GRinKU Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Wg mnie kolorystyka ok. a jedyne co bym zmienił to linie konturowe i wewnętrzne kapelusza, bo ma tendencje do zlewania się w plamę. Zamawiam 5 szt
eMKa Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zamówię wiele sztuk bez względu na ostateczn? kolorystykę. Ale jak się można pom?drować, to czemu ma mnie zabrakn?ć : 1. Logo Burgmanii (chyba) można użyć w kolorystyce naszych naszywek - biały znak w niebieskim owalu, gdyby miał zakrólować czarny. 2. Szary może być, ale koniecznie zmniejszyć ilo?ć kolorów (odcieni) - samochodziki je?li nie mog? być szare, to niech będ? w tym samym odcieniu co logo Burgmanii, inaczej robi się pstrokato. 3. Koniec !scooter
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2009 Panowie decydujcie bo sezon się zbliża wielkimi krokami !happybth
Tomekgdz Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Je?li chodzi o kolor !happybth to obojętne i tak w mojej palecie kolorów !tut obowi?zuj? czerwony, zielony,i prawie zielony. !happybth !happybth !tut
Administrator Artix Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Administrator Opublikowano 19 Lutego 2009 Wersja kolejna nr 4 ze zmieniona kolorystyka na klubowe barwy
dr.big Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zrobilbym dwa projekty, jeden na powierzchnie jasne i drugi na powierzchnie ciemne... Wiem, ze to utrudnia cala sprawe, ale wydaje mi sie, ze warto sie nad tym zastanowic ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Lutego 2009 Administrator Opublikowano 19 Lutego 2009 Niebieska jest ZatwierdĽmy co? bo krzytro jest już na granicy wytrzymało?ci
misioooo Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Ten z proponowanych dotychczas wg mnie najfajniejszy. Ja bym logo burgmani na kapelusz jednak wrzucił i może napis zmniejszył i przeniósł "na skos" na prawo od motocyklisty (po przeciwnej stronie niż kapelusz, na żółtym wnętrzu znaku). Wtedy można by nieco powiększyć sam symbol - znak z motonist? i autkami (bo na dole nie potrzeba miejsca na napis i logo).
eMKa Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 4 - OK Niebieska jest najlepsza - takie jest moje zdanie, chociaż nie zawsze się z nim zgadzam .
dr.big Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 A bym przynajmniej na jednym z dachow samochodu umiescil zarys "koguta" TAXI, dodatkowo dodal zarysy tablic rejestacyjnych no i sylwetki kierowcow. Bo jak to, te samochody tylko parkuja i to bez rejestracji? A, i jeszcze zarys drogi, jakies chmurki i slonce. Jakies drzewka przy drodze tez by sie przydaly... No i przynajmniej jednego "lesnego ssaka"... I jeszcze podnozki w moto, bo cos kierowcy nogi sie dyndaja !holiday Wiecej nie bede wymyslal, bo Krzytro sie zalamie !scooter ...
Sympatycy spinka Opublikowano 19 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2009 ..........niebieska , niebieska ...........
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2009 Najnowsza wersja - Zgadzam się z Mariuszem. Nie kombinujmy dłużej bo sezon się zbliża. Zamiana szaro?ci na barwy klubowe to strzał w dziesi?tkę. Może jeszcze NAPIS w żółtym kolorze i mamy ideał bo biały na niebieskim troszkę się zlewa... Zamawiam 5 szt. (narazie...) !scooter pzdr
Więcek Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Panowie decydujcie bo sezon się zbliża wielkimi krokami T? wypowiedzi? dyskryminujesz kobiety. Cierpliwo?ci Krzytro trzeba się głęboko zastanowić jaki kolor będzie pasował do skutera jakim się jeĽdzi, koloru stroju, czy nawet koloru kasku !scooter, Dla mnie niebieski jest O.K., ale z białymi napisami
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2009 DZIĘKI CHŁOPAKI NARESZCIE!!!!! !scooter !scianaAtrix jeste? najlepszy !holiday
medipos Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam, czy można sie wpisać na liste zaiteresowanych nabyciem kilku sztuk ??
ptaku_1 Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Niebieska najbardziej czytelna, tez bym zglosil zapotrzebowanie na 3-4 sztuki.
Makrotek Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zdecydowanie ostatnia propozycyja najlepszejsza. Poprosiłbym 3 sztuki
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2009 Niebieska wersja jest super. Krzytro, kiedy mogę do Ciebie podjechać po nalepki ?
Klaud Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Niebieska najlepsza, choć z białymi literami (jako? lepszy kontrast). Gdzie można zamówić / odebrać? Zamawiam 10 sztuk od razu...
Klubowicze Profesor Opublikowano 20 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2009 Jak będ? - proszę o 4 sztuki. Pozdrówko!
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2009 W dniu dzisiejszym daję do wruku,w przyszłym tygodniu będę wysyłał
Rekomendowane odpowiedzi