Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Sonda dotyczaca Stegny

Artix

Czy na zlot do Stegny przyjedzie prezes naszego zaprzyjaznionego klubu ?  

47 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Niniejsza sonde prosze potraktowac jako absolutnie istotna rzecz, lub oddlawic sie i wypelnic ankiete dla dobra kraju.

Opublikowano

Kurcze moze palne gafe, ale ja ostatnio na sieci czuje sie jakby on wogólenie nie istniał.

Nie mam do niego nic bo go nie znam, nigdy z nim nie rozmawiałem nawet prze email, ale ostanio jakby znikł z powierzchni ziemi.

Takiej opcji nie ma więć nic nie zaznaczam.

Paweł

Opublikowano

MUAHAHAHA... DOBRE ..... Jest taka opcja ;) : kogo to obchodzi? Chociaz ja osobiscie preferuje ta z wiatrami i "ulewnymi" deszczami ;););) ... bo... jest bardzo realna ;) ... w tym przypadku ...

Szczerze powiedziawszy to zastanawiam sie co goscia ruszylo, wewnetrzna potrzeba czy chec "podczepienia" sie pod zlot ;) i "sprawy marketingowe" ;) ? Moze mala ankieta na ten temat ;);) ?

Opublikowano

Arix ta Grecja tak Cie agresywnie nastawiła do ludzi czy co ? Rozumiem zarty itp ale tej sondy to nie rozumiem, szczegolnie pkt. o rozsypaniu sie Tmaxa.

pozdrowka z wakacji

ps. zadzwonie do Ciebie bo tez wszystko na to wskazuje bede jechal w piatek ok 17.

Opublikowano

Agresywnie? Przeciez jest mozliwosc zaglosowania na "tak" , "nie" lub "nie sadze"... A ze wiekszosc glosuje inaczej :lol: ... Kazdy moze moze miec swoje zdanie na ten temat, Ty uwazasz ze ankieta jest agresywna, ja uwazam ze jest bawiaca, bo oddaje ten specyficzny klimat i charyzme :lol: ...

A przypadek losowy jakim jest zepsucie sie Tmaxa, moze tak samo wplynac na pojawienie sie, jak faza ksiezyca w danej chwili :lol: ...

PS. Przejdzmy do waznejszych spraw :lol: : Ciesze sie ze jednak zobaczymy "zoltka" na zlocie ;) .

Opublikowano

Ja tez sie Ciesze , ale pamietaj ja jako jeden z niewielu nigdy nie dalem sie oznakowac na zolto :lol: na razie na niebiesko tez sie nie daje :lol: Fajnie Wam ze od srody zaczynacie balangowac :lol: A Arixowi sie dziwie bo przeciez te 6k ostatnio przejechal z zoltkami :lol:

Opublikowano
ja uwazam ze jest bawiaca, bo oddaje ten specyficzny klimat i charyzme :lol: ...

Jaki człowiek taka ankieta ylsuper.gif

A co do całej ankiety to... notworthy.gif

Opublikowano

W sumie nie ma to chyba zadnego zwiazku z "oznakowaniem", kazdy jest, jaki jest i juz :lol: ...

Opublikowano

Co jest? Przed zagłosowaniem chciałem zogaczyć jakie s? oddane głosy i nacisn?łem "zobacz wyniki"a teraz mam napis "już głosowałe? w tej sondzie"... ja się tak nie bawię! Mam odpowiedĽ któr? uważam za idealn? a nie mogę na ni? zagłosować :/

Opublikowano

I tak na pewno chciales zaglosowac na "tak", wszyscy o tym wiemy :lol::lol: .

• Administrator
Opublikowano
A Arixowi sie dziwie bo przeciez te 6k ostatnio przejechal z zoltkami :lol:

Po pierwsze, pytanie jest o prezesa zaprzyjaznionego klubu co oznacza ni mniej ni wiecej ze przeciez nie wazne kto jaka ma naklejke tylko co soba reprezentuje. Co do moich "zoltkow" Mario, to moge z nimi jechac w ciemno zawsze i wszedzie. Zreszta hmm chyba dawno ich nie widziales bo maja loga Burgmanii, co dalej nie zmianie faktu ze jest mi to obojetne jakie maja ale co soba reprezentuja a reprezentuja wiele.

Co do tez twojego zarzutu ze jest we mnie jakas agresja, to tez nie rozumiem. Dla mnie to zart, zreszta nie jest nikt wymieniony osobowo, wiec nie powinien sie czuc urazony, zreszta ja sam nie wiem o kogo chodzi :lol:

Pozdrawiam

Opublikowano

Jasne że tak.

Chociaż jako Najwyższy Prezes Wszystko Wiedz?cy nie musi być na zlocie by wiedzieć co będzie. Ba On już wie co tam się wydarzyło (sic!)

Opublikowano

Ati bez hipokryzji :lol: , to nie kronika kryminalna gdzie pisze się syn premiera J. a i tak każdy wie o kogo chodzi.

Ankietę uważam za ewidentn? prowokację !!! Naprawdę nie widzę powodu żeby ankietować w tym temacie.

Nie pasuje Wam osoba to Wasza prywatna sprawa :lol: , ale robić z tego sprawę publiczn? !?

To tak jak z występami artystów, głosuje się nogami. Idzie na występ albo nie.

To głosowanie już się odbyło st?d Burgmania gdzie ?rednia wieku i odpowiedzialno?ć za posty większa, a i błędy ortograficzne rzadsze :lol:

Ja osobi?cie, może nieco inaczej niż Mario ;) , wolę nosić naszywki wszystkich klubów zwi?zanych ze skuterami czy jedno?ladami, nawet mogę naszyć "hodowców drobiu"o ile bed? zostawiać jeden ?lad ;)

Dajcie luz z bzdurnymi ankietami, już ta o najlepszym maxi nieco mnie zirytowała :lol:

Pozdrawiam

RobB. ;)

Opublikowano

To jest "ankieta" na forum majaca sluzyc w jakims stopniu rozrywce :lol: . Czy sa wlasciwe(ankiety) czy nie, tu mozna znowu polemizowac i o to chodzi. Czy zakladajac ankiete mam sie uprzednio przez 2 dni zastanawiac czy kogos urazi lub bedzie nie w 100% obiektywna? Raczej nie. Jest to w jakims stopniu zart i dzialanie pod wplywem impulsu. Jasne ze moze oburzylbym sie, gdyby ankieta dotyczyla innej osoby, ale w tym przypadku mi to akurat rybka :lol: . Kazde dzialanie powoduje jakas reakcje i mamy tu produkt uboczny pewnych dzialan. Czy przystoi to starym facetom? Tego nie wiem, ale ja sie w kazdym badz razie niezle usmialem :lol: ...

• Administrator
Opublikowano

No coz ankieta jest ewidentna prowakacja, bo pytanie jest tak postawione zeby dotyczylo nikogo :lol: a to kto jak je odbiera to juz nie mam na to wplywu. To tak prawie jak w kawale gdzie lekarz pokazuje kolka a pacjent za kazdym razem widzi gola babe i ma dosc ogladania swinskich rysunkow. Zreszta na forum jest masa ludzi dla ktorych Burgmania to pierwszy klub i nawet nie maja pojecia o kogo chodzi, w przeciwienstwie do kilku banitow :lol: dzieki ktorym jest jak jest a jest chyba fajniej ;) Zreszta ci co mnie znaja wiedza ze humor czasem mam czarny i miewam rozne odskoki w kwestiach zartu ktory bywa wlasnie iscie prowokacyjny. :lol: Mnie to naprawde bawi, zreszta sam pomysl tej ankiety wyszedl wczoraj w nocy podczas nocnych rozmow na czacie gdzie mielismy ubaw z wymyslaniem odpowiedzi, a te ktore tu sa i tak podlegaly ostrej recenzji. Pozdrawiam :lol:

ps.

RobB zauwazyles ze nikt nie zaznaczyl odpowiedzi ze t-max sie rozsypie, nawet w zartach wszyscy uwazaja ze to dobry sprzet i ciezko zeby sie zepsul ot tak.

• Sympatycy
Opublikowano

Hehe mi osobi?cie ankieta się podoba...

OdpowiedĽ z Barankiem jest SUPER i takow? wbrałem, JEDNAK taak naprwde najbardziej PRAWDOPODOBNA jest odpowiedĽ z ulewami i wiatrami, które podczas Lęborka2004 dawały sie "we znaki"...

Jak będzie?? Nikt teg nie wie...Może jako BOONUS odbędzie się pokaz Mody motcyklowej, gdze Nasz drugi kolega z ZaprzyjaĽnionego Klubu będzie głównym Modelem :lol::lol::lol: ...

Na zllocie wyjdzie co i jak... niemniej jednak musimy poszukać, gdzie w pobliżu znajduje się ferma z tanimi jajami :lol:;) ...(strasznie lubię jajecznice...)

Pozdroo dla Naszych forumowych dzialacy, od rozweselania...Kubo ;)

Opublikowano
No coz ankieta jest ewidentna prowakacja, bo pytanie jest tak postawione zeby dotyczylo nikogo ;) a to kto jak je odbiera to juz nie mam na to wplywu. To tak prawie jak w kawale gdzie lekarz pokazuje kolka a pacjent za kazdym razem widzi gola babe i ma dosc ogladania swinskich rysunkow. Zreszta na forum jest masa ludzi dla ktorych Burgmania to pierwszy klub i nawet nie maja pojecia o kogo chodzi, w przeciwienstwie do kilku banitow :) dzieki ktorym jest jak jest a jest chyba fajniej :lol: Zreszta ci co mnie znaja wiedza ze humor czasem mam czarny i miewam rozne odskoki w kwestiach zartu ktory bywa wlasnie iscie prowokacyjny. :lol: Mnie to naprawde bawi, zreszta sam pomysl tej ankiety wyszedl wczoraj w nocy podczas nocnych rozmow na czacie gdzie mielismy ubaw z wymyslaniem odpowiedzi, a te ktore tu sa i tak podlegaly ostrej recenzji. Pozdrawiam :(

ps.

RobB zauwazyles ze nikt nie zaznaczyl odpowiedzi ze t-max sie rozsypie, nawet w zartach wszyscy uwazaja ze to dobry sprzet i ciezko zeby sie zepsul ot tak.

Bo w to że Tmax się rozsypie to i tak by nikt nie uwierzył (co? jak z t? Toyot? przy drodze) co innego gdyby miał Suzuki i pytanie by brzmiało: rozsypi? mu sie łożyska w kole, gwarantowane ze 30% odpowiedzi na Tak :lol::lol:;)

Sorry ja też mam czasem czarny humor ;)

pozdrawiam

RobB. ;)

Opublikowano

WUS znowu dziala i probuje, jako najwiekszy "rozjemca" i "negocjator" oraz "zwolennik" pokojowej kooegzystencji zaognic i rozdrapac :) ? :angry: . Hehehe...

Niech maja koledzy zabawe, a co, nie bedza sie przynajmniej nudzili :( ...

Nie lubie tylko tych uogolnien :D ...

A dla wszystkich swiecie oburzonych zamieszczam ankiete do profilaktycznego wyzycia sie ;):(:(

WYZYJ SIE W ANKIECIE !!!

Opublikowano

Nie rozumiem waszego zatwardzenia w kwestii zaprzyjaĽnionego prezesa.

Opublikowano

:blink:

Sadze, ze za kilka dni bedziemy wszyscy ... pifko pili i ?miali sie z tego ......

• Administrator
Opublikowano

Ysabel... wiesz najlepiej, że ?miejemy sie z tego nie od dzi? :blink:

A po pifku to my się już napewno w Stegnie po?miejemy :)

Opublikowano

A na piwko zapraszam oczywi?cie do naszego namiociku Jednoslad.pl

:D

Opublikowano
A na piwko zapraszam oczywi?cie do naszego namiociku Jednoslad.pl

:D

Chętnie odwiedzę Przyjaciół :o ...

PS. PrzywieĽcie dużo piwka :( ...

• Administrator
Opublikowano

Dziekujemy Prezesowi zaprzyjaznionego klubu za zaproszenie :D

ps.