Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PJS plastiki wygladaja kozak. Nie pokrylo wszystkich otarc na plastikach ale wkoncu sa czarne a nie szare :) Nalezy Ci sie duzy chmielowy napòj jesli preferujesz takie napoje :D dzieki Tobie Kymco moje dostalo drugie zycie :D

P.S przed C66 wisi kartka ze w ten czwartek jest impreza zamknieta ale chyba nikomu nie bedzie przeszkadzac jak bedziemy stac tak jak zawsze :D

Opublikowano

Flyman, nie duża a wysoka! Poza tym wysokie to byłyśmy obie ze świeżo poznaną Sylwią, pozdrawiam!

Opublikowano

dziewczyny górą :)))))))))))

• Klubowicze
Opublikowano

...no to Ci za niedlugo Flyman odpisze :spam: uwazaj i badz czujna!!! :) bedziesz mogla o tym referat napisac jaka roznica jest miedzy duza a wysoka. :frusty:

Sam juz czekam niecierpliwie na "wyklad" prof Grzegorza W. z Wyzszej Szkoly Nauk Spolecznych Wysokich LOTów :msn-cry:

• Klubowicze
Opublikowano

PS. Taka duża to była Psooota? Koleżanka Roberto? A to miło było poznać.

O qurde! Po zastanowieniu się stwierdzam, że chyba walnąłem gafę i nawet się nie przywitałem i nie przedstawiłem. Tym bardziej gafa, że przerwałem wam rozmowę z Robertem. Sorki! Jak jest więcej ludzi na spocie, to czasem się zdarza.

Przepraszam, pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień.

Opublikowano

Żeby nie nabijać wątku, tak, dałem się podpuścić Sonorowi, nie jestem w formie, a poza tym, Psooota mi się podoba, nie jest duża, tylko wysoka i zależy mi na dobrych z Nią kontaktach. Dziękuję, idę spać, dobranoc.

Opublikowano

Doprawdy imponujące ale mocno naciągane zważywszy że te same punkty można zaliczyć niskim garbatym, zezowatym i karłowatym (majaca wie cech). Reasumując punkt widzenia zaleźy jak zwykle od miejsca siedzenia. Dla małych duża, dla dużych mala. Rozumiem że należysz do pierwszej grupy:). Pozwolę sobie nie cytować Wikipedii :)

Opublikowano

A tak, jestem mały, niski i drobny. I akceptuję się, wraz z tymi wszystkimi przymiotnikami.

Opublikowano

Doprawdy imponujące ale mocno naciągane zważywszy że te same punkty można zaliczyć niskim garbatym...

hahaha o Mnie mowa? :D

a tak na powaznie powiedzenie "duza" bardziej by pasowalo jak by Psooota byla tez gruba a nie jest :) Wiec moze podpadne Flymanowi ale stane po stronie Psoooty :)

Lecz wyklad o przymiotniku "duzy" wcisnal bym do ksiazek szkolnych j.polskiego :D

• Klubowicze
Opublikowano

Flyman coś nie w formie... z utęsknieniem czekałem na jego reakcję po prowokacji Sonora a tu taki zawód.

Może będzie jakieś posłowie?

Ad rem: Psooota, proszę o wybaczenie, również zachowałem się jak najmłodszy syn Noego. Nie będę się tutaj usprawiedliwiał, tylko następnym razem podejmę działania mające na celu zmazanie moich przewin.

Opublikowano

Kto jutro pod Zus a kto pod C66? :msn-cry:

Opublikowano

Wszelkie gwiazdy na niebie wskazują, że wreszcie pojawię się (choć raz) pod C66 :msn-cry:

• Sympatycy
Opublikowano

O to będzie palenie laczka... tradycja to tradycja.

Opublikowano

ja wpadłbym pod C66. To o 19 te spotkania tak ??

Opublikowano

Tak o 19 :)

Tylko dzisiaj C66 jest samo w Sobie zamknięte ale jak zawsze parking jest Nasz :) !scooter

Opublikowano

spoko byle by ktoś z burgmanii wpadł bo sam to tam będę wyglądał łyso pod zamknięta knajpą :)

Opublikowano

Tam chyba ciągle ktoś jest :) więc spokojnie :) Ja na pewno będę :) zresztą :) ktoś na pewno przyjedzie :D Nie wszyscy piszą że przyjeżdżają a i tak są :D stali bywalcy :P

Opublikowano

Będę ale bezpośrednio pod c66.

PJS

Opublikowano

Żona moja, Magda, zrobiła roszadę. Zabrała mi samochód, zostawiła córkę. Jestem uziemiony :) . Dziś jestem Babysitter.

• Sympatycy
Opublikowano

18.30 będę w Zrzeszeniu :)

• Sympatycy
Opublikowano

O to będzie palenie laczka... tradycja to tradycja.

Wreszcie będzie się działo.;-)

Simon, szykuj laczka ;-)

Opublikowano

Wreszcie będzie się działo.;-)

Simon, szykuj laczka ;-)

Więc szykujemy aparaty i kamery :)

Opublikowano

Więc szykujemy aparaty i kamery :rolleyes:

Yyyy....nie wiem czy nie pomyliliście osób ... bo żadnej tradycji wokół palenia laczka na spotach jakoś sobie nie przypominam...

Chyba, że chodzi o sam avatar, ale to inna historia...

Opublikowano

Cyknąłem dzisiaj 3 zdjęcia na pamiątkę :)

https://picasaweb.go...03102/Burgmania

PJS dzięki za miły powrót :) Mówiłeś że jest fajna pełnia Księżyca :P Zobacz czego się dowiedziałem niechcący teraz w TV:

http://pl.wikipedia....yc_(astronomia) Właśnie dzisiaj jest ta wyjątkowa pełnia

Simon widzę że jesteś dwa dni starszy od Mnie :clapping: więc chyba jestem najmłodszy na spotach ;( :D

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za wieczorny przejazd przez Wawę ( szarańcza hehe ) :photo: Miło było pogadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...