Klubowicze PIN Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 "Strasznie mułowaty jest..." Nic takiego nie mówiłem, raczej same superlatywy w połączeniu z oczywistymi innościami . Ha czyli jednak to Brat
Klubowicze sonor Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 Nic takiego nie mówiłem, raczej same superlatywy w połączeniu z oczywistymi innościami . Ha czyli jednak to Brat Nie wiem o czym mowisz braciszku Prosze mnie w to nie mieszac... nie znam czlowieka... stopien agresji, 1... jestem spokojnym czlowiekiem,zyjacym wedle praw ogolnie przyjetych...
T0MEK Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Znajdźcie sobie jakąś inną przyczynę bratobójczych wojen. Ja nie chcę was mieć na sumieniu z błachego powodu. Już się wystarczająco naraziłem zdjęciem kanapy w innym wątku. Upss, przepraszam: "króla".
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2012 Wiem że to nie temat na takie sprawy ale nie raz po spocie tam jeździliśmy . Mowa o Cargo. Informuję oficjalnie że Cargo dnia dzisiejszego zostało ogrodzone czyli zamknięte. Czwartkowe i niedzielne driftowanie w tym miejscu zostało zakończone Ciekawe gdzie chłopaki się przeniosą.
Gość Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Ja bym im udostępnił Narodowy. 47 000 tyś widzów. Odjazd.
Bart1 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Ktos sie dzis wybiera ? Bo jakas cisza straszna :-
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2012 Jestem pod ZUS-em o 18.15 oczywiście 200
Gość Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Nie mam czym dojechać!!! Sonor mi rozebrał maszynę i zniknął. Trudno, bawcie się.
Klubowicze sonor Opublikowano 18 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2012 cholera... teraz wszystko na mnie??
Sysgone Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 a o 19 pod R66? Bo chętnie bym się wybrał poznać towarzystwo ...
Klubowicze sonor Opublikowano 18 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2012 Tak,dzisiaj jest spotkanie pod C66 o 19.oo,tak wiec ZAPRASZAMY
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Października 2012 Administrator Opublikowano 18 Października 2012 Ty, Sensor... naprawiaj lataczowi Atlantę ! Co ma chłopak PKS'em latać Doszły mnie słuchy, że mamy dziś na spocie dawno niewidzianego gościa z pomorza Już sam zapomniałem jak wygląda
Klubowicze sonor Opublikowano 18 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2012 Ty, Sensor... naprawiaj lataczowi Atlantę ! Co ma chłopak PKS'em latać Latacz to dzisiaj leci... Spokojna wasza rozczochrana Atlanta bedzie niebawem gotowa do lotow
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2012 Nie mam czym dojechać!!! Sonor mi rozebrał maszynę i zniknął. Trudno, bawcie się. A Worlan zabrał narzędzia, czyli zapowiada się dłuższy postój Kurcze, dopiero co wróciłem do domu. Chyba nie dam rady na spota.
Gość Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Było symapatyczne spotkanie. Ja oczywiście byłem samochodem, bo przecież maxi mi Sonor rozebrał, a Worlan zabrał narzędzia. Jestem już w pracy, i że tak powiem... lecę. No chyba że, Sonor był na Okęciu.
Klubowicze Domel Opublikowano 18 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2012 Flyman, widziełem Sonora jak odjeżdżał w przeciwnym kierunku, więc może nic tam nie spier.. i się uda . Miło było znowu zobaczyć te pyska, do następnego.
Barteq Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Było miło, niestety, nie zapamiętałem wszystkich Waszych xywek, ale postaram się to nadrobić Do następnego razu.
Sysgone Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Również dziękuję za spotkanie i do następnego!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2012 Ja też dotarłem, dzięki za spotkanie i wycieczkę na nowe Cargo a potem stadion. Jak wracaliśmy około 22.00 to już niezła mgła była, powoli będzie trzeba kończyć te wieczorne wypady, szkoda PS pozdrawiam poznanego kolegę z Gdańska
Gość woytekpo Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Dzieki wszystkim za wycieczkę po Warszawie do następnego czwartku.
T0MEK Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Też dziękuję, wróciłem do domu i zdziwienie: ponad 100km nakręciłem tego wieczora (resetowałem licznik przed wyjazdem na spotkanie - pewnie pozostali podobnie).
PiTkom Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Również dzięki, miło jak zawsze, pzdr.
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2012 I ja się bardzo ucieszyłem z widoku Waszych dawno nie widzianych mordek! Jak ZUS leciał na "nowe Cargo" to tak mi się lekko żal zrobiło ... jest motywacja do dalszego remontu i przełamania trałmy. Dzięki za miłe pogaduchy, pozdrowienia dla nowych kolegów i do następnego razu!
Corleone Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Pozdrawiam nowych mazowieckich kolegów przybyłych na spota oraz gościa z pomorza. Ja niestety musiałem wcześniej wyjechać spod R66 ale do wracałem do domu dopiero przed północą i muszę powiedzieć, że nocna jazda przy temperaturze 7 stopni i mgle do przyjemnych i bezpiecznych nie należy. Trzeba już chyba unikać jazdy 2oo o tej porze, bo nawet kierowcy 4oo już się pewnie nie spodziewają jednośladów.... Dobrze, że przynajmniej było mnie słychać p.s. a nowe "Cargo" to gdzie jest???
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2012 p.s. a nowe "Cargo" to gdzie jest??? Przeniosło się pod cmentarz na Wólce Węglowej, są pierwsze filmiki na YT. Może wczorajsi wizytatorzy złożą jakiś meldunek o tym co tam się dzieje.
Rekomendowane odpowiedzi