Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pawle ja bede ;)

• Klubowicze
Opublikowano

o.k.. To jakby się jeszcze ktoś zdecydował, to czekamy do 18.45.

Si ju!

Opublikowano

Trase musicie zmieniac co by na was "Panowie" nie czekali :clapping:, najlepiej szybkie ustalenia w trakcie spotu

Opublikowano

Zapowiada się (jak na razie), że spotkamy się pod ZUS-em.

Mam nadzieję, że nie będzie tylko lało (jakoś tak dzisiaj jest byle jak za oknem).

Do zobaczyska ....

PJS

• Klubowicze
Opublikowano

Ja odpadam dzisiaj, padło na pilnowanie robotników :( . Dobrej zabawy, spotkanka, i kulanka.

W dniu 8.08.2012 o 18:11, Roberto napisał(a):

pozdrawiam wszystkich z Łeby :)

Dzięki ;) muszelkę mi przywieź :D

ps. poproszę o jakieś fotki na otarcie łezki ;), z dzisiejszego spotkania.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 8.08.2012 o 18:11, Roberto napisał(a):

pozdrawiam wszystkich z Łeby ;)

A ja poproszę oscypka!

Opublikowano

Ja mogę coś przywieź z Bieszczad :P Kawałek tamy nad Soliną? :) Wezmę diaksa i odetnę :P Tylko jak puści tama i zaleję Nam skutery to Ja nie winny jestem :P

Kurcze ale żałuje że nie jestem tu na 2oo :P Są tak piękne winkle tutaj ajjjjjj :D a ile moto tu jeździ :P Nie dziwię im się :P

• Sympatycy
Opublikowano

Chcecie po kulasach - nie spamować :)

• Klubowicze
Opublikowano

Wygląda to tak, jakby wczoraj nie było spota ! Co się dzieje ? Zaczynam się martwić :)

Opublikowano

To co, nie było szarańczy ????

• Administrator
Opublikowano

Był spot ale (o ile wiem) bez szarańczy... :clap:

Były za to poważne przymiarki i oględziny nowego Kymco. Michalu miał na nim sesję foto, później zapodam (bardzo ciekawe) fotki ;)

Opublikowano

Mariusz czyzby KYMCO MyRoad? Jak to wyglada i jezdzi? bedzie jakis dluzszy test?

Opublikowano

Kto jutro bedzie? I sa jakies dalsze plany?

• Sympatycy
Opublikowano

Na jutrzejszym spocie będziemy mieli zaszczyt gościć naszego "zagranicznego" kolegę, a będzie nim: obieżyświat, reżyser, operator i producent filmowy w jednym, zapalony maxi maniak - Jarek PL. ;):thumbsup:

Do zobaczenia

Opublikowano

Czy spotkania sie odbywaja obok sklepu "moto-akcesoria" na prymasa tysiaclecia

Ok, juz sprawdzilem. Od razu za salonem Harleya. Pewnie trafie :thumbsup:

Oby pogoda dopisala ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Rozumiem 18.30 się umawiamy :) i ruszamy spotkać się z naszymi kumplami :P na Prymasa.

PS

Domelki jadą wszystkie trzy ? jak tak to morze razem ?

Opublikowano

A ja chciałam Was tylko poinformować że na dzisiejsze nasze spotkanko ma przyjechać Jarek PL, ale niestety na 4oo.

• Klubowicze
Opublikowano

Będę pod ZUS'em o 18:30

• Sympatycy
Opublikowano

Strażaki a i owszem też sie meldują pod ZUSem a co :)

Opublikowano

będę i ja pod zusem

Opublikowano

zemu pod Zusem? To to samo miejsce co Cafe? Ja tu nowy i nie wiem o co chodzi :) Prosilbym o wtajemniczenie :)

• Sympatycy
Opublikowano

Parę osób z forum przed przyjazdem do R66 na 19.00 spotyka się wcześniej pod ZUS-em na Czerniakowskiej przy wjeździe na Siekierki i jadą większą grupą w miejsce docelowe.

Pod ZUs-em spotykamy się 18.30 i ruszamy 18.45.

• Administrator
Opublikowano
  W dniu 15.08.2012 o 17:18, Worlan napisał(a):

Na jutrzejszym spocie będziemy mieli zaszczyt gościć naszego "zagranicznego" kolegę, a będzie nim: obieżyświat, reżyser, operator i producent filmowy w jednym, zapalony maxi maniak - Jarek PL. ;):)

W dniu 16.08.2012 o 11:51, Gieńka napisał(a):

A ja chciałam Was tylko poinformować że na dzisiejsze nasze spotkanko ma przyjechać Jarek PL, ale niestety na 4oo.

Mam dziś zupełnie "nie po drodze" i do tego też 4oo... ale zważywszy na okoliczności przyjadę z przyjemnością przywitać jakże zacnego Gościa :)

Do zobaczenia :photo:

Opublikowano

To bede pod Zusem, mam duzo blizej . Na parkingu od strony Czerniakowskiej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...