Maniek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 PJS plastiki wygladaja kozak. Nie pokrylo wszystkich otarc na plastikach ale wkoncu sa czarne a nie szare Nalezy Ci sie duzy chmielowy napòj jesli preferujesz takie napoje dzieki Tobie Kymco moje dostalo drugie zycie P.S przed C66 wisi kartka ze w ten czwartek jest impreza zamknieta ale chyba nikomu nie bedzie przeszkadzac jak bedziemy stac tak jak zawsze
Psooota Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Flyman, nie duża a wysoka! Poza tym wysokie to byłyśmy obie ze świeżo poznaną Sylwią, pozdrawiam!
Klubowicze sonor Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2012 ...no to Ci za niedlugo Flyman odpisze uwazaj i badz czujna!!! bedziesz mogla o tym referat napisac jaka roznica jest miedzy duza a wysoka. Sam juz czekam niecierpliwie na "wyklad" prof Grzegorza W. z Wyzszej Szkoly Nauk Spolecznych Wysokich LOTów
Klubowicze Jack Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2012 PS. Taka duża to była Psooota? Koleżanka Roberto? A to miło było poznać. O qurde! Po zastanowieniu się stwierdzam, że chyba walnąłem gafę i nawet się nie przywitałem i nie przedstawiłem. Tym bardziej gafa, że przerwałem wam rozmowę z Robertem. Sorki! Jak jest więcej ludzi na spocie, to czasem się zdarza. Przepraszam, pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień.
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Żeby nie nabijać wątku, tak, dałem się podpuścić Sonorowi, nie jestem w formie, a poza tym, Psooota mi się podoba, nie jest duża, tylko wysoka i zależy mi na dobrych z Nią kontaktach. Dziękuję, idę spać, dobranoc.
Psooota Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Doprawdy imponujące ale mocno naciągane zważywszy że te same punkty można zaliczyć niskim garbatym, zezowatym i karłowatym (majaca wie cech). Reasumując punkt widzenia zaleźy jak zwykle od miejsca siedzenia. Dla małych duża, dla dużych mala. Rozumiem że należysz do pierwszej grupy:). Pozwolę sobie nie cytować Wikipedii
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 A tak, jestem mały, niski i drobny. I akceptuję się, wraz z tymi wszystkimi przymiotnikami.
Maniek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Doprawdy imponujące ale mocno naciągane zważywszy że te same punkty można zaliczyć niskim garbatym... hahaha o Mnie mowa? a tak na powaznie powiedzenie "duza" bardziej by pasowalo jak by Psooota byla tez gruba a nie jest Wiec moze podpadne Flymanowi ale stane po stronie Psoooty Lecz wyklad o przymiotniku "duzy" wcisnal bym do ksiazek szkolnych j.polskiego
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Flyman coś nie w formie... z utęsknieniem czekałem na jego reakcję po prowokacji Sonora a tu taki zawód. Może będzie jakieś posłowie? Ad rem: Psooota, proszę o wybaczenie, również zachowałem się jak najmłodszy syn Noego. Nie będę się tutaj usprawiedliwiał, tylko następnym razem podejmę działania mające na celu zmazanie moich przewin.
SimonWarka Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wszelkie gwiazdy na niebie wskazują, że wreszcie pojawię się (choć raz) pod C66
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 O to będzie palenie laczka... tradycja to tradycja.
tomson81 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ja wpadłbym pod C66. To o 19 te spotkania tak ??
Maniek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Tak o 19 Tylko dzisiaj C66 jest samo w Sobie zamknięte ale jak zawsze parking jest Nasz !scooter
tomson81 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 spoko byle by ktoś z burgmanii wpadł bo sam to tam będę wyglądał łyso pod zamknięta knajpą
Maniek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Tam chyba ciągle ktoś jest więc spokojnie Ja na pewno będę zresztą ktoś na pewno przyjedzie Nie wszyscy piszą że przyjeżdżają a i tak są stali bywalcy
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Żona moja, Magda, zrobiła roszadę. Zabrała mi samochód, zostawiła córkę. Jestem uziemiony . Dziś jestem Babysitter.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 18.30 będę w Zrzeszeniu
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 O to będzie palenie laczka... tradycja to tradycja. Wreszcie będzie się działo.;-) Simon, szykuj laczka ;-)
Maniek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wreszcie będzie się działo.;-) Simon, szykuj laczka ;-) Więc szykujemy aparaty i kamery
SimonWarka Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Więc szykujemy aparaty i kamery Yyyy....nie wiem czy nie pomyliliście osób ... bo żadnej tradycji wokół palenia laczka na spotach jakoś sobie nie przypominam... Chyba, że chodzi o sam avatar, ale to inna historia...
Maniek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Cyknąłem dzisiaj 3 zdjęcia na pamiątkę https://picasaweb.go...03102/Burgmania PJS dzięki za miły powrót Mówiłeś że jest fajna pełnia Księżyca Zobacz czego się dowiedziałem niechcący teraz w TV: http://pl.wikipedia....yc_(astronomia) Właśnie dzisiaj jest ta wyjątkowa pełnia Simon widzę że jesteś dwa dni starszy od Mnie więc chyba jestem najmłodszy na spotach ;(
Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dzięki za wieczorny przejazd przez Wawę ( szarańcza hehe ) Miło było pogadać.
Rekomendowane odpowiedzi