Sympatycy Foczka Opublikowano 25 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2012 Tiaa... Na 2OO przyjechali prawdziwi twardziele!!! Ehh sezon sie kończy. Zima za pasem to dlatego starzy Burgmamiacy grzeja kości przy kominkach, jednak milo bylo zobaczyć nowe twarze. Dziekuje za spotkanie i dawke smiechu.
T0MEK Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Dzięki. Nie tylko C1 było do podziwiania. Nie mniej interesujący był wideorejestrator, zimowe opony Sysgone'a, czy odpalanie trójkołowca Trochę pogadalismy a potem poszliśmy na zakupy do pobliskiego motoakcesoria.pl (niech motór też coś ma ze spotkania), a potem się już późno zrobiło i trzeba było wracać (zgodnie z prognozą dopadł mnie deszcz - zabrakło może 10min żeby sucho dojechać do domu).
Max_Kaz Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Spotkanie wczoraj było bardzo miłe. Jako neofita nie wiem czy jestem godzien dosiadać się do stołu przy którym zasiadają Poważni Kierownicy 2oo. Torchę tremy było. W następnym czwartek też zamówię herbatę i dosiądę się do stołu. Tym razem przejazdu grupowego nie było więc się nie zgubiłem . Dzięki, za miły powrót gdzie troszkę śmignęliśmy z kolegą na 3ooo.
Klubowicze sonor Opublikowano 26 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2012 Spotkanie wczoraj było bardzo miłe. Jako neofita nie wiem czy jestem godzien dosiadać się do stołu przy którym zasiadają Poważni Kierownicy 2oo. Torchę tremy było. W następnym czwartek też zamówię herbatę i dosiądę się do stołu. Tym razem przejazdu grupowego nie było więc się nie zgubiłem . Dzięki, za miły powrót gdzie troszkę śmignęliśmy z kolegą na 3ooo. Nie wyglupiaj sie tylko jak przyjedziesz to wskakuj (i to samo sie tyczy reszty "nowych" burgmaniakow) do C66 i siadaj do stolu Burgmanii!!! Tam nie gryzą...
Max_Kaz Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 sonor nie znasz się na żartach . Było bardzo miło! W przyszłym tygodniu również jestem. Mam nadzieje że na 2oo a nie na 4oo. Jutro zapowiadają opady śniegu . Zostaną 4oo na zimowych oponach.
Gość woytekpo Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 sonor nie znasz się na żartach . Było bardzo miło! W przyszłym tygodniu również jestem. Mam nadzieje że na 2oo a nie na 4oo. Jutro zapowiadają opady śniegu . Zostaną 4oo na zimowych oponach. W przyszłym tygodniu w czwartek wypada święto i C66 może być zamknięte .
Max_Kaz Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Ok. Woytekpo, zupełnie nie załapałem. Najpierw należy spojrzeć w kalendarz a dopiero potem pisać. Lekka skucha. Szkoda tylko, że pogoda zrobiła się słaba. Dzisiaj rano widziałem "hardcora" (co prawda na większych kółkach niż w skuterze) ale sposób pokonywania przez kierownika 2OO zjazdu z Doliny Służewieckiej na Puławską stanowczo zniechęcił mnie do zamiany 4oo na 2oo. (25km/h w pozycji pionowej) . Podobno sezon ma jeszcze wrócić pod koniec tego tygodnia. Więc akumulator do podładowania i czekam na poprawę pogody.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2012 I kolejny czwartek za nami. Ja nie byłem w zeszłym tygodniu w C66 bo miałem delegację służbową , w tym tygodniu są święta , zaczynam się źle z tym czuć że tak długo nie widziałem się ze swoimi kumplami z klubu
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 1 Listopada 2012 Roberto... nie pękaj Dziś mamy specyficzny dzień...a za tydzień będzie spęd . Mamy kilka spraw do uzgodnienia więc stawiam na sporą frekwencję
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2012 Oby do czwartku
Gość Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie no, my z Sonorem czekaliśmy, czekaliśmy, nikt nie przyjechał. Więc odjechaliśmy.
Klubowicze sonor Opublikowano 1 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2012 Dokaldnie TAK pogadalim,wypilim po coca-coli i pojechalim...
Max_Kaz Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Przejechałem się trochę wczoraj na "dwóch" ale wracałem już w deszczu. Nadawałem się do wyżymania. Pod R66 nie dotarłem z powodu święta. Szkoda, zapalić to bym nie zapalił ale Coli to bym się napił w miłym gronie. Będę przyszło tygodniowo. Dzisiaj też śmigam na 2oo. Jest Ok
Max_Kaz Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Czwartek się zbliża. Dzisiaj śmigam na 2oo i gdyby nie silne porywy wiatru było by całkiem w porządku :-). Może w czwartek też da radę przyjechać na spota na 2oo?
Maniek Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja rano poleciałem do szkoły Rano było chłodno, a popołudniu wiało i wiało myślałem że Mnie z ulicy wywieje Ale tragedii nie było Ale handbary by się przydały, rękawiczki mam jesienno-zimowe ale jednak chłodzik odczułem Ciągle się zastanawiam kto parkuje Kymco DownTonw 300i na ul. Widok. Co prawda dzisiaj go nie było ale byłem dwa razy wcześniej we wrześniu i stał więc spekuluje że ktoś do pracy podjeżdżał Muszę zobaczyć jak w czwartek kończę lekcję Ale jak wcześniej jakoś i będzie lepsza pogoda to postaram się podbić pod ZUS albo Cafe
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2012 Może by do 66 pojechał na dwóch kołach dzisiaj ?
Max_Kaz Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Chyba będę dzisiaj na 2oo , Śmigam dzisiaj od rana i jest nieźle. Na ICM.EDU nie zapowiadają opadu a i temperatura powyżej 5 stopni.
Klubowicze Ewik Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Roberto... nie pękaj Dziś mamy specyficzny dzień...a za tydzień będzie spęd . Mamy kilka spraw do uzgodnienia więc stawiam na sporą frekwencję Trzeba się koniecznie wybrać na dzisiejszy spot
Klubowicze sonor Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Jak beda jakies obrady "okraglego stolu",to i Ja sie stawiam obowiazkowo!!!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2012 Jedziemy jednak autem ze Strażakami. Więc się widzimy hehe
KoNoReX Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam wszystkich serdecznie po krótkiej nieobecności dziś stawiam się lecz 4oo niestety dalsze plany dzisiejszego wieczoru uniemożliwiają mi przyjazd na 2oo...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja wysyłam Swojego Człowieka. Sam, zaś oddaję się torturze wątroby, bo zaległości straszne są. Niech se wątroba nie myśli. A i za Was wychylimy, trzymajcie się.
Sympatycy Miętus Opublikowano 8 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2012 Melduje się dzisiaj na spocie. Do zobaczenia ...
Sysgone Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Ale nas dzisiaj było... Ławki, to w 2 rzędach były ustawione, żeby wszyscy się pomieścili
Rekomendowane odpowiedzi