Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Narkotykom mowie stanowcze NIE!!! Jako pedagog nie moge tego popierac... :)

Opublikowano

Sonor, ja zamykam bramę... zresztą Jack się powoli kończy.

Nie no, żartuję... czekamy.

• Klubowicze
Opublikowano

moja skoczyc na miske... :(

ja zamykam bramę...

Jako pedagog nie moge tego popierac...

Tiaaa... Moja na trzeźwo nie rozumieć. Wasza w czwartek przywieźć flaszka. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jack,ty juz nie importuj sobie tej czeskiej vodki,bo jakies glupoty wypisujesz.... ;) Ja wiem,ze sie sciemnia i nie widac literek,ale jednak :beer:

• Klubowicze
Opublikowano

Zapowiadają ładna pogodę, jest szansa na "prawie ostatnie wielkie spotkanie na 2oo" :) . Jestem po Zus-em 18.30. Ktoś jeszcze już się deklaruje ? :)

Opublikowano

Witajcie, a cóż to znaczy "spotkanie pod ZUS" ;-) ?

Opublikowano

Czyli grupa osób ktorzy maja po drodze ZUS na Czerniakowskiej (przy zjezdzie z trasy siekierkowskie), dosłownie przy przystanku . A potem jedziemy pod Cafe66 :) zbieramy sie miedzy 18:30 a 18:45 :)

Opublikowano

Czyli grupa osób ktorzy maja po drodze ZUS na Czerniakowskiej. A potem jedziemy pod Cafe66 :)

Podpowiem tylko, że ekipa czeka na chodniku przy przystanku wzdłuż ulicy Czerniakowskiej. Jak byłem pierwszy raz, to czekam w innym miejscu, gdzie bym chłopaków nie zauważył :)

Opublikowano

Ja teraz na okrągło śmigam więc nie wiem czy akurat "pod zus" podskoczę ale pod Cafe66 może wpadnę się zapoznać ;-] Prymasa to 10 min ode mnie :-) Dużo Was osób się spotyka? Do 2oo nie wpadacie?

• Sympatycy
Opublikowano

Eeeee nie takie ostatnie Pinek, ja jak zwykle jestem :hoover: oczywiście jak nie gruchnie z nieba :Jumpy: . A może się zdzwonimy w czwartek z Domelami to sobie razem pojedziemy z Puławskiej ?

PS

Domel przypomnij mi o tempomacie pod 66- mi.

• Klubowicze
Opublikowano

No obaczymy, bo ja właściwie to zamierzałem w stronę Piaseczna po robocie już nie wracać, no ale w tak miłym towarzystwie się przelecieć na spota....

No zdzwaniamy się oczywiście :hoover:

• Klubowicze
Opublikowano

Jasne z "Domelami", ale "Domele" już nie mogą jeździć razem na spoty :hoover: Obowiązki i trening, więc pewnie znając życie Aga na trening, a Domel na spota :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

No tak być nie może.

Trzeba przeprowadzić poważna rozmowę z Panem Domelem. Przecie można to jakoś np. podzielić.

Raz wiecznie uśmiechnięta Agusia, a raz zawsze pogodny Domel :hoover:. W całej tej sytuacji tak naprawdę to ma przerąbane Jachu.

• Klubowicze
Opublikowano

Przypominam wszystkim Burgmaniakom ze zapraszam wszystkich chętnych na kiełbaske i babeczki w dniu 27.09 do Piastowa ul. Tuwima 2 start o godz. 19.00

Szacun dla Worlana ze zadeklarował się poprowadzic grupę !scooter !scooter !scooter na miejsce

• Klubowicze
Opublikowano

Pinek, dziękuję :hoover:

A co do przypomnienia o kiełbaskach i babeczkach :

Czy Wy serca nie macie!!?? W tygodniu imprezy organizować, nie ładnie !

• Sympatycy
Opublikowano

Aga, spokojnie. Impreza to za duże słowo. Morwa nie jest taki wyrywny :hoover:. Jemu głównie chodzi o reklamę i sprzedaż tych badziewiastych czoperów. :Jumpy:

Żartowałem........:)

A jak już mnie wkręcił na przewodnika stada, to niech mu będzie......Myślę, że możemy ruszyć spod R66 o godz. 19:15

• Sympatycy
Opublikowano

Troszkę wiaje :batman: ale jadę :ninja: pod ZUS a potem z kumplami z pod C66 na kiełubachę ;) jak dadzą :laughing:

Opublikowano

ja tez pod zus bede

Opublikowano

Tez zus

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

• Klubowicze
Opublikowano

Juz jestem ;-)

Juz jestem ;-) pod zus-em

Opublikowano

A już w domu. Jeszcze szybko do Tesco, trzeba pizze kupić, bo Sonor się zapowiedział na herbatkę.

Noszszsz, bym zapomniał!!! Morwa, jesteś super gospodarz, masz extra warsztaty, przesympatyczną babcię, urokliwych pracowników. Burgmania 2013 u Morwy!

Opublikowano

Wyjazd do Morwy był zarąbisty. Te motury! Te kiełbaski! No i te superowe babeczki!!!

Gospodarzowi dziękuję za gorące przyjęcie.

Worlan dawaj tu foty, pliiis!

• Sympatycy
Opublikowano

Babeczki super :clapping: Do tego kurs skręcania rogalików. Wizytacja muzeum starych motocykli. Kiełbaska z grilla. Wynajem baru. Oj działo się działo...

• Sympatycy
Opublikowano

Było fajnie.Podziękowania dla Morwy za kiełbe,babeczki i kielicha wódeczki.

Opublikowano

Babeczki świetne: nie za duże i świeżusieńkie. Mniaaam.

Kiełbaski też. Za szybko się skończyły... (stado żarłoków...) .. ledwo pięć zdążyłem wciągnąć ... (żartuję)

Bardzo Morwie dziękuję.

A w ogóle więcej nie przyjeżdżam na spot. Byłem dumny ze swojego Kymkacza, a w morzu SIlver Wingów, Exekutiwów i innych krążowników, wyglądał jak ubogi krewny. I w ogóle ledwo za Wami nadążałem. Po takiej jeździe nie będę mógł teraz zasnąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...