Sympatycy orzeł Opublikowano 12 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2012 Co wy k#@&*a macie z tymi cytatami - kolejny w kosmos Po Bieszczadach wydarło mi opony z bieżnika i napęd do roboty
Gość Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Matko! Orzeł, przecież to nowy skuter. Kto Ci go sprzedał????
Maniek Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 A propos, ma ktoś może kawałek pianki na protektory? http://www.forum.burgmania.net/topic/16252-kupie-kawalek-pianki-lub-stare-protektory-biodrowe/page__pid__263177#entry263177 Jack Ja mam nowy protektor na plecy jesli bys chcial. Ja nie nie uzywam go wiec jest Mi zbedny.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Września 2012 Administrator Opublikowano 13 Września 2012 Matko! Orzeł, przecież to nowy skuter. Kto Ci go sprzedał???? Flyman... grzebiesz w bombie A propos, ma ktoś może kawałek pianki na protektory? http://www.forum.bur...177#entry263177 Myślę, że mam coś takiego w swoich skarbach. Jeśli wstrzymasz się do weekendu to powinienem się do tego dokopać i Ci przekażę...
Klubowicze Jack Opublikowano 13 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2012 O! Wstrzymam się, wstrzymam. Nic pilnego. Qrde, pada! Trudno, trzeba jechać. Dwa raz dziś zmokłem, zmoknę i trzeci
Gość Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Flyman... grzebiesz w bombie To ja sobie dziś daruję, niech emocje opadną. Poza tym, strasznie mi się dziś tył ślizgał.
Klubowicze Jack Opublikowano 13 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2012 Flyman, Ty weź se ten tył... no... zrób z nim coś, żeby Ci się nie ślizgał... Z takim ślizgającym tyłem... A fuj! He, he! A ja dziś byłem na spocie jedyny na 2oo!
Klubowicze PIN Opublikowano 13 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2012 Dzięki wszystkim za spota, miło było, i mokro, he he może dla tego miło Gratki dla ciebie Jack, jedyny twardziel w dniu dzisiejszym
Klubowicze sonor Opublikowano 13 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2012 Ja rowniez Dziekuje za spotkanie... Impreza byla szszszszaaaampanska...
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2012 I nam było bardzo miło spotkać się z Wami. Posłuchać bieszczadzkich opowieści ... niektórym pogratulować ... pogadać o pierdołach i pośmiać się.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2012 Miło było się spotkać i chciałbym bardzo serdecznie pogratulować kolegom
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2012 Co taka cisza i tak smutno ? jutro się przecie widzimy pogadamy i pośmiejemy się jak zwykle ZUS-owcy się zjeżdżają o 18.30 czy nie ?
Maniek Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Noo, jak pogoda nie zawiedzie i nie bedzie padac to jutro bede pod ZUSem
Klubowicze sonor Opublikowano 20 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2012 Wstepnie sie pisze na ZUS ale potwierdze na ostatnia chwile
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2012 Jak nie gruchnie z nieba to jestem
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2012 Zaraz idę zrobić test sprawności za kierownicą 400 i jak wypadnie pomyślnie to melduję się ok. 19 pod C66.
Klubowicze Jack Opublikowano 20 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2012 Noo, jak pogoda nie zawiedzie i nie bedzie padac... Jak nie gruchnie z nieba... Mięczaki! Twardym trzeba być, nie mientkim... !wolf
PJS Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Wy to macie klawe życie ja zamiast na spocie siedze w pracy w górach świętokrzyskich. Może wreszcie w przyszłym tygodniu uda mi sie zaliczyć spota (choś mam jeszcz w planie kiludniową konferencje w Krakowie). Pozdrawiam. PJS
Maniek Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Kurcze... zupełnie Mi wyleciało że dzisiaj czwartek... :/ przypomniałem Sobie o 19 że dzisiaj spot :/ Jeśli ktoś czekał pod ZUSem na Mnie to Przepraszam.
Gość Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Było spotkanko, było gadanko, było całowanko i było odjeżdżanko. Czyli klawo, jak zwykle. PS Mariusz, możesz przyjeżdżać, już nie będę Ci dokuczał. Obiecuję.
przemas Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 ... były też pokazy postępów w rehabilitacji, dyskusje o gustach muzycznych a nawet popisy wokalne...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2012 A wieczorem się rozjechaliśmy. Ci co nie chcieli jechać na Cargo z wiadomych powodów dobrze zrobili. Miśki trzepały i to konkretnie był nawet jeden klient co musiał pchać swoją maszynkę . Nam się udało, jak ruszaliśmy to miśki miały kpl. do sprawdzania PS ogólnie wieczór uważam za udany
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2012 Nam to "miski" moga skoczyc na miske...
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2012 Ja wyczułem pismo nosem. Dobrze, że nie pojechałem. Muszę to chyba w końcu wydłubać
Klubowicze Jack Opublikowano 21 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2012 Piotrek, nic tam nie dłub, bo już masz fajnie "dłubnięty" skuter. Niezorientowanym wyjaśniam, że chodzi o ksenonowe świeczki. Tylko nie pchaj się w trefne miejsca. Dzięki za przymiarkę kurtki. Fajna Adrenalinka Summer AIr flow (czy jakoś tak). Niestety, jak zwykle na mnie: szczupła w klacie, za wąskie, za długie rękawy. Nie na mój kwadratowy karczek. Chyba muszę sobie uszyć coś na miarę, może w Retbajku. Nam to "miski" moja skoczyc na miske... Skaner, nie wciągaj więcej tego zioła na tych próbach, bo widzę, że do rana Cię trzyma...
Rekomendowane odpowiedzi