Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rozpoczęcie Sezonu 2009

eMKa

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z prastarym zwyczajem należy się rozpocz?ć nowy sezon - 2009.

Po wstępnych konsultacjach i naciskach, bez korupcji i lobbingu ustalone zostało co do wiadomo?ci wszem i wobec podaję:

Rozpoczęcie Sezonu - Burgmania 2009 jest planowane na dzień 9 maja.

Miejscem tym razem ma być Ko?ciół ?w. Stanisława Kostki na Żoliborzu.

Godzina jeszcze nie jest ustalona, ale będziemy oscylowali ok. 13-14, tak żeby można było "dokulać się" choćby z Darłówka ;).

Mile wspominam ognicho w Roztoce (w my?l starorzymskiej sentencji: co? dla ducha, co? dla brzucha !scooter), więc my?lę, że i tym razem co? podobnego nas ucieszy.

Tyle na dzi?. Podałem datę, żeby można było j? wklepać do naszego kalendarza i ewentualnie zarezerwować w prywatnych Outlookach.

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Worlan

9

• Kisiel

6

• krzytro

6

• Wookash

6

Top użytkownicy w tym temacie

Miło na będzie powitać ponownie w skromnych progach Stolicy tak zaszczytnego go?cia jak eMka, który dzięki swojej duchowej posłudze ?ci?gnie na 9 maja wielu pasjonatów ;).

Co? dla brzucha na pewno grupa Warszawska Burgmani zorganizuje ;) !scooter

Rozpoczęcie Sezonu - Burgmania 2009 jest planowane na dzień 9 maja.

Godzina jeszcze nie jest ustalona, ale będziemy oscylowali ok. 13-14, tak żeby można było "dokulać się" choćby z Darłówka !scooter.

W końcu eMKa ze snu zimowego się zbudził? <_<

Odno?nie w/w: nie wiem, czy za ciepło nie będzie. ;)

Pomy?lę.

Może tym razem z plecaczkiem.

• Klubowicze
data bardzo odlegla ale moze snieg juz stopnieje

Wojtek,nie stresuj sie podobno juz na majówke ma przestać padać snieg :lol:

Rozumiem że to impreza jednodniowa.

Z założenia tak, ale nie koniecznie - wystarczy u?miechn?ć się do kogo? z Wawy lub okolicy aby dach nad głow? na noc podarował i już masz imprę dwudniow? :lol:.

Abach: na razie się nie "ustawiamy" żeby nas ?nieg nie zasnuł (na całej połaci) a tym samym z pewnego uroczego blackwinga nie uczynił white... co?tam :lol:.

Rozumiem że to impreza jednodniowa.

Z założenia tak, ale nie koniecznie - wystarczy u?miechn?ć się do kogo? z Wawy lub okolicy aby dach nad głow? na noc podarował i już masz imprę dwudniow? !holiday.

Bzzzzz Witam.

Emka prawdę mówi ;) !scooter

Komary przyjad? posłuchać ciekawego Mówcy i jego kazania

:lol::lol:

Pozdrawiamy bzzzz

• Klubowicze

Dzięki bardzo teraz to mogę pomy?leć 520 km jedna strona po polsce to trochę dużo jak na jeden dzień.

• Sympatycy

Ale ten czas szybko płynie, dopiero było zakończenie sezonu, a tu już rozpoczęcie się szykuje :)

Nie dopuszczam my?li, że może mnie nie być na Mszy ?w. I to u |w. St. Kostki... :) hm.., wspomnienia. W tym Ko?ciele byłem po raz pierwszy i to trzymany na rękach whist:)

Datę wpisałem do kalendarza grubymi literami. :)

A co do ogniska, to postaramy się, żeby było fajniejsze jak poprzednie.

• Klubowicze

grzesiu mam nadzieję ,że i w tym roku wyjedziesz po nas gdzie? na rogatki warszawy bo ni cholery nie pamiętam drogi , tak szybko zasuwałe? whist

• Klubowicze

Jestm za i zgłaszm swój akces z plecaczkiem.(tym bardziej że to praktycznie moja parafia)

Pozdrawiam

Wrzonio

• Sympatycy
grzesiu mam nadzieję ,że i w tym roku wyjedziesz po nas gdzie? na rogatki warszawy bo ni cholery nie pamiętam drogi , tak szybko zasuwałe?  :rolleyes:

!OKK Pewnie, że tak. Ale tylko pod warunkiem, że nie będziesz chciał zbyt szybko wracać do domu. :D Ognicho tym razem musicie zaliczyć.

Witam

Budzę się ze snu zimowego. Do maja będę nie tylko rozbudzony ale niezwykle pobudzony !sciana Postaram się być na 100%

Ale ten czas szybko płynie, dopiero było zakończenie sezonu, a tu już rozpoczęcie się szykuje !happybth

Nie dopuszczam my?li, że może mnie nie być na Mszy ?w. I to u |w. St. Kostki... !YES hm.., wspomnienia. W tym Ko?ciele byłem po raz pierwszy i to trzymany na rękach B)B)

Datę wpisałem do kalendarza grubymi literami. ;)

A co do ogniska, to postaramy się, żeby było fajniejsze jak poprzednie.

O to MUSI być staaaaary ko?ciół :P

Aż żal by było nie zobaczyć tylko czy w takim antycznym budynku to na pewno będzie bezpiecznie ?!!happybth

Oby w tym roku mi się udało do Was dotrzeć !tut

Do zobaczyska zatem

RobB. :P

• 3 tygodnie później...

Mam nadzieję wygospodarować chwilkę czasu w tym dniu i razem (choć osobno) z cał? rodzink? pojawić się na tej zacnej uroczysto?ci.

Pozdrawiam.