixy- też wiedz?, Więcek- jutro zadzwoni to mu powiem, Ysabel- mnie tam by się nie chciało , RobB i Zołza- oby czę?ciej, . . . . . . i całeeeeejjjjjjj reszcie. WIELKIE DZIEKUJEMY P.S. Kiedy zakończenie sezonu? !OKK
eMKa Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 W?ród dobrych ludzi dobre rzeczy się dziej?. No i jak to zrobić żeby się nie powtarzać, a żeby było ładnie ? Może się nie udać. Ale nawet jak nie będzie oryginalnie, to na pewno będzie prawdziwie: Plbany i Abachy kochane - jeĽdzić z Wami to przyjemno?ć zwielokrotniona, u Artix'ów - człek czuje się swobodnie jak u siebie, RobB, Zołza, Ysabel - kompanija przednia wzmocniona przez innych Dostojnych Burgmaniaków gdzie o nudzie być mowy nie może. DZIĘKI ZA PODRÓŻ, WIKT, I POGAWĘDKI (że o podniesieniu skuteczno?ci hamulców Majeczki nie wspomnę). Krzytro i jego Familia oraz nieoceniony Arecki zasłużyli na szczególne podziękowanko w zwi?zku z przygotowaniem i opraw? liturgiczn? Eucharystii. DZIĘKI. Kisiel - dzięki za "kiełbę, szmalec i ogóry" w uprzdnio "upolowanym" Kogucie. Wszystkim za wspóln? modlitwę, przejazd, biesiadowanie - BÓG WAM ZAPŁAĆ DOBRE LUDZIE.
Pleban Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Plbany i Abachy kochane - jeĽdzić z Wami to przyjemno?ć zwielokrotniona, A gdyby tak nie kł.... tzn. rozpylić w powietrzu jak?? tajemnicz? substancję (wtajemniczeni wiedz? o czy piszę)
Agnus Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 No i oficjalne rozpoczęcie sezonu za nami , choć dla mnie trwa on prawie cały rok . Dziękuję Markowi za dobre słowo podczas mszy ?w. oraz wszystkim za spotkanie , jednocze?nie przepraszam że nie pożegnałem się z każdym osobi?cie , ale jak wspomniał Upiór czas nas gonił , a w tym wieku tak? "mał?" traskę odczuwa się niestety podwójnie , zrobili?my w obie strony prawie 600km.Do następnego spotkania - pozdrawiam wszystkich Witam! Andrea-Torun - pełen szacunek! Upiorku - fajnie, że już jeĽdzisz na swojej nowej maszynce. Robson - 600 km w obie strony w Twoim wieku strony i już wymiękasz? !piwko Zakończenie sezonu 2008 osobi?cie zaliczyłem w duecie z eMK? /bez głupich skojarzeń/ 25.10.2008 z Gdańska do Wa-wy czasem przy -2 st. C. Dla mnie to było tylko ~1.040 km !piwko Droga powrotna nieco się wydłużyła. Rozpoczęcia sezonu 2009 niestety nie... zauważyłem a nawet gdyby... nie byłbym w stanie zrealizować /brak sprzętu - wtajemniczeni wiedz? o co chodzi/ Ale niebawem do Was doł?czę! Pozdrawiam.
eMKa Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Plbany i Abachy kochane - jeĽdzić z Wami to przyjemno?ć zwielokrotniona, A gdyby tak nie kł.... tzn. rozpylić w powietrzu jak?? tajemnicz? substancję (wtajemniczeni wiedz? o czy piszę) !piwko Nie ryzykowałem. Wiedziałem, że z Tob? nie ma żartów. Z obawy przed zdemaskowaniem pisałem posta... po rozpyleniu w powietrzu tajemniczej substancji !piwko . No i wyszło jak wyszło . Jeszcze raz dziękuję wszystkim i do następnego spotkania.
Ysabel Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 O rany duzo wody w wisle upłynęło ..... ech ..... stesknilam sie za Wami wszystkimi .... To dlatego mi sie Plebanku chciało !vampire !winkiss Ech .... Fajnie było popatrzeć i pogadać i w ogole
Rekomendowane odpowiedzi