Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano
Co wy k#@&*a macie z tymi cytatami - kolejny w kosmos

Po Bieszczadach wydarło mi opony z bieżnika i napęd do roboty

• Administrator
Opublikowano

Matko! Orzeł, przecież to nowy skuter. Kto Ci go sprzedał????

Flyman... grzebiesz w bombie nono.gif

A propos, ma ktoś może kawałek pianki na protektory? http://www.forum.bur...177#entry263177

Myślę, że mam coś takiego w swoich skarbach. Jeśli wstrzymasz się do weekendu to powinienem się do tego dokopać i Ci przekażę... :chair:

• Klubowicze
Opublikowano

O! Wstrzymam się, wstrzymam. Nic pilnego.

Qrde, pada! Trudno, trzeba jechać. Dwa raz dziś zmokłem, zmoknę i trzeci :)

Opublikowano

Flyman... grzebiesz w bombie nono.gif

To ja sobie dziś daruję, niech emocje opadną.

Poza tym, strasznie mi się dziś tył ślizgał.

• Klubowicze
Opublikowano

Flyman, Ty weź se ten tył... no... zrób z nim coś, żeby Ci się nie ślizgał... Z takim ślizgającym tyłem... A fuj! :kwasny:

He, he! A ja dziś byłem na spocie jedyny na 2oo! :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spota, miło było, i mokro, he he może dla tego miło :clapping: Gratki dla ciebie Jack, jedyny twardziel w dniu dzisiejszym :kwasny:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja rowniez Dziekuje za spotkanie... Impreza byla szszszszaaaampanska... :kwasny:

• Klubowicze
Opublikowano

I nam było bardzo miło spotkać się z Wami.

Posłuchać bieszczadzkich opowieści ... niektórym pogratulować :kwasny: ... pogadać o pierdołach i pośmiać się.

• Sympatycy
Opublikowano

Miło było się spotkać i chciałbym bardzo serdecznie pogratulować kolegom :confused::confused:

• Sympatycy
Opublikowano

Co taka cisza i tak smutno :ninja: ? jutro się przecie widzimy :clapping: pogadamy i pośmiejemy się jak zwykle :blush:

ZUS-owcy się zjeżdżają o 18.30 czy nie ?

Opublikowano

Noo, jak pogoda nie zawiedzie i nie bedzie padac to jutro bede pod ZUSem

• Klubowicze
Opublikowano

Wstepnie sie pisze na ZUS :laughing: ale potwierdze na ostatnia chwile :rifle:

• Sympatycy
Opublikowano

Jak nie gruchnie z nieba to jestem :rifle:

• Klubowicze
Opublikowano

Zaraz idę zrobić test sprawności za kierownicą 400 i jak wypadnie pomyślnie to melduję się ok. 19 pod C66.

• Klubowicze
Opublikowano

Noo, jak pogoda nie zawiedzie i nie bedzie padac...

Jak nie gruchnie z nieba...

Mięczaki! ;) Twardym trzeba być, nie mientkim... !wolf :)

Opublikowano

Wy to macie klawe życie ;)

ja zamiast na spocie siedze w pracy w górach świętokrzyskich.

Może wreszcie w przyszłym tygodniu uda mi sie zaliczyć spota (choś mam jeszcz w planie kiludniową konferencje w Krakowie).

Pozdrawiam.

PJS

Opublikowano

Kurcze... zupełnie Mi wyleciało że dzisiaj czwartek... :/ przypomniałem Sobie o 19 że dzisiaj spot :/ Jeśli ktoś czekał pod ZUSem na Mnie to Przepraszam.

Opublikowano

Było spotkanko, było gadanko, było całowanko i było odjeżdżanko. Czyli klawo, jak zwykle.

PS Mariusz, możesz przyjeżdżać, już nie będę Ci dokuczał. Obiecuję.

Opublikowano

... były też pokazy postępów w rehabilitacji, dyskusje o gustach muzycznych a nawet popisy wokalne... :)

• Sympatycy
Opublikowano

A wieczorem się rozjechaliśmy. Ci co nie chcieli jechać na Cargo z wiadomych powodów :) dobrze zrobili.

Miśki trzepały i to konkretnie :wink32: był nawet jeden klient co musiał pchać swoją maszynkę :down: .

Nam się udało, jak ruszaliśmy to miśki miały kpl. do sprawdzania :Jumpy:

PS

ogólnie wieczór uważam za udany :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Nam to "miski" moga skoczyc na miske... :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja wyczułem pismo nosem. Dobrze, że nie pojechałem. Muszę to chyba w końcu wydłubać :)

• Klubowicze
Opublikowano

Piotrek, nic tam nie dłub, bo już masz fajnie "dłubnięty" skuter. Niezorientowanym wyjaśniam, że chodzi o ksenonowe świeczki. Tylko nie pchaj się w trefne miejsca.

Dzięki za przymiarkę kurtki. Fajna Adrenalinka Summer AIr flow (czy jakoś tak). Niestety, jak zwykle na mnie: szczupła w klacie, za wąskie, za długie rękawy. Nie na mój kwadratowy karczek. Chyba muszę sobie uszyć coś na miarę, może w Retbajku.

Nam to "miski" moja skoczyc na miske... :)

Skaner, nie wciągaj więcej tego zioła na tych próbach, bo widzę, że do rana Cię trzyma... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...