dr.big Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Tytul brzmi groznie, ale jest przyjemny ... Proponuje zarzucac tu foty z ostatnich lat i tylko takie z wlasnych skuterowych wyjazdow, zlotow, itp. Dopuszczalne sa tez foty z imprez braci skuterowej bez skuterow . No i prosze zamieszczac foty majace po kilka lat, wiem ze te "swieze" sa co prawda fajne, ale nie o to w tym temacie chodzi... umowmy sie, ze 2 lata karencji to tak akurat ... Wpis w tym temacie mozliwy jest jedynie za "oplata" fotki !scooter . Komentarze bez fotki w poscie beda usuwane. Na dobry poczatek zlotowe foto z ... oczywiscie Garbatki !V : i jeszcze jedno z ... Leborka : ...pyk pyk z fajeczki ... Kefir potrafi opowiadac i zawsze ma w zanadrzu jakas ciekawa historyjke ... na zdjeciu Chmielno ... Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 oj starymi zdjęciami to mógłbym tu siary niektórym narobić ... !V:D z pocz?tku kulturka Pierwszy zlot - s? tu 4 osoby z naszej obecnej burgmani - kto? pokusi się je znaleĽć ?? w drodze na pierwsz? burgmanie Pierwsza burgmania no cóż !scooter kosmici Anioły Burgmani wiatr we włosach Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 No to jedziemyyyyyyyy Lębork 2004 i wcze?niejszych nie mam!!. Ech, to se ne wrati.... Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Darłówek - rok 2006 Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dostepne na stronie, ale fajne : Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dostepne na stronie, ale fajne : Fajnie powspominać ... Bieszczady 2005 Kto ma na wierzchu zdjęcia z Klamr (Listopad 2005) ?? Szybciutko na forum "wrzucać" !scooter Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ach... wspomnień czar !piwko Pogrzebie w archiwach i zapodam co posiadam Edit> Nie mogę się dokopać do fotek z Lęborka 2002 ale znajdę je Na pocz?tek fotki ze zlotu Firlej 2003 Jeszcze jedno z Garbatki 2003 Chmielno 2004 Lębork 2004 Los Tratwos Kefiros 2005 Cd z różnych lat nast?pi Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 10 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Jakie młode dziewczyny.... Jakie szczupłe chłopaki..... Ech ........ Poszukam co? w domku i umieszczę. Gdzie? w okolicach Działdowa , ferajna jedzie na Stegnę 2005. Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 w końcu jest pretekst żeby po prawie roku ciszy powrócić na forum !piwko a drugi pretekst to zamiana dukata na vespę Pomagamy braciom na wojnie. Była Jugosławia. 2004 Link poprawiony MariuszBurgi Sarajewo 2004 Węgry 2004 Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ach... wspomnień czar !piwko Chmielno 2004 Chmielno 2004. A tak wygl?dały od przodu z mojego aparatu Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Jeszcze pamiętny '04 i Croatia No i rok wcze?niej wyprawa na Eurovespe do Wiednia Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Wyjazd Chorwacja 2004... Jak to piwko sie wabilo !piwko ? Karl... costam...? No i sliwowica ... Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 dr.big napisał: Wyjazd Chorwacja 2004... Jak to piwko sie wabilo ? Karl... costam...? No i sliwowica ... Karlovacko i Ozujsko !piwko Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Chmielno i za chwile "gdzie sa moje kluczyki" !piwko ? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 A kto pamięta jeden z najstarszych zlotów skuterowych w Polsce? Skutermania 2002 Lębork... zlot na terenie o?rodka w którym dachy domków trzymały się na "słowo honoru" a po jednej nocy od człowieka było czuć zapach zgnilizny ... Skuter o pojemno?ci większej niż 125 ccm był totaln? egzotyk?... ech, co to był za rok- znaczy zlot... Przepraszam za jako?ć niektórych zdjęć ale niestety, wtedy to były czasy gdzie cyfrówki robiły zdjęcia podobne do tych robionych dzi? przez słabsze telefony !piwko . Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 10 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 A ja mile wspominam nasz pierwszy wyjazd na Bialorus na zlot do Pinska z 2005 roku. Lukaszenka wiecznie zywy nasz kołacz który dostalismy od organizatorow i o brak kasku nikt sie nie czepial Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Był Pińsk 2005, to teraz czas na Pińsk 2006.... .... i jego "szklane domy" !piwko przeprawa promowa Kefir i jego atrybuty Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 No to jeszcze Motofestival w Pińsku 2006 No i na koniec słynna "spowiedĽ" !piwko Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ojj dana dana ... ...zlotowisko chmielno... ...tratwa- jeszcze swiezynka... ...kulaj ... nie, nie beret ... ...czy to nie bylo gdzies w poblizu miejsca: "...zdejmij chłepcze tego kaska jak do mnie rozmawiasz..." (pisownia oryginalna po usłyszeniu tego tekstu) ? Hmm... I to z ust policjanta... Odnośnik do komentarza
dacja Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ranny az sie łezki w oczach kręc? tyle wspaniałych wspólnych wyjzadów za nami Pare fotek jako uzupełnienie Wilno 2005 ( to była moja pierwsza dłuższa wyprawa na Maxi ) Stegna 2005 Klamry 2005 Bemowo 2006 Krzyżaki 2006 Darłówek 2007 Stegna 2006 to też Stegna 2006 |lub Ciochinów 2006 Wesele Ciochinów 2006 Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 "I Elitarne Manewry Strzeleckie" -Tarnówko 2008 jest... jest... jest !!! Artix ! Dzięki za wytłumaczenie jak "wklejać" zdjęcia. Heee ... to moje pierwsze wklejone zdjęcie ... hmm... czy wygrałem już jak?? nagrodę ? Gdzie czołg nie może, tam wjedĽ... Xcitingiem ! Grotniki 2007: I Urodziny PES-u: i... daleka wyprawa: Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 No to jeszcze raz Bieszczady 2005 W oczekiwaniu na jedzenie w słynnej knajpce, a trwało ono faktycznie "nieco" długo, choć wła?ciciele wytłumaczyli nam że to nie "fast food" ;-).... ...a to w trakcie jedzenia, ale już w innym lokalu... ... a tego zdjęcia droga Dacjo nie pokazuj Jurgenowi. Niech nie wie chłopak jakich to się "narzeczonych" zostawiło w polskich Bieszczadach Kto następny? Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Darłówek 2007 Tym razem bez zdjęcia, za co przepraszam ale chyba powinno być 2006? Panie Pleban... proszę nie dublować postów! No... MariuszBurgi Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Bieszczady 2005 "Wielkie żarcie" Artix> 4-ka Ci się psuła A co to w ogóle za kudłacz na tym zdjęciu? Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Sylwester 2006/2007 Rynia 2007 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi