Artemis Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Gratuluję zabawy, mi niestety nie było dane się z Wami zobaczyć. Ale za to mam 3 kolosy do przodu Pozdrówki
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 9 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2009 Ja również dziękuje za miło spędzone chwile.Pogoda dopisała,przejazd przezd Wawe super,ognicho rewelka Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia Ps. Oczywi?cie podziękowania dla eMKi i organizatorów.
sebulba1971 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 I ja chciałem podziękować za tak miłe spotkanko choć ograniczone tylko do mszy ale i tak było warto poznać wszystkich co jeszcze nie miałem przyjemno?ci poznać . Pozdrawiam i szeroko?ci .
Sympatycy Arecki Opublikowano 9 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2009 Sezon oficjalnie rozpczęty . Frekfencja coraz bardziej dopisuje a dzi? dodatkowo dopisała pogoda. Dzięki za ?wietne spotkanie i jeden z bardziej udanych przejazdów tak duż? grup? . I jeszcze kilka fotek.
dr.big Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Milo bylo sie spotkac, podziekowania dla Marka, "zestresowanego" Marcina i wszystkich ktorzy przybyli .
andrea-torun Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Andrea dotarl do Torunia o 22.30.Impreza co tu duzo mowic bo jak zwykle udana dzieki organizatorom za wszystko co przygotowali no iWWWam wspaniali przyjaciele ze moglem sie z Wami spotkac,czas szybko uplywa.Pozdrawiam do zobaczenia. !OK
upiór Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Witam . Jak pisał Bigu , milo było się spotkać chociaż czas nas gonił . Dostałem telefon że nie pożegnali?my się , dlatego przepraszam dobrze maj? Ci co mog? w stolicy nocować , ale co na to poradzić . Raz jeszcze podziękowania dla Marka za odprawienie mszy , i do miłego .
Klubowicze robson Opublikowano 10 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2009 No i oficjalne rozpoczęcie sezonu za nami , choć dla mnie trwa on prawie cały rok . Dziękuję Markowi za dobre słowo podczas mszy ?w. oraz wszystkim za spotkanie , jednocze?nie przepraszam że nie pożegnałem się z każdym osobi?cie , ale jak wspomniał Upiór czas nas gonił , a w tym wieku tak? "mał?" traskę odczuwa się niestety podwójnie , zrobili?my w obie strony prawie 600km. Do następnego spotkania - pozdrawiam wszystkich
Gość Vex Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 I ja również dziękuję wszystkim za miło spędzony dzień. Nie sposób było ze wszystkimi zamienić słowa. Dzięki za liczne przybycie i efektown? "paradę" A Kogut bardzo fajny na oderwanie się od miasta i wyciszenie na uboczu. POZDRAWIAM!
Administrator Artix Opublikowano 10 Maja 2009 Administrator Opublikowano 10 Maja 2009 Fajnie bylo sie zobaczyc ze znajomymi i nowymi znajomymi. Dziekuje za mile spedzony czas !happybth w tak doborowym towarzystwie Podziekowania dla wszystkich tych ktorzy przyczynili sie do odbycia sie tej imprezy. Emka, Kisiel, Krzytro i inni
Niunio Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Bardzo dziękuję Markowi za piękne kazanie i wszystkim za udan? imprezę. Naprawdę bardzo miło było spotkać Was wszystkich. Już nie mogę się doczekać RogoĽna.
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2009 ?miało mogę powiedzieć, że to naprawdę był miło spędzony czas . dzięki wszystkim
medipos Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Dziękuję Koleżankom i kolegom za miło spędzony czas w tak doborowym towarzystwie. Pozdrawiam i przeprasazam jeżeli kogo? pomin?łem przy pożegnaniu...... Mam nadzieję, że jakie? zbiorowe zdjęcia pojawi? się na forum !happybth Pozdraiwm i życzę szerokiej i suchej ?cieżki
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2009 Mam nadzieję, że jakie? zbiorowe zdjęcia pojawi? się na forum Zdjęcia już s? w kilku postach w tym temacie. Czy kto? fotografował nasz przejazd? WW
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Maja 2009 Administrator Opublikowano 10 Maja 2009 Sezon, po raz kolejny w tym roku , można uznać za (w pełni) otwarty !tut Fajnie było zobaczyć się z Wami wszystkimi W tym miejscu chciałem podziekować Markowi (eMKa) za przyjazd do stolicy i odprawienie mszy !happybth Poza tym wielkie THX dla Krzytra z organizację obrzędu oraz dla Ki?la za ogarnięcie tematu biesiady Fotka grupowa
Wookash Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ja ze swojego (bezpiecznego) miejsca, chciałbym nadmienić iż zjebka od Zołzy była przesadzona No ale nie ma dymu bez ognia i sk?? się nick musiał wzi?ć !tut Oczywi?cie bardzo pozdrawiam koleżankę Anię <-ale pamiętajcie, piwko po złotówce dla organisty !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2009 Ja dopiero dzisiaj dotarłem do domu. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Szkoda, że większo?ć zobaczę dopiero w RogoĽnie. !sciana
Abach Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Fajnie było Was wszystkich znów spotkać, miło rownież było poznać nowych maximaniaków A teraz podziękowania Krzysiu i Marcin, dzięki za organizację spotkania. Dodatkowo Marcinie za "obr?czki" Już się "kręc?" Marku dziękuję za to, że jeste? i że znów miałem przyjemno?ć towarzyszyć Ci w podróży. Artur dziękuję za profesjonalny serwis i naukę, któr? zdobyłem w Twoim warsztacie. VIP-om za udział w sesji rozbieranej mojej ch**ni Gosi i Arturowi za go?cinę, Izie za nale?niki i Artixowi za przepyszne omlety. Kasi, Ani, Robertowi i Andrzejowi za miłe towarzystwo. I kto ma teraz najlepszy skuter w mie?cie? PS Już tęsknimy za Szaronem !sciana nie wiem jak spędzimy najbliższ? noc
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2009 I kto ma teraz najlepszy skuter w mie?cie? Worlan ty, Worlan ty.... !sciana Żartowałem
RobB. Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ja ze swojego (bezpiecznego) miejsca, chciałbym nadmienić iż zjebka od Zołzy była przesadzona No ale nie ma dymu bez ognia i sk?? się nick musiał wzi?ć Oczywi?cie bardzo pozdrawiam koleżankę Anię !piwko <-ale pamiętajcie, piwko po złotówce dla organisty Po pierwsze WYDAJE ci się, ze bezpieczne Córka juz się pakuje Co do formy to mozna pogadać, ale co do str. merytorycznej to raczej NIE !sciana Po drugie SUMIENIE GRYZIE Po trzecie: 1. grupa to kupa, a kupy nikt nie rusza, więc trzymamy sie grupy! 2. jadac w grupie najwazniejsze jest BEZPIECZEŃSTWO, wiec trzymamy w grupie: stał? predko?ć, odstęp i pozycję, nie wyprzedzami i nie hamujemy bez powodu, jedziemy na MIJANKĘ, gdyby co nie daj Bóg....! 3. Jad?c w grupie my?limy o WSZYSTKICH, a nie o sobie! A teraz zrób rachunek sumienia, to moze Ci daruje !czary Po czwarte Zołza to: 1.zołza- to niezmieniaj?ca się kobieta, bez wgledu na wszytsko... Nie interesuje się otoczeniem, zajmuje sie sob? i to co jej dotyczy. Konkretna, stanowcza z ostrym temperamentem. Prawdziwa kobieta. Pewna siebie. Szczera. Zna swe miejsce. Szanuje tych co j? szanuj?. Zołza to kobieta niezależna, która będ?c w zwi?zku z mężczyzn?, nigdy nie przestaje być sob?. Ma poczucie humoru i życzliwy charakter. Zna swoj? warto?ć. Mówi, co my?li, i robi, co chce. Jej zadziorno?ć poci?ga mężczyzn i podnosi temperaturę zwi?zku. Polecam lekturę: "Dlaczego mężczyĽni kochaj? zołzy. Czas na superbabki" Autor: Sherry Argov 2.Choroba oczu u koni, to zołzy. 3.Zołza to staropolska siostra meża. 4.dokuczliwa, kłótliwa kobieta; jędza Ksywka OCZYWI|CIE pochodzi od 1 znaczenia Dobra, teraz najważniejsze: Dzieki eMKa za mszę i madre słowa, dzięki za chęci i trud jaki poniosłe?, a by do nas przyjechać !OK Dzieki Krzytro za zorganizowanie i asystę przy mszy !OK Dzieki Kisielku za Koguta i etc. !OK Dzięki Organi?cie za granie i spiewanie !OK Dzięki Gosiu i Arti za przygarnięcie i go?cinę, a kotu za "mocny" sen i erotyczne sny o ...kocicach A WAM wszystkim za spotkanie i miło spedzone chwile Pozdrawiamy Zołza i RobB.
Wookash Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 1. Wydaje mi się, ze bezpieczne 2. GryĽć nie gryzie, ale rozkminiam. 3. Co do rachunku sumienia j.w. 4. I do tego całkiem sympatyczna 5. !sciana
Tomi Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Dzięki za mile spędzony czas !sciana kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/Tomi.waw/Rozpoc...CN-Q0O3L-v7CKw#
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2009 Ja również dziękuje wszystkim za miłe spotkanie, bezpiecznie dotarłem do domu (nie polecam nocnej jazdy !sciana po polskich drogach ), jak zwykle organizacja była miło było spotkać się w tak licznym gronie
Gość deleted1 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ja ze swojego (bezpiecznego) miejsca, chciałbym nadmienić iż zjebka od Zołzy była przesadzona No ale nie ma dymu bez ognia i sk?? się nick musiał wzi?ć Oczywi?cie bardzo pozdrawiam koleżankę Anię <-ale pamiętajcie, piwko po złotówce dla organisty 1. Dzidzia, ja nie jestem twoj? koleżank?... 2. Widać, że miałe? maturę ustna z angielskiego a nie z polskiego bo twoja wypowiedĽ walorami językowymi powala. 3. Uderz w stół a nożyce się odezw?. 4. To naprawdę nie jest twoja sprawa sk?d wzi?ł się mój nick. 5. Gwarantuje ci że jeżeli kiedy? dostaniesz ode mnie "zjebkę" to to odczujesz. Nie wiem czy potrafisz odróżnić zdanie pytaj?ce od twierdz?cego. Ja wyraĽnie zapytałam czy nikt cie nie nauczył jeĽdzić na zakładkę... No to teraz przyjemniejsza czę?ć Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich moich Kolegów i Koleżanki, a także dziękuje Markowi za cierpliwo?ć w nocnych dywagacjach, Artixowi i Gosi standardowo dziekuję za wszystko ( omlet pierwsza klasa), Plebanom i Abachom za BEZCENNE towarzystwo i wielu wielu innym ... Do zobaczenia wszystkim na Burgmanii Pozdrawiam !sciana
Wookash Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 No nie przypuszczałem, że kto? to weĽmie na poważnie !sciana Teraz, za czysto żartobliwy komentarz z mojej strony będziesz jeĽdzić po mnie jak po burej suce... no super, tak trzymaj.
Rekomendowane odpowiedzi