Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Co? drgnęło w SYMpatycznych skutach?

misioooo

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze dwa dni temu nie było tam tyle... Dzi? zagl?dam i proszę - nowe modele się pojawiły!

Importer SYM - AllRideMoto

Niestety cen jeszcze nie widać na horyzoncie (jak i planowanej dostępno?ci fizycznej tych modeli).

Mnie ten Citycom 300 ciekawi - naczytałem się mnóstwo pozytywnych opinii o tym pojeĽdzie, a negatywnych niemal wogóle nie znalazłem... No i nowy GTS 300 - taki jaki? suzukowaty jakby czy mi się wydaje?

Troszkę lipa w tych nowych "trzysetkach" z miejscem na nogi - jedynie jedna możliwa pozycja do zajęcia stopami? Przynajmniej tak wygl?da to na fotkach... Gdzie zniknęły skuterowe podesty?

Byłem w Jeleniej Górze, zaraz na wjeĽdzie do miasta jest salon motocyklowy. Wisi tam baner reklamowy SYM-a, jest tam napisane że możesz zostawić swój stary skuter i otrzymać rabat na nowego SYM-a :)

Mieli tak? promocję, ale chyba się już zakończyła. Mogłe? zostawić swojego "chińczyka" i dostawałe? rabat 1000zł wtedy. Też fajna opcja, bo chińczyki niewiele warte i sprzedać też nie łatwo, a za złomowanie trzeba płacić. A tu można nowego skuta kupić w cenie chinola (licz?c rabat + co tam utargujemy w $ lub akcesoriach).

A ja widziałem te skutery na targach w Warszawie i jak się im bliżej przyjrzałem, to stwierdzić mogę, że wykonanie jest dużo gorsze w porównaniu z KYMCO. Najbardziej zwrócił na siebie uwagę przeł?cznik ?wiateł (mijania/drogowe). Moim skromnym zdaniem poprostu katastrofa. Zobaczymy jak się bed? sprawować po jeĽdzie w polskich warunkach.

Importer SYM - AllRideMoto

Niestety cen jeszcze nie widać na horyzoncie (jak i planowanej dostępno?ci fizycznej tych modeli).

Mnie ten Citycom 300 ciekawi - naczytałem się mnóstwo pozytywnych opinii o tym pojeĽdzie, a negatywnych niemal wogóle nie znalazłem

Pytałem o cenę na targach i powiedział mi pan kwotę przeszło 16000 zł więc sporo za sporo jak na 300 ccm . Szczególnie ,że za niecałe 18000 zł można dostać Xcitinga 500 dużo większego.

Co do wykonania - uważam ,że nie jest Ľle !piwko .

Nie jest tak dobrze jak w Kymco ale na pewno lepiej jak w makarońskich pojazdach !scooter .

prodzyn, a widziałe? gts 250? bo wydaje mi się że bzdury gadasz.

A widziałem konkretnie tutaj w modelu JOYRIDE. Wydawało mi się, że na wcisk z odbiciem sprężynowym, nie na zwykły przeł?cznik... ja to do tej pory bywało. Je?li masz wersje z tradycyjnym przeł?czeniem to chyle czoła, ale ja i moim znajomi zwrócili wła?nie na ten przeł?cznik uwagę, że został zmieniony