GrzechoCnik Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Maniek, mogłeś krzyknąć że fotki cykasz. A tak to wyszedłem błyszczący i odwrócony d..pą do obiektywu
tomson81 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Heh no fajnie było. Panowie szacun ja takimi prędkościami to motocyklem przez warszawę nigdy nie jeździłem Może następnym razem będzie trochę spokojniej bo inaczej to będę ekipę oglądał tylko na światłach czerwonych
Klubowicze pgizi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Koledzy, a co to się wczoraj działo? Roberto, meldunek szczegółowy proszę a nie tak lakonicznie.
Maniek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Heh no fajnie było. Panowie szacun ja takimi prędkościami to motocyklem przez warszawę nigdy nie jeździłem Może następnym razem będzie trochę spokojniej bo inaczej to będę ekipę oglądał tylko na światłach czerwonych tomson81 to było moje 3 spotkanko z Burgmanią i drugi przejazd po Warszawie Uwierz Mi że można się przyzwyczaić Najgorszy pierwszy raz Za pierwszym razem też Mi się wydawało że pędzimy jak szaleni a wczoraj już było super ale pamiętaj że nikt z Burgmani Cię nie zostawi Jak zostanie ktoś na światłach to reszta grupy mocno zwalnia i czeka na ogon który został na światłach Maniek, mogłeś krzyknąć że fotki cykasz. A tak to wyszedłem błyszczący i odwrócony d..pą do obiektywu No wybacz następnym razem wezmę megafon i będę ogłaszał wszystkim że cykam fotki
SimonWarka Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No i jak również dziękuje za spocidło - na same przejazdy w stronę Cargo mógłbym się pisać codziennie gdybym miał możliwość! Rewelacja! A dłubnięty T-Max naprawdę bezkonkurencyjny. Mógłbym tylko się dowiedzieć, czy kanarkowy T-Max z kufrem to seria czy również dłubnięty jakkolwiek? Bo jestem ciekaw do czego mogę Nexusa przyrównać z osiągami
Maniek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Simon wogole Twoj Nexxus bardzo Mnie zachwycil. Opcja 300i jest dla Mnie idealna
SimonWarka Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Simon wogole Twoj Nexxus bardzo Mnie zachwycil. Opcja 300i jest dla Mnie idealna Kupując 300, za chwilę pomyślisz o wersji z 500ccm ... więc lepiej od razu kupić pół litra
Maniek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ale Mi chodzi tez o wage Mi juz prawie wystarcza Moj wystarcza a mam tylko 15,5 konia. Wiec teraz mysle miedzy Kymco Downtown a Nexxusem Ale to juz rozmowa na inny temat bo nie chce ostrzezen
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Mógłbym tylko się dowiedzieć, czy kanarkowy T-Max z kufrem to seria czy również dłubnięty jakkolwiek? Bo jestem ciekaw do czego mogę Nexusa przyrównać z osiągami Tylko zmienione rolki na dr.pulley'a , ale one nie polepszyły osiągów. Nie to co w poprzednim kanarku. Tamten to miał kopyto. Ale i ja zrobiłem się trochę wolniejszy, już mnie nie kręcą takie wyścigi
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dawno nie byłem, ale widzę, że nic się nie zmienia... Szarańcza Grzesiek, mam tak samo pzdr
SimonWarka Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Tylko zmienione rolki na dr.pulley'a , ale one nie polepszyły osiągów. Nie to co w poprzednim kanarku. Tamten to miał kopyto. Ale i ja zrobiłem się trochę wolniejszy, już mnie nie kręcą takie wyścigi Ha ha, niby nie kręcą, ale manetka na prostych odkręcona w jedynym słusznym położeniu Pozdrawiam i mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia
Maniek Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Ktoś jutro będzie pod ZUSem bo nie wiem czy jest jechać jak mam sam tam stać
KoNoReX Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Ja dziś stawię się pod ZUS i bede ok 18.30-40 z plecaczkiem
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2012 A ja trochę odpocznę od Was i szarańczy , jadę do SPA
Maniek Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 A Ja Sobie czekam pod Zusem... Sam...
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 6 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2012 Zebranie Klubu T-maxa uważam za udane
Maniek Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Noo i Klubu Kymco tez W sumie tylko 5 osob
Mussol Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Niestety dla dwóch użytkowników wieczór zakończył się pechowo.. Jeden dostał 500 "za nie manie prawa jazdy" a drugi w mojej osobie stracił dowód rej. za "niewłaściwe oświetlenie - żarnik ksenonowy" Mimo to wieczór uznaję za udany ze względu na niespotykaną frekwencję posiadaczy Tmax'a.
Maniek Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Jejku jak napisałeś że zakończył się pechowo to już miałem jakieś czarne myśli... No tak, można powiedzieć że dzisiaj T-maxy były większością na spocie
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 6 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2012 O masz ale pech... Gdzie was zgarnęli niebiescy przyjaciele?
SimonWarka Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Cooooo za Przyjaciele...jakie konsekwencje dla Ciebie wobec tego? Podmiana na stare żarówki i po kłopocie czy jakieś $$$ konsekwencje również niestety idą w parze? :/
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2012 .... a drugi w mojej osobie stracił dowód rej. za "niewłaściwe oświetlenie - żarnik ksenonowy" Dobrze, że ci do wariatora nie zajrzeli ;-) Łączę się w bólu :-(
Marci M Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Wczoraj to ciężko było nie trafić na niebieskich ( wszędzie było ich pełno i na moto i w autach) w drodze na cargo moża było i 3 razy kontrole przechodzić. Na pierwszej kontroli na raz ściagneli na bok 5 sprzetów ( łapali wszystkie 2oo) stali zaraz za skrzyżowaniem więc marne szanse aby uniknąć spotkanka. Mussol wczoraj mial troszkę pecha bo jak ruszyliśmy spod cargo to spadły mu chyba okulary więc musiał sie zatrzymać my mineliśmy grupką " lotny posterunek " w gronie którego tez był t - max na ksenonie i zatrzymaliśmy sie na światłach niestety osamotniona owieczka (mussol) nie miał już tyle szczęścia i po raz drugi został zatrzymany. Tym razem zatrzymany i ukarany dobrze że tylko ponownym przegladm technicznym czyli 82 zł + zmarnowany czas Podsumowujac bilans wieczornego śmigania żarnik kseonu 82 zł, brak prawka 500 zł, śmiganie w 4 t-maxy bezcenne pozdro
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 7 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2012 Mam w związku z tym trzy spostrzeżenia: 1. Podnieśliście policji wskaźniki: 2 wykroczenia i 2 wykrycia to "prawie 100% skuteczność" (parafrazując znany cytat sportowy). Ktoś, gdzieś dostanie premię za wyniki. 2. Zastanawiam się, jakim prawem policja zatrzymuje tylko motocykle w drodze na cargo (żadnych samochodów)? O ile dobrze pamiętam musi być powód zatrzymania (żadne tam "rutynowe czynności"). Może się wypowie ktoś, kto się lepiej zna? 3. Mogę się założyć, że policjanci już wyczuli jaki to świetny interes wpadać na cargo - sami motocykliści pchają się do kontroli - więc wskaźniki skoczą do góry. A to ksenon, a to wydech, a to "nieczytelna tablica", a to brak prawka. Trudno się im dziwić...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Września 2012 Administrator Opublikowano 7 Września 2012 O ile dobrze pamiętam musi być powód zatrzymania (żadne tam "rutynowe czynności"). Może się wypowie ktoś, kto się lepiej zna? Smoku... nie wiem czy się lepiej znam ale do kontroli na drodze może zostać zatrzymany każdy bez powodu. Policja zawsze może mieć jakiś powód Mnie ostatnio zatrzymano w jakiejś małej miejscowości jak jechałem skuterem z córką.. i to przepisowo! Dmuchałem, papiery itp. Nie pytałem nawet po co kontrola, bo na końcu padło wiele pytań o skuter i cel podróży o tak wczesnej porze i to w niedzielę Co do xenonów (zenonów) to montaż ich w moto jest jakby proszeniem się o kłopoty. Po prostu są zabronione i tyle... A co do tematu... czasem się tak zdarza, że nie mam jak dojechać na spota i właśnie wczoraj był taki dzień Cargo rulezzz
Rekomendowane odpowiedzi