GRinKU Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Pytanie skierowanie szczególnie do tych, którzy SW posiadaj? lub posiadalii. Przyszedł czas na zmianę sprzętu na większ? pojemno?ć i wybór padł na ten model (może kto? mnie wyleczy, nie wykluczam i nie będę się upierał) !happybth W opcji jest jeszcze Piaggio X9. Ofert jest sporo i różne roczniki produkcji a że chciałbym nim parę lat pojeĽdzić proszę was o poradę i opinie, który rocznik wybrać i na co szczególnie zwrócić uwagę kupuj?c, żeby się na dzieńdobry nie wpakować? !happybth Z góry dzięki za pomoc. P.S. Moja YP250 z 2002r będzie do sprzedania i można sobie nawet kolor wybrać bo czeka na nowy lakier !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 13 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Proponuje moja Majke.pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Pavulon Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 1. kupic najnowszy na jakiego Cie stac 2. zwrocic uwage na to sam co przy innych ( to tez skuter i tez ma 2 kola ) !happybth Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Np. w zaleznosci od rocznika akcje serwisowe SW... Kiedys o tym pisalem. Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Np. w zaleznosci od rocznika akcje serwisowe SW... Kiedys o tym pisalem. Pamiętam, jedn? akcje - wymiana tylnej felgi. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Np. w zaleznosci od rocznika akcje serwisowe SW... Kiedys o tym pisalem. Pamiętam, jedn? akcje - wymiana tylnej felgi. Tak, miedzy innymi to tez . Odnośnik do komentarza
kfcent Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Wachasz sie miedzy SW a X9 hmmm mialem obydwa te skutery. Powiem Ci że s? to totalnie różne sprzęty. Moim zdaniem jesli nastawiasz sie na wiecej turystyki to bierz SW, nadaje się on do miasta oczywi?cie,ale ja pozbyłem się go własnie dlatego że 90% mojej jazdy to miasto. SW to ci?żka kolumbryna jak by nie patrzeć...ale jak usłyszysz dzwięk pracy silnika to się zakochasz:)) no i to wkoncu honda. Mialem brzebieg bliski 40k i nie bylo mowy o usterkowo?ci.. gdzie przy X9 znawsze jednak znalazło by się co? do zrobienia przy prawie połowie mniejszym przebiegu. X9 jak rozumiem szukasz pewnie z silnikiem 500cm. Miałem zarówno 125 jak i 250...bardzo wygodny skuter.Zawieszenie bardzo mięciutkie- dla niektórych to plus dla innch minus. Fajnie wyposarzony w rózne bajerki których w sw brak. np. zaczep na siatke zakupami,pelerynka przeciwdeszczowa, do?ć rozbudowany komputer pokładowy,elektrycznie otwierana kanapa (irytowalo mnie w sw ze musialem wylaczyc silnik żeby dostać się do schowka) itd. niby duperelki ale w codziennej eksploatacj się przydaj? !happybth aha no i pasaże/ka bedzie miała wygodniej na X9 Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Jak dobrze poszukasz u dilerów 600 to rocznik 2008 można wyrwać było za20.000zł. fjs600 - godny polecenia ,czasami aż nudny bo nic się w nim niedzieje. polecam pawel883 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 popieram pawel883 nuda do przesady - będziesz musiał sam sobie szukać roboty. he he... Na pewno dobrze żeby miał ABS - ja mam, jest super par? razy już musiałem ostro hamować przy dużej prędko?ci Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi