Abach Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Abachu NA BOGA-po tym po?cie pewnie ŻADNEJ !w00t Robercie, to okre?lenie żartobliwe i moje dziewczyny wcale się nie obrażaj? na szczę?cie !pomidor Mam tylko nadzieje, że nie przeczytaj?... Twojego posta, bo jeszcze im się odmieni przeedytuj go
eMKa Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A dla mnie się jakie? miejsce przy ognichu znajdzie? Je?li tak - przyjadę na pewno, jak nie - zastanowię się !w00t !pomidor
Sympatycy zegar Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2009 witam w takim razie i ja się piszę na tę imprezę pozdrawiam
Gość Dragon Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Bedzie nas dwóch... ja i mój brzuch... Melduję, że planuję być... A kisiel też tem "daj?"?... To my się jeszcze zastanowimy.....bo miało być sympatycznie !OKK , a i ciasno się jako? zapowiada !V, i pewnie jedzenia nie starczy No, nie wiem !OKK ? Pozdrawiam RobB. OCZYWI|CIE żartowałem w końcu nawet Ciebie miło bedzie zobaczyć Przecież wiem, że Ty do mnie... No dobra... przekonałe? mnie... nie będę Wam pieprzył impry... A dla mnie się jakie? miejsce przy ognichu znajdzie? No proszę... próba jawnego kumoterstwa... - wstydĽ się...
Pleban Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 przeedytuj z pindy na Lady !OKK W razie czego powiesz, że się przejęzyczyłe? !OKK
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2009 roni + 3 melduje swoj? obecno?ć !tut a co by żarcia nie brakło to i co? sie przywiezie
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To i ja się dopisuję. Na ognicho wybiera się także moja osobista małżonka. pzdr
medipos Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam, jeżeli można to też bym sie z mił? chęci? doł?czył
ciochin Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Hej również się pojawimy ... Pozdrawiam ciochin i Kasieńka
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Dopisuję jeszcze dwie osoby Janusz (granatowa SW)+ 1. Tez sie wybiera !scooter , czyli tak jak pisałem w poprzednim po?cie będzie nas cztery osoby. Wiesiek
Tomi Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Hej !happybth Też chętnie się doł?cze do zacnej ekipy.
Pollacco Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 i my bedziemy, prosze nas dopisac do listy:) mamy czas do 21 ej, bo pozniej maz do roboty na stadion syrenki Gosia
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2009 Cóż ja widzę, już ponad 50 osób zdeklarowanych. Czy "kogut" to wytrzyma ? Roni, o której mam po Was wyjechać ?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 5 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2009 Uwaga ! Pod tym linkiem oficjalna trasa przejazdu z Żoliborza do miejscowo?ci Krępa. Z racji do?ć długiego przejazdu liczymy się z maruderami i zagubionymi w akcji. Wyznaczymy miejsce, w którym kto? z nas (prawdopodobnie ja lub Worlan) poczeka na potencjalnych zagubionych. Prawdopodobnie będzie to skręt w miejscowo?ci Pilawa zaraz za skrzyżowaniem oznaczonym na trasie numerem "6" Dojazd do tego miejsca jest stosunkowo prosty. W Warszawie po wjechaniu na wisłostradę (obok nieodżałowanego Młyna) kierujemy się na Piaseczno a w Piasecznie kierujemy się na Górę Kalwarię (w praktyce jedziemy prosto). Rozważałem jazdę przez Konstancin z racji nieco prostszego przejazdu przez sam? Warszawę ale stwierdziłem że za to sytuacja w samym Konstancinie się nieco komplikuje więc pojedziemy po najmniejszej linii oporu. Byłem dzisiaj w "Kogucie" ilo?ć 50 ich nie przeraża, więc wszystko dograne. Co do kwestii płatno?ci - sporz?dzę listę uczestników, która będzie przy barze. Proszę w ramach zamawiania napitków regulować należno?ć i dopilnować aby odfajkowano Was na li?cie. Domówiłem jeszcze zsiadłe mleko mam obiecane, że będzie w cenie
Pleban Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Je?li będzie zsiadłe mleko, to Kasik i Pleban pisz? się na nie. Proszę o dopisanie do listy biesiadników. Do zobaczenia.
Abach Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Proszę o dopisanie do listy biesiadników. A miało być fajnie Adresy w nawigacji zakodowane, mam nadzieję, że nie zginę w tym wielkim mie?cie Do zobaczenia
Więcek Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Uwaga ! (prawdopodobnie ja lub Worlan) poczeka na potencjalnych zagubionych. Gdy by?cie chłopaki potrzebowali pomocy przy maruderach to walcie jak w dym pomogę, choć czasami odwalam b?czka to i tak mogę biesiadników doprowadzić do celu. Mogę robić za drogowskaz bo jestem widoczny z dużej odległo?ci
Pleban Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Gdy by?cie chłopaki potrzebowali pomocy przy maruderach to walcie jak w dym pomogę, choć czasami odwalam b?czka.... To ja nie jadę. Jak będziesz kręcił swoje b?czki, może okazać się że dojedziemy tam nad ranem, a wtedy już nikogo tam nie będzie Dojadę sam jakem Pleban Abach! Ty się prosisz
eMKa Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 Abach! Ty się prosisz No i chciał nie chciał muszę jechać przez Gdańsk żeby uprzednio zaprowadzić pokój poprzez ?rodek przymusu bezpo?redniego jakim jest rozmowa wychowawcza między Abachem, Księdzem i Plebanem . Być może będzie nawet konieczne "oparcie" w trakcie rozmowy - jestem na top gotów .
Rekomendowane odpowiedzi