Administrator Artix Opublikowano 18 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Krzytro zaczal temat, ja troche podrasowalem kolorki wiec wrzucam 2 propozycje naklejek na auto lub moto jak kto woli. ps. pytanie czy zmienic cos w kolorystyce ? czy jest ok jak jest ? wersja 1 wersja 2 Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Druga wersja jest do?ć ciekawa Pozostaje tylko pytanie, czy agora (sk?din?d znana z dopracowanych kwestii prawnych) nie obwarowała sobie jako? praw do tego znaku lub jego czę?ci... pzdr Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 zapewne ale kolorystyka zostala mocno zmieniona Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Druga wersja jest do?ć ciekawa Pozostaje tylko pytanie, czy agora (sk?din?d znana z dopracowanych kwestii prawnych) nie obwarowała sobie jako? praw do tego znaku lub jego czę?ci... pzdr To jest tak jak z naklejk? kierowco patrz w lusterka.Kolorystyka i tre?ć ta sama.Mysle ze nie będzie problemu Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 moze motocyklista w drugie wersji powinien, zamiast kapelusza, pokazywac srodkowy palec? Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 moze motocyklista w drugie wersji powinien, zamiast kapelusza, pokazywac srodkowy palec? Panowie to jest projekt,a my musimy zdecydować czy chcemy dla siebie takie nakleki czy nie!A ta druga wersja to jest dowcip Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 nie wzialem tego na powaznie i moja odpowiedz tez nie byla powazna wersja 1 jest ok Odnośnik do komentarza
Klubowicze Profesor Opublikowano 18 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Żart dobry Naklejeczka nr 1 OK! Pozdrówko! Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Mam tak? na aucie pawel883 ps.5szt. proszę Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Mam tak? na aucie pawel883 Ale nie tak? sam? B)Koszt takiej naklejki dla nas 2 zł Odnośnik do komentarza
Wojtecki Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja bym nic nie zmienial,wariant nr1 pasuje i tyle,co do 2-prowokacji albo jaj,jak kto woli,to po co,bez tego i tak zakapiorow nie brakuje. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Panowie to jest projekt,a my musimy zdecydować czy chcemy dla siebie takie nakleki czy nie!A ta druga wersja to jest dowcip Moim skromnym zdaniem, lepiej jest powiększyć grafikę kosztem likwidacji tekstu. Tekst to jest slogan jakiej? akcji, a my robimy mam wrażenie swoj?. Zestawienie tylko szarej ramki z czerwon? jest dobre bo poprawia kontrast. Natomiastkolorystyka samej postaci na motocyklu (i cylindra) jest zbyt szara. Przy okazji dodam, że naklejki akcji agorowej to była porażka je?li chodzi o jako?ć. "Przejechałem" się po nich na myjni bezdotykowej i było "po kolorach". Trzeba na przyszło?ć zwrócić na to uwagę. Podsumowuj?c, je?li już musz? być zachowane proporcje i zostanie tekst, to chociaż postać motocyklisty zmodyfikujcie kolorystycznie. 2PLN - dla mnie O.K. !OKK pzdr Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Panowie to jest projekt,a my musimy zdecydować czy chcemy dla siebie takie nakleki czy nie!A ta druga wersja to jest dowcip Moim skromnym zdaniem, lepiej jest powiększyć grafikę kosztem likwidacji tekstu. Tekst to jest slogan jakiej? akcji, a my robimy mam wrażenie swoj?. Zestawienie tylko szarej ramki z czerwon? jest dobre bo poprawia kontrast. Natomiastkolorystyka samej postaci na motocyklu (i cylindra) jest zbyt szara. Przy okazji dodam, że naklejki akcji agorowej to była porażka je?li chodzi o jako?ć. "Przejechałem" się po nich na myjni bezdotykowej i było "po kolorach". Trzeba na przyszło?ć zwrócić na to uwagę. Podsumowuj?c, je?li już musz? być zachowane proporcje i zostanie tekst, to chociaż postać motocyklisty zmodyfikujcie kolorystycznie. pzdr Naklejki będ? odpowiednio zabezpieczone specjaln? foli? więc kolory będ? ok nawet po automacie.Je?li chodzi o kolor szary jest tak po to żeby było widać logo Burgmani.pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 moze motocyklista w drugie wersji powinien, zamiast kapelusza, pokazywac srodkowy palec? !OKK mówisz = masz wersja 3 Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja bym zrezygnował w opcji drugiej z cylindra na rzecz międzynarodowego znaku konsolidacji palcem... Co do kolorków to ten szary też jakos nie tego... Edit: Artix czytasz w my?lach ^^ Może wróćmy do czarnego tła i białego znaku burgmanii? Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Dla mnie też za dużo szarego... Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Czarno-biała by mi się bardziej podobała. Ewentualnie żółty ?rodek. Wersja nr 2 jest ok - tylko motocykli?cie dać tarczę jak??, a z okienek samochodów kałasznikowy powyci?gać. Lub odwrotnie - motorista z karabinem. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Nr 3 jest najlepszy... Na poważnie, też mi kolor szary nie leży.. !OKK Odnośnik do komentarza
prodzyn Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jak będzie już ostateczna wersja naklejki, to ja też się piszę nawet na 4 szt. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 OK, ale czarny odpada, chyba ze logo Burgmanii bedzie biale czyli niezgodne ze wzrorcem, bo na czarnym tle bedzie nie widoczne, szary wydal mi sie neutrealny do tego oryginal nie mial szarej ani czarnej obwoluty tylko biala, motocyklista byl czarny a to juz bedzie kopia, wiec slucham propozycji jesli nie szary to jaki ? Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Może niebieski z białym logo burgmani na kapeluszu? Choć auta s? już niebieskie... Zatem zielony (jak zielone ?wiatło - ot jedzie sobie pomiędzy autami maj?c "wirtualne zielone" dzięki ich pomocy i dobrej woli kierowników 4oo), a na kapeluszu logo burgmani granatowe. Do tego zmniejszyć napis na dole. Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 No to panowie wybierajcie ,byle konkretnie !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Może zamiast szarego, kolor srebrny (nikiel, chrom), tylko, czy jest to możliwe? Może białe tło i biała sylwetka motocyklisty, a czarny cylinder? Może zamiast trójk?ta- kółko? !OKK ...tak tylko się m?drzę ... A tak na marginesie, to i tak Agora może się przyczepić, bo to nie o kolory chodzi, ale o wzór. Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Może zamiast szarego, kolor srebrny (nikiel, chrom), tylko, czy jest to możliwe?Może białe tło i biała sylwetka motocyklisty, a czarny cylinder? Może zamiast trójk?ta- kółko? !OKK ...tak tylko się m?drzę ... A tak na marginesie, to i tak Agora może się przyczepić, bo to nie o kolory chodzi, ale o wzór. Już sie dowiadywałem ,to jest taka akcja.a wzór nie jest zastrzezony.nie wiem Grzesiu czy pamietasz ale za starych dobrych czasów już była b.podobna i spełniała podobn? rolę Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ale dziwujecie, do druku howhg! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi