eMKa Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgodnie z prastarym zwyczajem należy się rozpocz?ć nowy sezon - 2009. Po wstępnych konsultacjach i naciskach, bez korupcji i lobbingu ustalone zostało co do wiadomo?ci wszem i wobec podaję: Rozpoczęcie Sezonu - Burgmania 2009 jest planowane na dzień 9 maja. Miejscem tym razem ma być Ko?ciół ?w. Stanisława Kostki na Żoliborzu. Godzina jeszcze nie jest ustalona, ale będziemy oscylowali ok. 13-14, tak żeby można było "dokulać się" choćby z Darłówka . Mile wspominam ognicho w Roztoce (w my?l starorzymskiej sentencji: co? dla ducha, co? dla brzucha !scooter), więc my?lę, że i tym razem co? podobnego nas ucieszy. Tyle na dzi?. Podałem datę, żeby można było j? wklepać do naszego kalendarza i ewentualnie zarezerwować w prywatnych Outlookach. Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Pierwszy !scooter Marku czy już się ustawiamy, czy jeszcze poczekamy? Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Miło na będzie powitać ponownie w skromnych progach Stolicy tak zaszczytnego go?cia jak eMka, który dzięki swojej duchowej posłudze ?ci?gnie na 9 maja wielu pasjonatów . Co? dla brzucha na pewno grupa Warszawska Burgmani zorganizuje !scooter Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Termin zanotowany w kajecie Odnośnik do komentarza
Agnus Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Rozpoczęcie Sezonu - Burgmania 2009 jest planowane na dzień 9 maja.Miejscem tym razem ma być Ko?ciół ?w. Stanisława Kostki na Żoliborzu. Godzina jeszcze nie jest ustalona, ale będziemy oscylowali ok. 13-14, tak żeby można było "dokulać się" choćby z Darłówka !scooter. W końcu eMKa ze snu zimowego się zbudził? Odno?nie w/w: nie wiem, czy za ciepło nie będzie. Pomy?lę. Może tym razem z plecaczkiem. Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Msze mamy zarezerwowana na godzinę 14. !happybth Odnośnik do komentarza
Wojtecki Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 data bardzo odlegla ale moze snieg juz stopnieje Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 data bardzo odlegla ale moze snieg juz stopnieje Wojtek,nie stresuj sie podobno juz na majówke ma przestać padać snieg Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Rozumiem że to impreza jednodniowa. Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Rozumiem że to impreza jednodniowa. Oczywi?cie ,jak co roku Odnośnik do komentarza
eMKa Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Rozumiem że to impreza jednodniowa. Z założenia tak, ale nie koniecznie - wystarczy u?miechn?ć się do kogo? z Wawy lub okolicy aby dach nad głow? na noc podarował i już masz imprę dwudniow? . Abach: na razie się nie "ustawiamy" żeby nas ?nieg nie zasnuł (na całej połaci) a tym samym z pewnego uroczego blackwinga nie uczynił white... co?tam . Odnośnik do komentarza
Komar Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Rozumiem że to impreza jednodniowa. Z założenia tak, ale nie koniecznie - wystarczy u?miechn?ć się do kogo? z Wawy lub okolicy aby dach nad głow? na noc podarował i już masz imprę dwudniow? !holiday. Bzzzzz Witam. Emka prawdę mówi !scooter Komary przyjad? posłuchać ciekawego Mówcy i jego kazania Pozdrawiamy bzzzz Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Dzięki bardzo teraz to mogę pomy?leć 520 km jedna strona po polsce to trochę dużo jak na jeden dzień. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Miejscem tym razem ma być Ko?ciół ?w. Stanisława Kostki na Żoliborzu. Ale ten czas szybko płynie, dopiero było zakończenie sezonu, a tu już rozpoczęcie się szykuje Nie dopuszczam my?li, że może mnie nie być na Mszy ?w. I to u |w. St. Kostki... hm.., wspomnienia. W tym Ko?ciele byłem po raz pierwszy i to trzymany na rękach Datę wpisałem do kalendarza grubymi literami. A co do ogniska, to postaramy się, żeby było fajniejsze jak poprzednie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 19 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 grzesiu mam nadzieję ,że i w tym roku wyjedziesz po nas gdzie? na rogatki warszawy bo ni cholery nie pamiętam drogi , tak szybko zasuwałe? Odnośnik do komentarza
kfcent Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 My tak samo potwierdzamy przybycie! Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Jestm za i zgłaszm swój akces z plecaczkiem.(tym bardziej że to praktycznie moja parafia) Pozdrawiam Wrzonio Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 grzesiu mam nadzieję ,że i w tym roku wyjedziesz po nas gdzie? na rogatki warszawy bo ni cholery nie pamiętam drogi , tak szybko zasuwałe? !OKK Pewnie, że tak. Ale tylko pod warunkiem, że nie będziesz chciał zbyt szybko wracać do domu. Ognicho tym razem musicie zaliczyć. Odnośnik do komentarza
andrea-torun Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Juz odliczam dni do 9 maja. Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 No i w zime mnie nie było bo nie było jak , ale za to na otwarciu (moim pierwszym) będę napewno. Plecaczek też zabiorę. Pozdrawiam i do zobaczyska. !sciana !yeah !w00t Odnośnik do komentarza
Niunio Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam Budzę się ze snu zimowego. Do maja będę nie tylko rozbudzony ale niezwykle pobudzony !sciana Postaram się być na 100% Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Miejscem tym razem ma być Ko?ciół ?w. Stanisława Kostki na Żoliborzu. Ale ten czas szybko płynie, dopiero było zakończenie sezonu, a tu już rozpoczęcie się szykuje !happybth Nie dopuszczam my?li, że może mnie nie być na Mszy ?w. I to u |w. St. Kostki... !YES hm.., wspomnienia. W tym Ko?ciele byłem po raz pierwszy i to trzymany na rękach Datę wpisałem do kalendarza grubymi literami. A co do ogniska, to postaramy się, żeby było fajniejsze jak poprzednie. O to MUSI być staaaaary ko?ciół Aż żal by było nie zobaczyć tylko czy w takim antycznym budynku to na pewno będzie bezpiecznie ?!!happybth Oby w tym roku mi się udało do Was dotrzeć !tut Do zobaczyska zatem RobB. Odnośnik do komentarza
Niunio Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Roni nie przejmuj się, że nie pamiętasz bo to nie ten ko?ciół co na pożegnaniu sezonu 2008 !OKK Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Mam nadzieję wygospodarować chwilkę czasu w tym dniu i razem (choć osobno) z cał? rodzink? pojawić się na tej zacnej uroczysto?ci. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Gość oldmiras Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 To i ja się piszę, mimo że od kilku lat pomykam na squtach, będę pierwszy raz !piwko) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi