Pleban Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Jaka to niespodzianka! Jaka wielka niespodzianka! Emka przyjedzie do trójmiajsta. No jak się cieszę. Jaka to wielka niespodzianka!
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2009 Msze mamy zarezerwowana na godzinę 14. Dla Wookasha
Gość Takeshi Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Ja będę z wami ale niestety tylko na mszy. niestety praca :/ A do ko?cioła ruszamy razem czy spotykamy sie na miejscu??
Gość Vex Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 A ja bardzo proszę o dopisanie do mnie jeszcze jednej osóbki
Gość oldmiras Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 ktos bedzie jechal od strony ursynowa, albo piaseczna, albo ogolnie z tego kierunku? mozna by razem !YES
wabbit Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Panowie ja też się piszę ale nie wiem czy będę mógł wybrać się na spotkanie po mszy (mam nadzieję, że przynajmniej na msze się wyrwę). Mam też nadzieję, że je?li będę mógł to zabierzecie mnie z sob? i pytanie do organizatora czy nie będzie problemu za aprowizacj? dodatkowego uczestnika w mojej skromnej osobie? Pozdrawiam w@bbit
Klubowicze robson Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2009 Wybieramy się razem z Upiorkiem na mszę , a jak czas pozwoli to może też na trochę pod "Koguta "
wabbit Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuj?, że nie dam rady się wyrwać . Więc znów mnie ominie poznanie forumowiczów osobiste.
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2009 Migu będzie !OKK proszę dopisać do listy biesiadników .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 8 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2009 Uwaga zamykam listę Gdyby kto? zechciał przyjechać - proszę po prostu przyjeżdżać. Lista będzie dostępna na barze. Proszę się dopisać w wolne miejsce i zapłacić 20 zeta od łepka. Lista w ostatecznej formie jest pogrupowana alfabetycznie i zawiera miejsce na odfajkowanie obecno?ci i wpisanie zapłaty. Osoby które przyjeżdżaj? z plecaczkami lub przyjaciółmi nie maj?cymi nicka na Burgmanii szukaj? ich przy Swoich Nickach. Osoby, które zapisały się a na 100% wiedz? że nie przyjad? proszę o informację. Lista w ostatecznej formie: 1. Abach 2. Abach 3. Arecki 4. Artix 5. Artixowa Gosia 6. Ciochin 7. Dr Big 8. Dragon 9. Emiksik 10. Emka 11. Grinku 12. Grinku +1 13. Grinku +1 14. Grzegorz76 15. Kasieńka 16. Kasik 17. Kisiel 18. Krzytro 19. Makówka 20. Maku 21. Mamu?ka 22. MariuszBurgi 23. Medipos 24. Michalu 25. Migu 26. Niunio 27. Niunio 28. Oldmiras 29. Orzech 30. Pleban 31. Polacca 32. Polacco 33. Przemo 34. RobB 35. Roni 36. Roni 37. Roni 38. Roni 39. Ssylwia 40. Szorstki 41. Szorstki - Osobista Małżonka 42. Tomi 43. Valdi 44. Vex 45. Vex jeszcze jedna osóbka 46. Waldek29 47. Waldek29 48. Waw 49. Więcek 50. Więcek Junior 51. Wookash 52. Worlan 53. Wrzonio 54. Wrzonio Janusz od 55. Wrzonio Janusz od +1 56. Wrzonio Plecaczek 57. Zegar 58. Zołza do wozów !
Mario Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 59. Mario (w końcu jaka? sobota może być bez Sex & Drugs & Rock & Roll)
Gość oldmiras Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 UWAGA!!! Jesli ktos bedzie jechal do Wawy z poludnia Polski, szosa krakowska lub katowicka, to mozemy sie umowic przy wjezdzie do miasta i wtedy poprowadze pod kosciol. Jesli ktos chce to nie ma problemu....
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2009 Już jestem umówiony z Ronim, który będzie jechał z grup? ze |l?ska. Będę na nich czekał za Jankami, gdzie? na poboczu przed Raszynem około godz. 12:45 - 13:00. Jak masz ochotę ?migać z nami to zapraszam.
Klubowicze Roni Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2009 no to mamy wszystko ustalone.
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2009 I ja, i ja, i ja. Grzesiu, jutro się zdzwonimy, mam cały ranek wolny to sobie po?migam
Gość oldmiras Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Już jestem umówiony z Ronim, który będzie jechał z grup? ze |l?ska. Będę na nich czekał za Jankami, gdzie? na poboczu przed Raszynem około godz. 12:45 - 13:00. Jak masz ochotę ?migać z nami to zapraszam. ok, to postaram sie dolaczyc, smigniemy razem )
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2009 I ja, i ja, i ja.Grzesiu, jutro się zdzwonimy, mam cały ranek wolny to sobie po?migam Ok, ruszam z Piastowa. Będzie mi bardzo miło ?migać z moim herbatnikiem forumowym. Pamiętaj o psi, psi. !scooter
Wojtecki Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Bardzo mi przykro ze nie moge uczestniczyc w oficjalnym rozpoczeciu sezonu,myslami jestem z wami i mam nadzieje ze wspomnicie o mnie w trakcie mszy nie wspominajac juz o biesiadzie. Milego dnia
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2009 Bardzo mi przykro ze nie moge uczestniczyc w oficjalnym rozpoczeciu sezonu,myslami jestem z wami i mam nadzieje ze wspomnicie o mnie w trakcie mszy nie wspominajac juz o biesiadzie.Milego dnia A ja ci obiecałem że ?niegu nie będzie,i niema !scooter
Daro Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Może uda mi się do was dotrzeć, z chęci? zobaczył bym starych znajomych bez czekania na Burgmannie !scooter
kempes1972 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Pewnie jako pierwszy dotarłem do domu z racji tego że byłem tylko na mszy i odprowadziłem Was kawałek ( do stadionu legii) w strone zaplanowanej plenerowej imprezy. Miło było zobaczyć Was na żywo a nie tylko na forum. Oczywi?cie podziękowanie za wspaniałe kazanie które jak zwykle daje do my?lenia. Naprawdę było super . Dzięki
Gość oldmiras Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Ja tez juz jestem w domu. Dziekuje wszystkim obecnym za mile spedzenie czasu. Wszystko dopisało, poczynajac od pogody a konczac na... komarach;))) Oto porcja fotek: http://picasaweb.google.pl/oldmiras/OTWARC...BURGMANII# Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach:))
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2009 Miło było wszystkich spotkać i niektórych poznać osobi?cie. Imprezka bardzo fajna !scooter . Podziękowania dla organizatorów. Trochę fotek Pozdrawiam Wiesiek
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2009 No i po imprezie. Skutery po?więcone, nam też się trochę dostało. Spotkanie w plenerze fajne. Kiełba pychota. Rogaliki, paluszki lizać. No i jaka frekwencja !!! Normalnie konkurencja dla RogoĽna. Podziękowania dla eMKi, Krzytra i Areckiego za co nie trzeba pisać, dla Marcina za kalorie, no i Wam wszystkim za przybycie. Było super. Może byli?cie trochę znudzeni jazd? na miejsce biesiady, ale jechali?my nie przekraczaj?c dozwolonej prędko?ci. Jak widać, tak też się da jechać. A tu: FOTY Andrea, dzięki za pyszne pierniki z Grodu Kopernika.
Rekomendowane odpowiedzi