Klubowicze sonor Opublikowano 21 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2012 Narkotykom mowie stanowcze NIE!!! Jako pedagog nie moge tego popierac...
Gość Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Sonor, ja zamykam bramę... zresztą Jack się powoli kończy. Nie no, żartuję... czekamy.
Klubowicze Jack Opublikowano 23 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2012 moja skoczyc na miske... ja zamykam bramę... Jako pedagog nie moge tego popierac... Tiaaa... Moja na trzeźwo nie rozumieć. Wasza w czwartek przywieźć flaszka.
Klubowicze sonor Opublikowano 23 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2012 Jack,ty juz nie importuj sobie tej czeskiej vodki,bo jakies glupoty wypisujesz.... Ja wiem,ze sie sciemnia i nie widac literek,ale jednak
Klubowicze PIN Opublikowano 25 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2012 Zapowiadają ładna pogodę, jest szansa na "prawie ostatnie wielkie spotkanie na 2oo" . Jestem po Zus-em 18.30. Ktoś jeszcze już się deklaruje ?
Pirania Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Witajcie, a cóż to znaczy "spotkanie pod ZUS" ;-) ?
Maniek Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Czyli grupa osób ktorzy maja po drodze ZUS na Czerniakowskiej (przy zjezdzie z trasy siekierkowskie), dosłownie przy przystanku . A potem jedziemy pod Cafe66 zbieramy sie miedzy 18:30 a 18:45
SimonWarka Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Czyli grupa osób ktorzy maja po drodze ZUS na Czerniakowskiej. A potem jedziemy pod Cafe66 Podpowiem tylko, że ekipa czeka na chodniku przy przystanku wzdłuż ulicy Czerniakowskiej. Jak byłem pierwszy raz, to czekam w innym miejscu, gdzie bym chłopaków nie zauważył
Pirania Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Ja teraz na okrągło śmigam więc nie wiem czy akurat "pod zus" podskoczę ale pod Cafe66 może wpadnę się zapoznać ;-] Prymasa to 10 min ode mnie :-) Dużo Was osób się spotyka? Do 2oo nie wpadacie?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2012 Eeeee nie takie ostatnie Pinek, ja jak zwykle jestem oczywiście jak nie gruchnie z nieba . A może się zdzwonimy w czwartek z Domelami to sobie razem pojedziemy z Puławskiej ? PS Domel przypomnij mi o tempomacie pod 66- mi.
Klubowicze PIN Opublikowano 26 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2012 No obaczymy, bo ja właściwie to zamierzałem w stronę Piaseczna po robocie już nie wracać, no ale w tak miłym towarzystwie się przelecieć na spota.... No zdzwaniamy się oczywiście
Klubowicze Aga Opublikowano 26 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2012 Jasne z "Domelami", ale "Domele" już nie mogą jeździć razem na spoty Obowiązki i trening, więc pewnie znając życie Aga na trening, a Domel na spota
Klubowicze PIN Opublikowano 26 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2012 No tak być nie może. Trzeba przeprowadzić poważna rozmowę z Panem Domelem. Przecie można to jakoś np. podzielić. Raz wiecznie uśmiechnięta Agusia, a raz zawsze pogodny Domel . W całej tej sytuacji tak naprawdę to ma przerąbane Jachu.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 26 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2012 Przypominam wszystkim Burgmaniakom ze zapraszam wszystkich chętnych na kiełbaske i babeczki w dniu 27.09 do Piastowa ul. Tuwima 2 start o godz. 19.00 Szacun dla Worlana ze zadeklarował się poprowadzic grupę !scooter !scooter !scooter na miejsce
Klubowicze Aga Opublikowano 26 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2012 Pinek, dziękuję A co do przypomnienia o kiełbaskach i babeczkach : Czy Wy serca nie macie!!?? W tygodniu imprezy organizować, nie ładnie !
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2012 Aga, spokojnie. Impreza to za duże słowo. Morwa nie jest taki wyrywny . Jemu głównie chodzi o reklamę i sprzedaż tych badziewiastych czoperów. Żartowałem........ A jak już mnie wkręcił na przewodnika stada, to niech mu będzie......Myślę, że możemy ruszyć spod R66 o godz. 19:15
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2012 Troszkę wiaje ale jadę pod ZUS a potem z kumplami z pod C66 na kiełubachę jak dadzą
PiTkom Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Tez zus Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2012 Juz jestem ;-) Juz jestem ;-) pod zus-em
Gość Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 A już w domu. Jeszcze szybko do Tesco, trzeba pizze kupić, bo Sonor się zapowiedział na herbatkę. Noszszsz, bym zapomniał!!! Morwa, jesteś super gospodarz, masz extra warsztaty, przesympatyczną babcię, urokliwych pracowników. Burgmania 2013 u Morwy!
GrzechoCnik Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Wyjazd do Morwy był zarąbisty. Te motury! Te kiełbaski! No i te superowe babeczki!!! Gospodarzowi dziękuję za gorące przyjęcie. Worlan dawaj tu foty, pliiis!
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 27 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2012 Babeczki super Do tego kurs skręcania rogalików. Wizytacja muzeum starych motocykli. Kiełbaska z grilla. Wynajem baru. Oj działo się działo...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 27 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2012 Było fajnie.Podziękowania dla Morwy za kiełbe,babeczki i kielicha wódeczki.
kmodzele Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Babeczki świetne: nie za duże i świeżusieńkie. Mniaaam. Kiełbaski też. Za szybko się skończyły... (stado żarłoków...) .. ledwo pięć zdążyłem wciągnąć ... (żartuję) Bardzo Morwie dziękuję. A w ogóle więcej nie przyjeżdżam na spot. Byłem dumny ze swojego Kymkacza, a w morzu SIlver Wingów, Exekutiwów i innych krążowników, wyglądał jak ubogi krewny. I w ogóle ledwo za Wami nadążałem. Po takiej jeździe nie będę mógł teraz zasnąć.
Rekomendowane odpowiedzi