Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

"Strasznie mułowaty jest..." :laughing:

Nic takiego nie mówiłem, raczej same superlatywy w połączeniu z oczywistymi innościami :).

Ha czyli jednak to Brat :P

• Klubowicze
Opublikowano

Nic takiego nie mówiłem, raczej same superlatywy w połączeniu z oczywistymi innościami :laughing:.

Ha czyli jednak to Brat :)

Nie wiem o czym mowisz braciszku :P

Prosze mnie w to nie mieszac... nie znam czlowieka... stopien agresji, 1... jestem spokojnym czlowiekiem,zyjacym wedle praw ogolnie przyjetych... :)

Opublikowano

Znajdźcie sobie jakąś inną przyczynę bratobójczych wojen. Ja nie chcę was mieć na sumieniu z błachego powodu. Już się wystarczająco naraziłem zdjęciem kanapy w innym wątku. Upss, przepraszam: "króla".

:laughing:

• Sympatycy
Opublikowano

Wiem że to nie temat na takie sprawy ale nie raz po spocie tam jeździliśmy :clapping: . Mowa o Cargo.

Informuję oficjalnie że Cargo dnia dzisiejszego zostało ogrodzone czyli zamknięte. Czwartkowe i niedzielne driftowanie w tym miejscu zostało zakończone :clapping:

Ciekawe gdzie chłopaki się przeniosą.

Opublikowano

Ktos sie dzis wybiera ? Bo jakas cisza straszna :-

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem pod ZUS-em o 18.15 oczywiście 200

Opublikowano

Nie mam czym dojechać!!! Sonor mi rozebrał maszynę i zniknął. Trudno, bawcie się.

• Klubowicze
Opublikowano

cholera... teraz wszystko na mnie?? :)

Opublikowano

a o 19 pod R66? Bo chętnie bym się wybrał poznać towarzystwo ...

• Klubowicze
Opublikowano

Tak,dzisiaj jest spotkanie pod C66 o 19.oo,tak wiec ZAPRASZAMY

• Administrator
Opublikowano

Ty, Sensor... naprawiaj lataczowi Atlantę ! :fish: Co ma chłopak PKS'em latać :Jumpy:

Doszły mnie słuchy, że mamy dziś na spocie dawno niewidzianego gościa z pomorza :ninja:

Już sam zapomniałem jak wygląda :evil:

• Klubowicze
Opublikowano

Ty, Sensor... naprawiaj lataczowi Atlantę ! :evil: Co ma chłopak PKS'em latać :Jumpy:

Latacz to dzisiaj leci... :fish: Spokojna wasza rozczochrana :ninja: Atlanta bedzie niebawem gotowa do lotow ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Nie mam czym dojechać!!! Sonor mi rozebrał maszynę i zniknął. Trudno, bawcie się.

A Worlan zabrał narzędzia, czyli zapowiada się dłuższy postój :Jumpy:

Kurcze, dopiero co wróciłem do domu. Chyba nie dam rady na spota. :evil:

Opublikowano

Było symapatyczne spotkanie. Ja oczywiście byłem samochodem, bo przecież maxi mi Sonor rozebrał, a Worlan zabrał narzędzia.

Jestem już w pracy, i że tak powiem... lecę. No chyba że, Sonor był na Okęciu. :shock:

• Klubowicze
Opublikowano

Flyman, widziełem Sonora jak odjeżdżał w przeciwnym kierunku, więc może nic tam nie spier.. i się uda :shock: .

Miło było znowu zobaczyć te pyska, do następnego.

Opublikowano

Było miło, niestety, nie zapamiętałem wszystkich Waszych xywek, ale postaram się to nadrobić :shock:

Do następnego razu.

Opublikowano

Również dziękuję za spotkanie i do następnego!

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też dotarłem, dzięki za spotkanie i wycieczkę na nowe Cargo a potem stadion. Jak wracaliśmy około 22.00 to już niezła mgła była, powoli będzie trzeba kończyć te wieczorne wypady, szkoda :shock:

PS

pozdrawiam poznanego kolegę z Gdańska

Opublikowano

Dzieki wszystkim za wycieczkę po Warszawie :shock: do następnego czwartku.

Opublikowano

Też dziękuję, wróciłem do domu i zdziwienie: ponad 100km nakręciłem tego wieczora (resetowałem licznik przed wyjazdem na spotkanie - pewnie pozostali podobnie).

Opublikowano

Również dzięki, miło jak zawsze, pzdr.

• Klubowicze
Opublikowano

I ja się bardzo ucieszyłem z widoku Waszych dawno nie widzianych mordek!

Jak ZUS leciał na "nowe Cargo" to tak mi się lekko żal zrobiło ... jest motywacja do dalszego remontu i przełamania trałmy.

Dzięki za miłe pogaduchy, pozdrowienia dla nowych kolegów i do następnego razu!

Opublikowano

Pozdrawiam nowych mazowieckich kolegów przybyłych na spota oraz gościa z pomorza. Ja niestety musiałem wcześniej wyjechać spod R66 ale do wracałem do domu dopiero przed północą i muszę powiedzieć, że nocna jazda przy temperaturze 7 stopni i mgle do przyjemnych i bezpiecznych nie należy. Trzeba już chyba unikać jazdy 2oo o tej porze, bo nawet kierowcy 4oo już się pewnie nie spodziewają jednośladów.... Dobrze, że przynajmniej było mnie słychać ;)

p.s. a nowe "Cargo" to gdzie jest???

• Klubowicze
Opublikowano

p.s. a nowe "Cargo" to gdzie jest???

Przeniosło się pod cmentarz na Wólce Węglowej, są pierwsze filmiki na YT.

Może wczorajsi wizytatorzy złożą jakiś meldunek o tym co tam się dzieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...