Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Tak, od Czerniakowskiej, tylko nie na parkingu na chodniku kolo przystanku autobusowego.

Zorientujesz się na pewno.

Opublikowano

Pewnie tak :) Obiad jem a powinienem już wychodzić :)

Opublikowano

Ja dzisiaj pomijam ZUS. Musze skoczyć do jednej z "moich" firm. Właśnie dzwoniła przesympatyczna Pani, że przyszły "rolki gejszy" dla jakiegoś Sonara :)

Jadę je odebrać a stamtąd mam bliżej do C66.

Marcin cieszysz się :)

Pozdrawiam ...

PJS

• Administrator
Opublikowano

Wątek nt wypadku pgizi przeniesiony tutaj...

Opublikowano

Cześć ...

Kto jutro będzie pod ZUS-em?

Pozdrawiam ..

PJS

• Sympatycy
Opublikowano

Kto jutro będzie pod ZUS-em?

PJS

Jutro mam 17.20 spotkanie w Piasecznie ale powinienem zdążyć do 18.45. jak mnie nie będzie to ruszajcie i spotkamy się na miejscu.

PS

A jutro będziemy już czapeczki mieli hehe ;)

Opublikowano

Uwaga Uwaga :)

Ogłoszony nie oficjalnie jako najbardziej porysowany skuter spotkań Warszawskich a może i całej Burgmani jutro stawi się pod ZUSem o 18:30 :P

Opublikowano

Będę jutro pod C66- wyjdę na chwilę z pracy

Opublikowano

Witam, wszystkich również będę pod c66 a jak mi się uda to zamelduje się pod ZUS-em :msn-cry:

• Klubowicze
Opublikowano

Melduje się po małej przerwie wakacyjnej pod Zus-em. :msn-cry:

Opublikowano

Ogłoszony nie oficjalnie jako najbardziej porysowany skuter spotkań Warszawskich a może i całej Burgmani jutro stawi się pod ZUSem o 18:30 :msn-cry:

Przytargam Ci dzisiaj preparat do plastików to przesuniesz się na wyższą pozycję w rankingu :msn-cry:

Pozdrawiam ..

PJS

Opublikowano

Kończę dziś o 21 – czy o tak późnej porze jest jeszcze sens gdzieś Was poszukiwać ? Będę leciał z Modlińskiej

A może wcześniej ? O której spotykacie się pod 66 ?

Opublikowano

Pod C66 spotykamy sie o 19 :down:

PJS dzieki :) wziasc jakas szmateczke do tego? :blush:

Opublikowano

no to może i ja się wreszcie dołączę jak można?? już z milion czwartków przeszło a mi ciągle coś na drodze staje, oby pogoda dopisała !

Opublikowano

a o której planujecie kończyć i gdzie ?

19-21 mam wyjete dzis z zycia :/

• Klubowicze
Opublikowano

To gdzie się kończy spot to wielki spontan.

Psoota. Pewnie, że można, a nawet trzeba.

Opublikowano

A ktoś jedzie od strony Otwock-Józefów lub Praga Południe? :D

Czy wszyscy zamieszkali po tam tej stronie Wisły ? :D

Opublikowano

A ktoś jedzie od strony Otwock-Józefów lub Praga Południe? :D

Czy wszyscy zamieszkali po tam tej stronie Wisły ? :D

Maniek dawaj na 18:30 pod ZUS.

Dalej pojedziemy razem.

PJS

Opublikowano

Planowałem wyjść z domu o 18:00 żeby spokojnie dojechać na 18:30 :D ale jak zawsze wyszło jak wyszło i wyszedłem 18:15 :D dla tego dzisiaj z lekkim opóźnieniem :P

PJS dzięki za żel do masażu plastików :D Wiele nie zużyje ;) jeśli ładnie pokryje to podjadę i kupię Sobie ;):D

Kolejne spotkanie i zapomniałem porobić zdjęć na spotkaniu :(

Opublikowano

Dziś ja miałem przyjemność reprezentować drużynę Pawłów Na Beverly. Jakoś nie mogłem się dotąd doturlać pod ZUS, ale zmobilizował mnie wypadek Pgiziego i w końcu przyjechałem. Po przejeździe pod C66 ucięliśmy sobie z obecnym tam Pgizim dłuższą i pouczającą pogawędkę na temat jazdy naszymi Piaggio. Dzięki wszystkim za towarzystwo! :D Rami/Paweł :D

• Klubowicze
Opublikowano

Ja pragnę bardzo podziękować Strażakowi i Patrykowi za zapewnieni mi transportu do i z C66 oraz wszystkim którzy radośnie chcieli mnie poklepać po ramieniu - oczywiście szczególnie prawym.

Wrzoniowi za dostarczenie fantastycznej czapeczki (Siemik tobie dzięki za całą akcję), rami - miło było poznać i wymienić się doświadczeniami nt BV500,

Flyman - dzięki za pewną koncepcję (ju noł!)... a w ogóle to Was wszystkich kocham!

Opublikowano

a w ogóle to Was wszystkich kocham!

Cześć ...

No to zrobiłem się z wrażenia jak cegła :D Poza tym dzięki za spot. W przyszłym tygodniu mam nadzieję gdzieś się w kupie wybierzemy.

A tu link do paru zdjątek z wczoraj: http://paryska.warszawa.pl/main.php?g2_itemId=20989

Pozdrawiam ..

PJS

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za spotkanie, miałem okazję spotkać swoją koleżankę sprzed 30 lat :(

Ale świat jest mały ;) , oczywiście Wrzoniu dzięki za czapeczki mi i młodemu bardzo się podobają. Koledze który zajął się produkcją przybijam piątkę za super robotę.

Opublikowano

Roberto, policzyłam 30lat temu to może się poznaliśmy ale szkołę skonczyliśmy już tylko 25 lat temu :) ale o cyfrach SZAAA.... :))

Opublikowano

Ja również się przyłączam do wszystkich podziękowań i do wszystkich dowodów miłości.

PS. Taka duża to była Psooota? Koleżanka Roberto? A to miło było poznać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...